2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Slm kizlar bende eylulde umut yolculuguna girenlerdenim 21 eylul transferim oldu 5. Gun embriyosun 2 ekim test tarihim belimde ilk gunden beri cok agri war kasiklar bazen gelip gidiyor iki gundur su gibi akintim basladi Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah emeklerimiz bosa cikmasin
Canım seninle aynı gün test yapacagız :) su gibi akıntı bende de var. Vajinal jel den dolayı oluyor diyr düşünüyorum

A anneveoglusu canım naaappptiiiinnnnn. Benim histeroskopi yapıldı.allaha şükür güzel geçti. Daha önceki yapılan kürtaj kaynaklı yapışıklık vardı onu halletti dr hemde küçük bi polip varmış.onuda kesmişler.cok çok az bi anestezi ile yapıldı. Uyumadım bile..cok cok az ağrım oldu.hic yok gibi bişey.. ilâç yazdı.rahim toparlansin diye antibiyotik yazdi bide..5 ekime randevu verdi ultrason kontrolü icin..ve
2 -3 ay deneyin.sonrasi tüp bebeğe başlarız dedi.asilama yapmam asla çünkü tüplerin yukarda dedi..benim süreç bu şekilde ilerleyecek insallah. Hem ayın 5 inde sperm testide yapilacak.yikamali olacakmış. Öle iste

Peki bu günlerin öncesinde çıkan pozitifler yanıltıcımıdır yoksa hiçbirşey çıkmaz mı
Ben ilk denememde 3. Gun embriyosu koyulmustu7.gunde yaptim negatifti ve sonuc 12. Gunde degismemisti.2. Denemem 3. Gun cift embriyoydu 10. Gunde negatifti.Bi daha yapmadim adeti bekledim.3. Denememde 5. Gun embriyosu 2 tane koyuldu.10. Gunde yaptim negatif cikti zaten ayni gun adet oldum.Tecrubelerim bunlar.Bana kalsa ben yarin yaparim da esim ezin vermiyor.Cumaya insallah yapicam.

Meraba güzel anne adayları ben de geldim dün iğnelerime başladım bugün grip oldum benim 4. denemem inş son olur fulya bahçeci ye gidiyorum herşey güzel başladı Rabbim hepimizin kucağını doldursun emeklerimizi zayi etmesin inş

Canım seninle aynı gün test yapacagız :) su gibi akıntı bende de var. Vajinal jel den dolayı oluyor diyr düşünüyorum
Hadi bakalim hayirli haberler aliriz insallah:) bende vajinal fitil kullaniyorum canim once yoktu belli bi sure sonra fitil cikiyordu parca parca ama iki gundur bildigin su gibi bi akinti hayra alamet olsun insallah:)

A anneveoglusu canım naaappptiiiinnnnn. Benim histeroskopi yapıldı.allaha şükür güzel geçti. Daha önceki yapılan kürtaj kaynaklı yapışıklık vardı onu halletti dr hemde küçük bi polip varmış.onuda kesmişler.cok çok az bi anestezi ile yapıldı. Uyumadım bile..cok cok az ağrım oldu.hic yok gibi bişey.. ilâç yazdı.rahim toparlansin diye antibiyotik yazdi bide..5 ekime randevu verdi ultrason kontrolü icin..ve
2 -3 ay deneyin.sonrasi tüp bebeğe başlarız dedi.asilama yapmam asla çünkü tüplerin yukarda dedi..benim süreç bu şekilde ilerleyecek insallah. Hem ayın 5 inde sperm testide yapilacak.yikamali olacakmış. Öle iste

Kac yaşındasın?

ceymi ceymi cim aman ha sakin erken test yapma :)
Gününde kan vermeye git
Bak bugün ben de bosuna moral bozukluğu oldu
İnternette baktim 9-10-12 gunden evvel cikmaz yaziyo

canlar benim sonucum belli olduğu halde idrar testi yaptım da hafif çıktı iyiki erken yapmamışım çıkmazmış kimisinin hemen idrarda çıkmaz derlerdi benimde öyle herhalde sizde üzülmemek için kan harici bekleyin bence

Evet floransa17 floransa17 gene baktım. Yani lh testinde silik çıkması neye delalet bilemiyorum ama resmen ailik çizgi var. Kız ne meraksızsın gidip bi gebelik testi alsana

Ben ilk denememde 3. Gun embriyosu koyulmustu7.gunde yaptim negatifti ve sonuc 12. Gunde degismemisti.2. Denemem 3. Gun cift embriyoydu 10. Gunde negatifti.Bi daha yapmadim adeti bekledim.3. Denememde 5. Gun embriyosu 2 tane koyuldu.10. Gunde yaptim negatif cikti zaten ayni gun adet oldum.Tecrubelerim bunlar.Bana kalsa ben yarin yaparim da esim ezin vermiyor.Cumaya insallah yapicam.

Cuma günü icin 5 kişi olduk :) bizi yalniz birakan R rune ve Kitakita Kitakita ya inat cuma tekrar çoğalıyoruz:))

Evet floransa17 floransa17 gene baktım. Yani lh testinde silik çıkması neye delalet bilemiyorum ama resmen ailik çizgi var. Kız ne meraksızsın gidip bi gebelik testi alsana

R rune cum :) evde gebelik testi var,
sabah hastanedeydim hatta doktor bugunde bakalim cuma da bakariz dedi kandan
Yok istemem bugun bakmiycam dedim:)
Cumaya randevu aldim tahlil icin
LH koyu cikmasi gebelik demek
silik birsey ifade etmiyo
ama LH da cikmiyorsa gebelik testinde hic cikmaz

Selam bayanlar, benimde transferimin 4.günü ilk günden beri karnımda hep bir ağrı var adet olucakmışım gibi birde kasıklarıma giren ağrılarda cabası. Sizdede varmı böyle bir durum

benide eklermisiniz 9 ekim test günüm
Benim de 3. Gün canım ağrı gibi değilde çok rahatsız etmeyen bi sizi gibi. Belki aklımız hep orda. ondan da olabilir

Hayirlisi ins cnm pozitif sonuclar alirsin ins Benimde dün blast transferimde 8. Günüm dü kan testi yaptirdim bile ben :) senin test günün ne zaman ?

sezeniko senin kese benden önce görünecek kısmetse yavrum.5 ekimde normaldeymis ama doktorum o tarihte olmadığından 9 ekime gidicem nasipse

Hadi bakalim hayirli haberler aliriz insallah:) bende vajinal fitil kullaniyorum canim once yoktu belli bi sure sonra fitil cikiyordu parca parca ama iki gundur bildigin su gibi bi akinti hayra alamet olsun insallah:)
Aynı sekilde canım benimdee ilaç parca parça cıkıyordu, 2 gündür su gibi :) bugün azıcık belin agrıyo ama sanırım evde olmaktan .. başka belirti yok bende :anneadayı:

X