• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
dün sabah test yaptım ikinci çizgi çıkmadı. ama sabahları uyanınca hafif ağrı var kasıklarımda adet olacak gibi.
bugün 32.gün. çarşamba günü test yapacağım. stresten gecikme yaşıyorum galiba. :işsiz:
hayırlısı olsun canım silik falanda yokmu çizgi ?

Kızlar yaa hasta olacakmışım gibi kasıklarım bacaklarım ağrıyorr çok korkuyorum yaa normal dimi bu ağrılar?

Kızlar bugün benim adet olmam lazım ama olmadım bende idrar testi yaptım böyle çıktı sizce hamilemiyim..

Eklentiler

• 20161226_141152.webp
    20161226_141152.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar yaa hasta olacakmışım gibi kasıklarım bacaklarım ağrıyorr çok korkuyorum yaa normal dimi bu ağrılar?

Sen test yapmadın mı? benim dün adet günümdü ama ikinci çizgi çıkmadı. benimde şuan kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor. bi de az biraz mide bulantım var. :( adet gelmezse çarşamba tekrar test yapacağım :(

Kızlar bugün benim adet olmam lazım ama olmadım bende idrar testi yaptım böyle çıktı sizce hamilemiyim..

evet ikinci çizgi net görünüyor hayırlı olsun

Sen test yapmadın mı? benim dün adet günümdü ama ikinci çizgi çıkmadı. benimde şuan kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor. bi de az biraz mide bulantım var. :KK43: adet gelmezse çarşamba tekrar test yapacağım :KK43:

yaptım canımm hamileyimm kan değerimde 20,61 çıktı çarşamba tekrar kan vericem de ilk olunca insan bilmediğinden pimpirikli davranıyor o yüzden sordum :)

yaptım canımm hamileyimm kan değerimde 20,61 çıktı çarşamba tekrar kan vericem de ilk olunca insan bilmediğinden pimpirikli davranıyor o yüzden sordum :)

ay ne güzel. senin belirtilerinin aynısı bende var şuan inşallah bende hamileyimdir :dua:

bende çarşambayı bekleyeceğim bakalım :dua::işsiz:

Back
X