- 16 Aralık 2015
- 318
- 285
- 33
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
Aynencanım idrara çıkma arttı birde garip garip korkulu rüyalar baktımda normalmiş ilk trimesterde bakalım napıcaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynencanım idrara çıkma arttı birde garip garip korkulu rüyalar baktımda normalmiş ilk trimesterde bakalım napıcaz![]()
evet kan testi yaptırırım yada 15 gün daha beklesem yaptırır öyle kadın doğuma giderim diye dusundumhayırlı olsun canım kan testi yaptır hadi değerine bakalım :)
Cnm bence kan ver değerini bilelim ama doktor için erken bende bekliyorumevet kan testi yaptırırım yada 15 gün daha beklesem yaptırır öyle kadın doğuma giderim diye dusundum
hayırlı olsun canım çok net değil zaten cye göre silik kan testi yaptır istersen :)kızlar test sonucum bugün ilişkimden sonra 14. gün
hayırlısı olsun canım silik falanda yokmu çizgi ?dün sabah test yaptım ikinci çizgi çıkmadı. ama sabahları uyanınca hafif ağrı var kasıklarımda adet olacak gibi.
bugün 32.gün. çarşamba günü test yapacağım. stresten gecikme yaşıyorum galiba.![]()
olsun canım hayırlısı olsun inşallah yine kal sen yanımızda :)yok canım ya![]()
olsun canım hayırlısı olsun inşallah yine kal sen yanımızda :)
çarşambaya randevu aldım kan testi yaptıracm çok net değil mihayırlı olsun canım çok net değil zaten cye göre silik kan testi yaptır istersen :)
belli tabiki canım ama direk doktora gitme bişey göremezsin sağlık ocağında falan kan aldır onayla diye söyledimçarşambaya randevu aldım kan testi yaptıracm çok net değil mi
Bence kan değerin 150 rahat çıkar cnm hadi hayırlısıçarşambaya randevu aldım kan testi yaptıracm çok net değil mi
Kızlar bugün benim adet olmam lazım ama olmadım bende idrar testi yaptım böyle çıktı sizce hamilemiyim..
Cnm cok normal bir sure devam ederKızlar yaa hasta olacakmışım gibi kasıklarım bacaklarım ağrıyorr çok korkuyorum yaa normal dimi bu ağrılar?
Ayyy gozunaydin eylul annesiKızlar bugün benim adet olmam lazım ama olmadım bende idrar testi yaptım böyle çıktı sizce hamilemiyim..
Kızlar yaa hasta olacakmışım gibi kasıklarım bacaklarım ağrıyorr çok korkuyorum yaa normal dimi bu ağrılar?
Kızlar bugün benim adet olmam lazım ama olmadım bende idrar testi yaptım böyle çıktı sizce hamilemiyim..
Sen test yapmadın mı? benim dün adet günümdü ama ikinci çizgi çıkmadı. benimde şuan kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor. bi de az biraz mide bulantım var.adet gelmezse çarşamba tekrar test yapacağım
![]()
yaptım canımm hamileyimm kan değerimde 20,61 çıktı çarşamba tekrar kan vericem de ilk olunca insan bilmediğinden pimpirikli davranıyor o yüzden sordum :)