- 24 Temmuz 2015
- 483
- 513
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
ay ne güzel. senin belirtilerinin aynısı bende var şuan inşallah bende hamileyimdir
bende çarşambayı bekleyeceğim bakalım![]()
inşaallaahh hayırlı güzel haberler verirsin bize canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne güzel. senin belirtilerinin aynısı bende var şuan inşallah bende hamileyimdir
bende çarşambayı bekleyeceğim bakalım![]()
inşaallaahh hayırlı güzel haberler verirsin bize canım.
İnş hamileyimdir canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAyyy gozunaydin eylul annesi
Cnm benm tam bilgim yok ama dikis falan atiyolar diye duydum doktorun bilgi vermedimigeçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız
Cnm benim zamani degilmis demekki rabbim en kisa zamanda saglikli sihhatli nasip etsin insEylül annesi olmak çok isterim ama kısmet olmadı bugün kırmızı kartı gördüm Allah hepinize sağlıklı hayırlıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Cnm ya benim belimde kopuo bazen kipirdayamiom ve tansiyonum dusuoKızlar canlar belim çok ağrıyor normaldir dimi korkuyorum bir sıkıntı olucak diye![]()
Canım aynen, benim yavaştan bi acıma başladı gögüslerimde ama dolgunluk yok belim koptu benimde şimdi yemek yedim diktim ayakları yattımfml gogsumde falan bi dolgunluk yok senin nasil
Bende burdayım. Ama bende pek belirti yok. Hafif göğüs ve mide hassasiyeti var okadar. O da belirti mi bilmiyorumDiğer hamişler nerede yeni güzel haberler var kalabalıklaşıyoruz ne güzel![]()
Ayyy hayirli olsun cnm bende ayniyim sat 25 kasim bende adet gunumde kan verdim 57 cikti sonuc sen kan verdimmi benimkide 2 eylul gozukuyo hayirlisiyla aliriz insallah bebeklerimizi kucagimiza rabbim isteyen herkese versinevet cnm nasipse 2 eylül olarak görünüyo :)
Cuma aksami kan verdim cnm 148,23 cikmisti ins sonuna kadar birlikte takip ederizAyyy hayirli olsun cnm bende ayniyim sat 25 kasim bende adet gunumde kan verdim 57 cikti sonuc sen kan verdimmi benimkide 2 eylul gozukuyo hayirlisiyla aliriz insallah bebeklerimizi kucagimiza rabbim isteyen herkese versin