• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
28 yaşındayım ama 29 a çok az kaldı :KK43: ilk değil normalde bu ay doğum yapacaktım ama 14 haftalıkken kalbi durdu :KK43: Doğum yapmam gerekn ayda hamile kaldıgımı görğnce umutlandım iyice...
anladım canım rabbim bu bebeğine sağlık versin inşallah bende 28im 29a az kaldı şubat doğumgünüm :) bende geçen yıl ocakta kimyasal gebelik geçirdim ama ben ara vermiştim bu ay aradan sonra ilk ayım

anladım canım rabbim bu bebeğine sağlık versin inşallah bende 28im 29a az kaldı şubat doğumgünüm :) bende geçen yıl ocakta kimyasal gebelik geçirdim ama ben ara vermiştim bu ay aradan sonra ilk ayım
benmkide mart :) bizde bir süre ara verdik bu 4. ayımızdı...

hs35 hs35 E es059 G gsbbea teşekkür ederim sağolun umarım öyle olur :) tsh yüksek 4.77 hamilelikte 2-2.5 arası olması lazım hem endokrinolojiyede gidicem bakalım neler olacak

merhaba kızlar maalesef sonuç 0 aldım inanamıyorum zaten korumadan ilişki olduk ama geç döllenme olabilir mi bilmiyorum adet gününe kadar bekliyorum kısmet ilk oğlumuz öyle değildi bir kere korumasız ilişki olduktan sonra hamiş olmuştum nasıl olduysa bilmiyorum :(

• Beğen
Reactions: fml
ay bende
merhaba kızlar maalesef sonuç 0 aldım inanamıyorum zaten korumadan ilişki olduk ama geç döllenme olabilir mi bilmiyorum adet gününe kadar bekliyorum kısmet ilk oğlumuz öyle değildi bir kere korumasız ilişki olduktan sonra hamiş olmuştum nasıl olduysa bilmiyorum :KK43:
hayırlısı olsun canım bat ne zamandı ?

Kızlar test alacaksanız laboquick alın derim hem çok iyi hemde internette çok uygun fiyatı eczaneden bilmediğimiz markaları 5 liraya alırken internette 10 tanesini 11 liraya almıştım hemde kargo ücreti yoktu.
Benm 4 gün önceden gösterdi çizgiyi

Kızlar test alacaksanız laboquick alın derim hem çok iyi hemde internette çok uygun fiyatı eczaneden bilmediğimiz markaları 5 liraya alırken internette 10 tanesini 11 liraya almıştım hemde kargo ücreti yoktu.
Benm 4 gün önceden gösterdi çizgiyi
katılıyorum canım 20 ovulasyon+6 gebelik testini 24 liraya almıştım n11 den çok memnun kaldım bata 2 gün kala gebeliği gösterdi benim de

katılıyorum canım 20 ovulasyon+6 gebelik testini 24 liraya almıştım n11 den çok memnun kaldım bata 2 gün kala gebeliği gösterdi benim de
Canım sen ağustos annelerindemisin hayırlı olsun hamileliğin bu arada

Back
X