2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım benim eşim sağlık çalışanı nadir hastalıklar bölümüne caĺisiyor ona bahsetmiştim sizden genetik testi yaptırsınlar dedi . Yaptırmış mıydınız o testi?
Canım ilk genetiğe kan gitti, fmf taşıyıcı bulundu. En son da Temmuz ayında yine genetik için kan verdik, şuan sonuçları bekliyoruz. Doktor herhalde başka ateş yapan hastalıklaramı bakacak bilmiyorum. Onun sonucuna göre de ameliyata karar verilecek. İnş onlar temiz çıkar, şuan beklemedeyiz. 2 kez genetik için kan alınmış oluyor. Acaba hangi şeylere bakılıyor, eşine sorabilirmisin. Bu arada çok teşekkür ediyorum merak edip sorduğun için

Canım ilk genetiğe kan gitti, fmf taşıyıcı bulundu. En son da Temmuz ayında yine genetik için kan verdik, şuan sonuçları bekliyoruz. Doktor herhalde başka ateş yapan hastalıklaramı bakacak bilmiyorum. Onun sonucuna göre de ameliyata karar verilecek. İnş onlar temiz çıkar, şuan beklemedeyiz. 2 kez genetik için kan alınmış oluyor. Acaba hangi şeylere bakılıyor, eşine sorabilirmisin. Bu arada çok teşekkür ediyorum merak edip sorduğun için
Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah

Kızlar merhabalar doktor probiyotik kullanmamızı söyledı ogluma ama kefir yoğurt hiçbişey içirenıyorum önerdbılecegunuz marka var mı yada kullanan var mı

tuvalet eğitimine başladık, bezi çıkarttık başta kendi oturdu lazimliga ama tüm gün altina kaçırdı, 2.gün kaçırma azaldı ama çişini ıkınarak yapıyor kesik kesik.oturuyoruz oğlum çiş var mı diyorum ıkınıyor az az işiyor. 3gun zor bela kakasinin bir kısmını kilosuna,bir kısmını işlerken yaptı. bu normal mi?yani böyle bir defada işemeyip süt sağar gibi isemesi?

tuvalet eğitimine başladık, bezi çıkarttık başta kendi oturdu lazimliga ama tüm gün altina kaçırdı, 2.gün kaçırma azaldı ama çişini ıkınarak yapıyor kesik kesik.oturuyoruz oğlum çiş var mı diyorum ıkınıyor az az işiyor. 3gun zor bela kakasinin bir kısmını kilosuna,bir kısmını işlerken yaptı. bu normal mi?yani böyle bir defada işemeyip süt sağar gibi isemesi?
Canım var mı gelişme durum nasıl?

Kızlaar nasılsınız.
Kızımı oyun evine göndermeye karar verdim. Ekimde başlıyormuş. Haftanın 5 günü günde 4 saat. Nasıl olur sizce ?
Heryer mikrop kaynıyor canım, ben çok mecbur olmadıkça kalabalık ortamlara sokmuyorum daha küçükler zaten seneye gitmeleri daha uygun olur bence.

Acaba idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi? Ağrıyor olabilir mi? neden kesik kesik yapsın ki acaba doktora sorabildin mi?

Kızlaar nasılsınız.
Kızımı oyun evine göndermeye karar verdim. Ekimde başlıyormuş. Haftanın 5 günü günde 4 saat. Nasıl olur sizce ?
Temizliğinden eminsen güvenilir bir yerde ben olsam gönderirdim. Gerçi ben bu konularda biraz rahatım. Benim kız neredeyse 2 senedir kreşe gidiyor. Bu haziran başından itibaren yasak kalkınca kreşe geri başladı. Bakacak kimsemiz olmadığı için çok iyi oldu bize kreş. Bir de çalıştığım kurumun altında. Senin için rahat edecekse gönder canım bence.

Heryer mikrop kaynıyor canım, ben çok mecbur olmadıkça kalabalık ortamlara sokmuyorum daha küçükler zaten seneye gitmeleri daha uygun olur bence.
Öyle mi dersin. Evde çok sıkılıyor değişiklik olur diye düşündüm. Park bile kesmiyor. Okula gitmek istiyorum diyor zaten. Montessori uygulayan bir yer evime de çok yakın

Temizliğinden eminsen güvenilir bir yerde ben olsam gönderirdim. Gerçi ben bu konularda biraz rahatım. Benim kız neredeyse 2 senedir kreşe gidiyor. Bu haziran başından itibaren yasak kalkınca kreşe geri başladı. Bakacak kimsemiz olmadığı için çok iyi oldu bize kreş. Bir de çalıştığım kurumun altında. Senin için rahat edecekse gönder canım bence.
Alanında uzman bir yere benziyor Montessori var. Gidip görmedim daha, randevu verecekler gidip görüşecem. Kızıma iyi gelir diye düşündüm. Öğretmenim olacak diyor:)
Kurumun altinda olması büyük şans :)

Alanında uzman bir yere benziyor Montessori var. Gidip görmedim daha, randevu verecekler gidip görüşecem. Kızıma iyi gelir diye düşündüm. Öğretmenim olacak diyor:)
Kurumun altinda olması büyük şans :)
Aynen gidip bir gör bakalım, çocuklar büyüdü artık yaşıtlarıyla oynamak, farklı şeyler yapmak istiyorlar. Hayırlısı hakkınızda 🤗

çişini söylüyor zaten sık sık oturuyorum kaçak olmasın diye ama kakasini bazen iserken yapıyor şans eseri yoksa kiloduna yapıyor. hâlâ kalada ilerleme olmadı
Bezi bıraktı yani sevindim. Kakayi nasil yapsan acaba ya. Belki ona da alışır artık zamanla bekle bakalım.

merhaba kızlar, daha önce de yazmıştım oğlumda tuvalet eğitimi fena gitmiyor ama kızım bezi çıkarmayı reddediyor diye, şimdi kızımda da çıkardık ancak bizde de kaka sorunu var. Çişini söylüyor ancak kakayı tuvalete yapmıyor. Bez takıyorum ona da yapmıyor, en son altına yap diyoruz. küloda yapıyor. Büyük kızımda da 1 ay bu sorunu yaşamıştık. oda 1 ay altına yapmıştı yeterki yap ama altına yap diyorduk çünkü çok aşırı kabız olmaya başlamıştı. Umarım küçükte de kısa sürede atlatabiliriz. Yalnız kızımı gece de bağlıyorum çünkü çok idrar yapıyor. Kullandığı ilaçtan dolayı olabilir diye düşünüyorum.

Merhaba canım nasilsin? Giremiyorum ne.zamandir..Naptiniz. Benim esim pediatrik romatoloji bölümüne caĺisiyor hatta toplantıda düşmeyen sürekli ateş filân bahsettiklerini duyunca aklima sen gelmistin. Her hastalığın farkli genetik testi oluyormuş. Sonuc alamazsanız pediatrik romatoloji bölümüne bir gidin isterseniz. Allah tez zamanda sifa versin inşallah 🤲🤲🤲🤲

X