Bir onu kullanmak aklıma gelmedi ben de mi denesem acabaRelaktaz denediniz mi? Bize mucuze gibi geldi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Anne cayı hangisi hemen ben de alayım. Bugün 9.30 dan beri 10 dkdan fazla uyumadı sinirlerim bozuldu ortanca da huysuzluk yaptı epey az evvel oturdum agladım. Annem aradı bi de aglarken yazık kadın da üzüldü cagırsaydın gelirdim diyor aslında öyle kötü hissetmiyordum kendimi başediyordum ama birden bir sinir boşalması oldu heralde epey agladım durduramadım kendimiCanım gaz damlası bizde de işe yaramadı maalesef hatta şurup vermişti doktor bize ağır çok kullanmayın demişti düşün işe yaramadı ama bana anne çayı içiyorım hem ben hem bebeme iyi geldi probiyotiklerde işe yarıyor
- 12 Temmuz 2022
- 24.808
- 3
- 89.062
- 528
13'ü anam. Ben de gece bi tık hem o hem ben uyuyayım diye veriyorum Allah affetsinBen çok yoruldum artık sürekli meme emmesinden biraz böyle takılmak iyi gelecek psikolojik olarak da rahatlatti beni doktor birazcık. İçin nasıl rahat etcekse öyle yap yavrum. 1 haftada 2 kiloya düşecek değil. Ne zaman kontrolunuz
TeşekkürlerMikostatin alcaksin canim
Teşekkür ederim canım. Dolapta mı saklıyorsun oda sıcaklığında mı pekiBu canim
Benimki esila milk tea diye geçiyor canım tadıda öyle kötü değil küp şeklinde ben iki küp kullanıyorum akşamları kullanıyorum genelde bazen fırsat olmuyor içemiyorum o gün gaz günümüz oluyor mesela içtiğim zaman patır patır yapıyorAnne cayı hangisi hemen ben de alayım. Bugün 9.30 dan beri 10 dkdan fazla uyumadı sinirlerim bozuldu ortanca da huysuzluk yaptı epey az evvel oturdum agladım. Annem aradı bi de aglarken yazık kadın da üzüldü cagırsaydın gelirdim diyor aslında öyle kötü hissetmiyordum kendimi başediyordum ama birden bir sinir boşalması oldu heralde epey agladım durduramadım kendimi
- 2 Ocak 2021
- 4.797
- 5.239
- 108
Oda sicakligindaTeşekkürler
Teşekkür ederim canım. Dolapta mı saklıyorsun oda sıcaklığında mı peki
Anladım. Bende aç kalıyor mu diye düşünüyordum. Doktora gidince kilosuna göre anlaşılır artık2 göğüs veriyorum ve hiç kalkmiyor memeden sadece sabah emdikleri kısa sürüyor ve uyuyor. Gün içinde asla yetmiyordu mama verene kadar. Demek ki bebeğin doyuyor ve uyuyor ne mutlu sana.
Hangi marka fark ediyor mu çay için. Bende rezene içiyorum sadece arada kimyonCanım gaz damlası bizde de işe yaramadı maalesef hatta şurup vermişti doktor bize ağır çok kullanmayın demişti düşün işe yaramadı ama bana anne çayı içiyorım hem ben hem bebeme iyi geldi probiyotiklerde işe yarıyor
- 23 Mayıs 2024
- 343
- 358
- 18
Bence deneyin biz digerlerini hic denemedik, bu ise yarayinca.Bir onu kullanmak aklıma gelmedi ben de mi denesem acaba
- 22 Şubat 2023
- 10.156
- 11.315
- 218
- 37
Tamam canım sağayım emzireyim, birden moralim bozuldu ama msjlarınızla kendime geldim. Sürekli sağmam lazım üşenmeyip.Canım hiç üzme kendini. Ben baştan beri biberonla mama veriyorum meme reddi yaşamadım. Sürekli sağdığım için de sütüm arttı şuan daha çok meme emiyor mesela sorun olmadı ben de avent kullanıyorum 1 numara. Yavaş akışlı zaten. Süt için de takviyeler ve sağım yapmak arttırıyor. Tabi stres, uyku, beslenme de var ama onları geçtik artık. Sen vazgeçme bol bol sağım yap. K
Kalbini ferah tut. Benim sütüm başta hiç yoktu
İnşallah canım. Stres oldukça azalıyor zaten hissediyorum. Rezene içtim ben de şimdi. İnşallah benim de senin gibi hemen toparlar. Sağol kuzumSakın stres yapma üzülme emzirmeye devam et mama takviyesi ile hiç birşey olmaz sütün emzirdikçe gelecek. Bende eşimle tartıştım baya ağladım stres oldum ikinci gün sütüm neredeyse hiç yoktu gelmiyordu şoka girdim hemen su rezene içtim moralimi düzeltmeye çalıştım emzirmeye devam ettim hemen tekrar toparlandı
Dediğin gibi her emzirme sonrası sağmam lazım. Onu ihmal ettim, etmemem lazım. İki üç gündür sağıyorum, 10 mlden başladı, 55mlyi gördüm bugün, inşalah daha da artar kuzum sağol. Meme reddi olmaması da içimi ferahlattı23 günlük doğduğu günden bugüne kadar biberon veriyorum. Como tomo kullanıyorum. Meme reddi olmadı gibi.(geçen hafta bir iki gün ağladı onun dışında sorunsuz emzirme artı biberon ilerliyoruz) ilk beş gün sütüm hiç yoktu mama biberon gittik. 5 günden sonra emzirme artı mama. Sonra doktor emzirmeye yönlendirmek için her emzirme sonrası sağmamı istedi. Sağdığı verdim geçen haftaya kadar. Her emzirme sonrası sağınca sütüm arttı. Şimdi sadece emziriyorum gündüz. Gece de sağımdan kalan sütleri bir iki kere biberonla veriyorum. Bir aylık olunca da tamamen bırakıcam biberonu ve sağmayı. Tavsiyem her emzirme sonrası ağlasa da sağ. O kadar az geliyordu ki başta . Şimdi tek memeyi sadece on dakika emse doyacak kıvama geldi şükür. Memeler ne kadar talep gelirse o kadar süt üretiyor. Emzirme sonrası sağmak ise talebi fazlalaştırıyor ve süt üretimi artıyor. Yaklaşık bir hafta sonra gözle görülür fark oluyor.
İçime su serptin canım sağol. Her emzirme sonrası sağmaya çalışacağım. Mecbur bir süre mama takviyesi de yapacağız inşallah geri gelecek sütümBen avent kullanıyorum canım sagdigim sütü vermek için bazen de mama vermek için. Red yaşamadım şu an günde maksimum 2 kere veriyorum biberonu ama yenidoğan zamanlarında 5-6 kez veriyordum. Bence biraz mamayla destekle toparlasin sonra bırakırsın istemiyorsan. Ya da sagdigin sütü ver biberonla, en azından ml olarak görürsün. Ben de mama karşıtı değilim ama verirken üzülüyorum. İçin nasıl rahat edecekse öyle devam et. Toparlar inşallah
- 22 Şubat 2023
- 10.156
- 11.315
- 218
- 37
Hurma incir dereotu geliyor aklıma. Komposto, rezene ... Başka da birşey gelmiyor valla. Ben solgarın vitaminini, elenatal 3 ve bestlak ve anne çayı da içiyorum sarhoş olcam bu karışımlarlaKızlar süt yapsın diye mercimekli bulgur pilavı yedim aşırı gaz yaptı. Siz neler yiyorsunuz gün içerisinde , gaz yapmayan hafif, rahat rahat yiyebileceğimiz ne var acaba
- 26 Eylül 2024
- 1.179
- 1.656
- 48
Sana çok hayranım Derya, üç çocukla ve her zaman kolay olmayan üç çocukla maşallah çok güzel idare ediyorsun. Üstüne bize de destek oluyorsun hep pozitif tavrınla Sen de insansın, elbette senin de modunun düştüğü anlar olacak ama yarın yeni bir gün ve eminim yarın yine her zamanki bakış açına geri dönecek yollar bulacaksın. Ağlayınca biraz açılmışsındır. Annen de ne güzel sana destek olmaya hazır, olmadı arada okul dönüşü saatlerde gelir belki ortancayla ilgilenir. Allah hepimize ferahlık, evlatlarımızın güzelliklerine odaklanacak zihinsel güç ve fiziksel kuvvet versin Sana sıkı sıkı sarılıyorumAnne cayı hangisi hemen ben de alayım. Bugün 9.30 dan beri 10 dkdan fazla uyumadı sinirlerim bozuldu ortanca da huysuzluk yaptı epey az evvel oturdum agladım. Annem aradı bi de aglarken yazık kadın da üzüldü cagırsaydın gelirdim diyor aslında öyle kötü hissetmiyordum kendimi başediyordum ama birden bir sinir boşalması oldu heralde epey agladım durduramadım kendimi
- 26 Şubat 2024
- 5.848
- 6.054
- 113
Canım takviye almayı ihmal etme. Ekstra bir şey alıyor musun?Tamam canım sağayım emzireyim, birden moralim bozuldu ama msjlarınızla kendime geldim. Sürekli sağmam lazım üşenmeyip.
İnşallah canım. Stres oldukça azalıyor zaten hissediyorum. Rezene içtim ben de şimdi. İnşallah benim de senin gibi hemen toparlar. Sağol kuzum
Dediğin gibi her emzirme sonrası sağmam lazım. Onu ihmal ettim, etmemem lazım. İki üç gündür sağıyorum, 10 mlden başladı, 55mlyi gördüm bugün, inşalah daha da artar kuzum sağol. Meme reddi olmaması da içimi ferahlattı
İçime su serptin canım sağol. Her emzirme sonrası sağmaya çalışacağım. Mecbur bir süre mama takviyesi de yapacağız inşallah geri gelecek sütüm
- 15 Nisan 2024
- 1.950
- 2.366
- 48
- 36
Aynen ama doymasa durmazdı surekli isterdi diye dusunuyorumAnladım. Bende aç kalıyor mu diye düşünüyordum. Doktora gidince kilosuna göre anlaşılır artık
- 15 Nisan 2024
- 1.950
- 2.366
- 48
- 36
İyi yapıyosun ikinizin de arada dinlenmesi de önemli. Memeye düşkünluğü geçmediği sürece problem yok benim için artık13'ü anam. Ben de gece bi tık hem o hem ben uyuyayım diye veriyorum Allah affetsin
- 22 Şubat 2023
- 10.156
- 11.315
- 218
- 37
Almadığım şey yok kuzum. Elenatal 3, senin solgar, bestlak, anne çayı, rezene, komposto, malt içeceği. İçtiklerimden sarhoş oluyor olabilirimCanım takviye almayı ihmal etme. Ekstra bir şey alıyor musun?
- 12 Temmuz 2022
- 24.808
- 3
- 89.062
- 528
İçeriğinde enzim var bizimkiniBence deneyin biz digerlerini hic denemedik, bu ise yarayinca.
Canımsın doparlancaz bırakmkcaz kendimiziSana çok hayranım Derya, üç çocukla ve her zaman kolay olmayan üç çocukla maşallah çok güzel idare ediyorsun. Üstüne bize de destek oluyorsun hep pozitif tavrınla Sen de insansın, elbette senin de modunun düştüğü anlar olacak ama yarın yeni bir gün ve eminim yarın yine her zamanki bakış açına geri dönecek yollar bulacaksın. Ağlayınca biraz açılmışsındır. Annen de ne güzel sana destek olmaya hazır, olmadı arada okul dönüşü saatlerde gelir belki ortancayla ilgilenir. Allah hepimize ferahlık, evlatlarımızın güzelliklerine odaklanacak zihinsel güç ve fiziksel kuvvet versin Sana sıkı sıkı sarılıyorum
Yani ortamca öyle bir cocuk ki babannesi 1 ay bizimle kaldı ki asırı sevgi dolu bir kadın canını verir her istediklerini yapar torunlarının cocuklarının falan kadını her gün evden kovdu, oyle cins birsey yani. tatlıyken cok tatlı da huysuz zamanlarında benden başkasına tahammülü yok. Kardeş kıskanclıgı da tetikliyor tabi okuldan stres yüklü geliyor olan da bana oluyor alışcaz inş zamanla. Su gece hayırlısıyla biraz iyi uyusa bebiş ben de uyusam perfecto olcak o zaman yarın işte
- 9 Nisan 2024
- 230
- 201
- 18
- 37
Bulgur pilavı, mercimek, lahana, vs asla yemiyorum çiğ meyve sebze tüketmemeye çalışıyorum soğuk şeyler yemiyorum içmiyorum gazlı içecekleri tamamen bıraktım gaz damlası kullanıyoruz bebeğe sab simplex , kendim de günde iki kez rezene ve kümyom tohumu çayı yapıp içiyorum şükür gez playını epey düzenledim gibi. İlk zamanlar kabus gibiydi bizim bebek inanılmaz gaz dolu uykusuz geceler.
- 26 Şubat 2024
- 5.848
- 6.054
- 113
Kızlar bez peynir ekmek gibi gidiyor, bizimki pırtladıkça kaka da yapıyor. Prima premium care ve sleepy bio natural aldım, yine öyle yapayım diyorum ama Sleepy 1 numara küçük gelmeye başladı Prima 2-3 hafta daha rahat olur. Sleepy bio natural’in 2 numarasını alan var mı? Nasıl yapayım sizce siz ne kullanıyorsunuz