Bende çok erken geçtim sleepyde 2 numaraya gecebilirsin bence cok bi fark yok. hatta 3 numarayı sipariş verdim bacakları sıkıyor. Bir de premium plus ecology serisinden de aldım bi tık daha yumuşak bio naturala gore.Kızlar bez peynir ekmek gibi gidiyor, bizimki pırtladıkça kaka da yapıyor. Prima premium care ve sleepy bio natural aldım, yine öyle yapayım diyorum ama Sleepy 1 numara küçük gelmeye başladı Prima 2-3 hafta daha rahat olur. Sleepy bio natural’in 2 numarasını alan var mı? Nasıl yapayım sizce siz ne kullanıyorsunuz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?O zaman prima 1 numara sleepy 2 alayım teşekkür ettimBende çok erken geçtim sleepyde 2 numaraya gecebilirsin bence cok bi fark yok. hatta 3 numarayı sipariş verdim bacakları sıkıyor. Bir de premium plus ecology serisinden de aldım bi tık daha yumuşak bio naturala gore.
Kız ne övdün anne çayını aldım ben de az önce dnfn eşime atom çay sipariş ettim hasta diye baktım anne çayı da vardı ben de ondan söyledim. Bakalım nasıl etkisi olacakCanım gaz damlası bizde de işe yaramadı maalesef hatta şurup vermişti doktor bize ağır çok kullanmayın demişti düşün işe yaramadı ama bana anne çayı içiyorım hem ben hem bebeme iyi geldi probiyotiklerde işe yarıyor
Bizde yoğun bakımda sodyum bikararbonatlı su yapıyorduk gazlı bezi ıslataıp ağzının içini siliyorduk gün boyunca, dilini damaklarını, geçiyordu bir günde. Sende hem bebeğin ağzını hemde meme vermeden önce memeni yıkayıp o suyla silip ver, bence çözüm olurDenedim canım
Evet ya derin uyurken taş taşımış gibi inliyor sjfkdKızlar sizinde bebeğiniz uyurken inliyor mu ?
kız etkisi olmasa zaten övmem gaz giderici şurup var hiç işe yaramadı mesela çay bana da iyi geliyor bağırsaklarımı rahatlatıyor ondan sevdim aslında aç karna içmek daha etkiliymiş ama ben hep akşam çayıyla içiyorum umarım sana da faydası olurKız ne övdün anne çayını aldım ben de az önce dnfn eşime atom çay sipariş ettim hasta diye baktım anne çayı da vardı ben de ondan söyledim. Bakalım nasıl etkisi olacak
Aa öyle mi. Sabah içeyim ben de madem ben de şimdi içmiştim.kız etkisi olmasa zaten övmem gaz giderici şurup var hiç işe yaramadı mesela çay bana da iyi geliyor bağırsaklarımı rahatlatıyor ondan sevdim aslında aç karna içmek daha etkiliymiş ama ben hep akşam çayıyla içiyorum umarım sana da faydası olur
Ben molfix kullanıyorum ama iki üç kez kaka taşırdı artık benim bağlamamla mı alakalı bezle mi onu çözemedim iki numaraya geçtik bizde eğer bundada kaka çok taşarsa goon deniycem bendeKızlar bez peynir ekmek gibi gidiyor, bizimki pırtladıkça kaka da yapıyor. Prima premium care ve sleepy bio natural aldım, yine öyle yapayım diyorum ama Sleepy 1 numara küçük gelmeye başladı Prima 2-3 hafta daha rahat olur. Sleepy bio natural’in 2 numarasını alan var mı? Nasıl yapayım sizce siz ne kullanıyorsunuz
İlk 1 ay hep inledi artık inlemiyorKızlar sizinde bebeğiniz uyurken inliyor mu ?
Molfix denemedim hiç, ıslak mendilinden çok memnunum ama onu da deneyeyimBen molfix kullanıyorum ama iki üç kez kaka taşırdı artık benim bağlamamla mı alakalı bezle mi onu çözemedim iki numaraya geçtik bizde eğer bundada kaka çok taşarsa goon deniycem bende
Canım bunların her şeyi aynı prototip bunlar Biri daha gazlı biri daha çok uyuyordur falan ama tek tip hepsi cinsiyetleri bile yok şu an sankiKızlar sizinde bebeğiniz uyurken inliyor mu ?
Teşekkür ederim canım. Ağzının içini tam silemiyorum galiba parmağımla küçücük ağzı var yine deniyimBizde yoğun bakımda sodyum bikararbonatlı su yapıyorduk gazlı bezi ıslataıp ağzının içini siliyorduk gün boyunca, dilini damaklarını, geçiyordu bir günde. Sende hem bebeğin ağzını hemde meme vermeden önce memeni yıkayıp o suyla silip ver, bence çözüm olur
Evettt ve çok takıyorum kafaya bi yeri mi ağrıyor diyeKızlar sizinde bebeğiniz uyurken inliyor mu ?
Guqqo diye bir markadan baby oral cleaner diye bir ürün aldım ben canım çok kullanışlı bi bak istersenTeşekkür ederim canım. Ağzının içini tam silemiyorum galiba parmağımla küçücük ağzı var yine deniyim
Hemen alayım canım sağolGuqqo diye bir markadan baby oral cleaner diye bir ürün aldım ben canım çok kullanışlı bi bak istersen
Egepole mi götürüyorsunuz kontrole? Sanki orda doğum yapmıştın diye hatırladım.Kızlar 15.gün kontrolünde kilo alamadık dite günde 4 kez mama ver demişti . 1 hafta sonra yeniden gel bakalım dedi. Bugün gittik şükür 250 gram almiş Mamayı günde 6ya cıkardi. Sütün yağlanana kadar böyle devam dedi. Sabırla beklemeye devam.
Rica ederim, üst dudağı ile burnunun arasına açken parmağını getir, emmek isterken bir anda ağzına parmağını sok öyle olabilirTeşekkür ederim canım. Ağzının içini tam silemiyorum galiba parmağımla küçücük ağzı var yine deniyim
Evet egepole gidiyoruz. Çocuk doktorları da çok iyi.Egepole mi götürüyorsunuz kontrole? Sanki orda doğum yapmıştın diye hatırladım.