• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Kızlar acil yardım istiyorum bu sabah yataktan kalkınca karnıma batma şeklinde hafif ağrı girdi. Tık tık tık diye batıp çıkıyor çok rahatsız edici değil sanki kalp atıyor gibi yani sizede öyle oldumu

Kızlar acil yardım istiyorum bu sabah yataktan kalkınca karnıma batma şeklinde hafif ağrı girdi. Tık tık tık diye batıp çıkıyor çok rahatsız edici değil sanki kalp atıyor gibi yani sizede öyle oldumu
Canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama. Ben bugn 5+1 deym. Ve son 1 haftadır yattıgım yerden kalkınca ilk bir kaç dk söylediğin şeyleri yaşıyorum.

Kızlar bir de bişey daha sorucam.
Benim bat 6 mart
1 Nisan da 3+5 de b-hcg : 60,55
4 Nisan da 4+1 de b-hcg : 269
8 Nisan da 4+5 de b-hcg : 891
Sanki 8 nisandaki sonuç düşük gibi. Yarın yine kontrolüm var gidicem doktora ama okuyunca böyle yüksek yüksek rakamları içime bir korku düştü.

Merhaba hanımlar, Rabbim hepimize bebeğimizi sagsalim kucagimiza almayı nasip etsin. Biz bugün 5+6 haftalık olduk, cumartesi ilk kontrole gitcez 6+3 olcaz ozaman, bebisi ve kalp atışını duymayı umuyorum:KK200::KK200:

Merhabalar benim cuma günü kan testim 489du pazartesi tekrar yaptırdım 2725 çıktı artış nasıl acaba

Back