• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Bende 22 haftaligim ne 3 buçuk kilo almıştım tatile gittim bir hafta sonra bir baktım 2 kilo almışım toplamda 5 buçuk kilo yani:KK12::KK12: nasıl şaşırdım ya çokta yiyen. Biri değilim aslında ama bu aralar iştahım açıldı sanki sürekli acıkıyorum

Bende 22 haftaligim ne 3 buçuk kilo almıştım tatile gittim bir hafta sonra bir baktım 2 kilo almışım toplamda 5 buçuk kilo yani:KK12::KK12: nasıl şaşırdım ya çokta yiyen. Biri değilim aslında ama bu aralar iştahım açıldı sanki sürekli acıkıyorum
Onlar kilo değil canım kan su gaz bebek artan dokular falan takma sen sağlıkli olunsa kilo geçiyor :)

Kızlar bende Ocak annesiyim hazırlıklara başladınız mı acaba ?

Benimde kızım olacak inşallah, ufak tefek şeyler dışında herşey alındı çok şükür. Ama hastane için kendime neler almalıyım hiç bilmiyorum kızlar, fikri bilgisi olan varmı:anneadayı::anne:

Benimde kızım olacak inşallah, ufak tefek şeyler dışında herşey alındı çok şükür. Ama hastane için kendime neler almalıyım hiç bilmiyorum kızlar, fikri bilgisi olan varmı:anneadayı::anne:
Pijama takımı tek kullanımlık lohusa külotlari iç çamaşırı çorap ve terlik lazım canım en önemlileri bunlar sonra emzirmek için göğüs ucu kremi ve emzirme sütyeni şart hepimize mutlu kolay sağlıklı doğumlar diliyorum ❤️

Kızlar merhaba benim sat 3 agustos aşılama tarihim 14 ağustos 5+4 de keseyim gördük 7+0 da gittik kese vardı Dr boş gebelik olabilir dedi Siz ne zaman gördünüz fasulyenizi yazarsanız sevinirim teşekkürler

Ben 7 hafta 3 günlükken görmüştüm canım, ama telaş yapma hayırlısıyla bebişin kendini gösterir

selam anne adayları 29+3 teyim. Dr a göre 2 hafta önde. Benim 3 gündür adet sancisina benzer ağrım var. ara ara oluyo çok tedirginim sizde böyle bi durum var mi ki

Bende 28+1 günlük hamileyim. Bugün sabahtan beri ara ara sancı giriyo, gaz sancısına da benziyor. Ve akşam saatleri bebeğimin hareketleri arttı, sanırım karnım genişliyor ya da üşüttüm diye düşünüyorum

kızlarrrr çatı kemiği ağrısı olan varmı pelvk deniliyor sanırım

Benim doktorum çatlaklar için zeytinyağ+kakao yağı karışımını önerdi canım

Back