Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende normal istiyorum canım inşallah su an çok korkum yok ama yaklaştıkça olur gibi benim kaygım su an i inşallah vücudum normal doğuma elverişli olurSen de sezeryan yerıne bunu bi sor doktoruna cnm.. Kaç haftalktı bebişin
Onlar kilo değil canım kan su gaz bebek artan dokular falan takma sen sağlıkli olunsa kilo geçiyor :)Bende 22 haftaligim ne 3 buçuk kilo almıştım tatile gittim bir hafta sonra bir baktım 2 kilo almışım toplamda 5 buçuk kilo yani nasıl şaşırdım ya çokta yiyen. Biri değilim aslında ama bu aralar iştahım açıldı sanki sürekli acıkıyorum
Evet ya inşallah sağlıklı olsun da kiloyu veririm hemen ben hazırlıklara başladım alıyorum yavaş yavaş biseyler kiyafet filanOnlar kilo değil canım kan su gaz bebek artan dokular falan takma sen sağlıkli olunsa kilo geçiyor :)
Kızlar bende Ocak annesiyim hazırlıklara başladınız mı acaba ?
Pijama takımı tek kullanımlık lohusa külotlari iç çamaşırı çorap ve terlik lazım canım en önemlileri bunlar sonra emzirmek için göğüs ucu kremi ve emzirme sütyeni şart hepimize mutlu kolay sağlıklı doğumlar diliyorumBenimde kızım olacak inşallah, ufak tefek şeyler dışında herşey alındı çok şükür. Ama hastane için kendime neler almalıyım hiç bilmiyorum kızlar, fikri bilgisi olan varmı
Benim oluyor canim 20. Haftadan beri neredeyse gitgide artı doktor kalsiyum magnezyum başladı baya azaldı 30. Haftadayım suankızlarrrr çatı kemiği ağrısı olan varmı pelvk deniliyor sanırım