• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Merhaba arkadaşlar sonunda bugün cinsiyetini öğrenebildim :) erkek olacakmış :) çevremdekiler kızın olacak diyordu ama benim içime hep erkek doğmuştu :) cicili bicili kız eşyalarına bakarken hayal de kurmuştum ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da :anneadayı:

Ay canim hayirlisi olsun, saglikla gelsin de insallah. Benim de gecen hafta ikili taramada kiz gibi gormustu doktor ama ikili taramanin kan sonucunu ogrenmeye gittigimde erkek gibi gorunuyor dedi doktor :) hayirlisi olsun saglikli olsun minikler oncelikle. Bir ay sonra daha kesin goruruz herhalde

Günaydın kızlar,
16.haftadan önce cinsiyet tahmini yapılmıyor değil mi? :KK64:Sabırsızlanıyorum, ufak ufak birşeyler almak istiyorum:rolleyes:

Yapiliyor aslinda ama kesin olmuyor. O yuzden alacaksan da unisex seyler almak mantikli. Ben kiz erkek cocugun renklerinin ayri olmasi meselesine girmiyorum hic.

Birde tavsiye cok sey almayin mesela birsuru 03 aylik zibin tulum alacaginiza 3 6 aylikta alin bir miktar cunku okadar hizli buyuyorlarki giymeden ziyan oluyor bazen yikaninca cekiyor yada bebis iri oluyor o yuzden bebeginiz dogunca zaten alinir ihtiyaca gore. Bir cekmece yenidogan kiyafeti kaldi bizde giyemedi bile kuculdu hemensimdiki aklim olsa buyudukce alirdim.

Ay canim hayirlisi olsun, saglikla gelsin de insallah. Benim de gecen hafta ikili taramada kiz gibi gormustu doktor ama ikili taramanin kan sonucunu ogrenmeye gittigimde erkek gibi gorunuyor dedi doktor :) hayirlisi olsun saglikli olsun minikler oncelikle. Bir ay sonra daha kesin goruruz herhalde
Çok sağol canım hayırlısıyla doğsunlar da yavrularımız gerisi önemli değil :)
Bana 16.Haftaya kadar hiçbir doktor yorum yapmadı meraktan ayda 2 kez gittim 2.seferde de uyuyordu göremedik. Doktor da olsun zaten kesin bişey diyemeyiz en garanti 16.hafta dedi. Ben 15+ 2 de gittim net göründü :) en heyecanlısı bu sanırım cinsiyeti öğrenmek

Screenshot_2017-06-15-21-20-14-1.png
Selam kızlar ikili test sonucu böyle yazıyor anlayan varsa yazabilir mi ben hiç anlamadım:(

Kizlar ya ben cok cabuk yoruluyorum iki adim yürüyorum kesiliyorum ozellikle sabahlari kansizlikta var demir ilacida kullaniyorum ama bi değişiklik yok sizde boylemisiniz acaba yoksa bana ozel bi durummu?

Kızlar merhaba. Ben de ikili test sonucumu aldım.Şükürler olsun herşey yolunda. Normal çıktı değerler.1 ay sonra üçlü test zamanı geliyor.Üçlü test te yaptıracak mısınız?

Kızlar merhaba. Ben de ikili test sonucumu aldım.Şükürler olsun herşey yolunda. Normal çıktı değerler.1 ay sonra üçlü test zamanı geliyor.Üçlü test te yaptıracak mısınız?
Bana doktor yaptır demedi. Sanırım yaptırmıycam. Bide ikili testin güvenirliği üçlü testten daha fazla diye biliyorum

Kizlar ya ben cok cabuk yoruluyorum iki adim yürüyorum kesiliyorum ozellikle sabahlari kansizlikta var demir ilacida kullaniyorum ama bi değişiklik yok sizde boylemisiniz acaba yoksa bana ozel bi durummu?
Ben ilk trimesterda çokk yorgundum işe gitmek hatta kendi yemeğimi hazırlamak bile külfet geliyordu. Son bir iki haftadır kendimi daha enerjik hissediyorum. Sende de öyle olur umarım :)

Ben ilk trimesterda çokk yorgundum işe gitmek hatta kendi yemeğimi hazırlamak bile külfet geliyordu. Son bir iki haftadır kendimi daha enerjik hissediyorum. Sende de öyle olur umarım :)
Umarim ilk donemler daha halsizdim tabii ama ikinci donemdeyiz biraz daha normale dönmesi gerekiyo dusunuyorum iki dk yuruyup nefes nefese kalmak biraz can sikici ama otururken bile vucudumuz daga tirmaniyo gibi efor sarfedermis neyse bakalım artik bidaki kontrolumde soyliyim bunu bi doktoruma belkide kullandığım kan ilaci yetersiz geliyodur :)

kızlar merhaba bu hamilelik takvimi için tahmini doğum tarihini yazıyorum takvim çıkıyor ama ekleyemiyorum yardım eder misiniz

kızlar merhaba bu hamilelik takvimi için tahmini doğum tarihini yazıyorum takvim çıkıyor ama ekleyemiyorum yardım eder misiniz
kisisel bilgolerden yapiliyo o canim da bende yaptim dedgi gibi ama cikmiyo takvim altta cikmasi gerekiyo konusmalarn ama cikmiuo sanirim bi sorun var

Back