• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Insallah ya Test sonucu gelmek uzeredir ama sanki zaman gecmiyor, aklimda surekli dusunceler :) Allah im insallah kanda da pozitifi goreyim ve her sey saglikla sursun.[/QUOTE
Hadi bakalım haber et bize de bende bugun sonuç göstercem bakalım ikinci kez kan verişim nasıl olcak bakalım :KK45:

tebrik ederim canım. Sanırım 14 mart dicektin sanirim gec dollenme olmus. 2 gün arayla kan değerini takip et. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Herkese merhaba, 2 yıllık zor bir bekleyiş ve uzun süren tedavilerin ardından ilk aşılamada gelen mucizem bugün 4+3 günlük. Rabbim izin verirse Aralık 5-15 arasında kucağımıza alacağız. Var mı benim gibi bebeğini yeni ögrenen mucizesine kavuşan?
:nazar:hayırlısı olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende bu ay öğrendim senin gibi :anneadayı::dua:

Coook tesekkur ederim hepinize Onceden beri takip eden doktoruma yazdim, cuma goreyim seni dedi. Ben pers uygunum pers gidicem. Ama o zamana kadar beklemem cars falan da kan veririm diyorum.

Coook tesekkur ederim hepinize Onceden beri takip eden doktoruma yazdim, cuma goreyim seni dedi. Ben pers uygunum pers gidicem. Ama o zamana kadar beklemem cars falan da kan veririm diyorum.
Allah sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin. Bende kalp atışını duydum bugün. Dünyanın en güzel duygusu evlat duygusu bence şüphesiz. Rabbim kimseye aratmasin...

Bugün doktora gittim ben de bhcg 972 çok mutludum
Yalnız eve gelince hafif bir kanama kahverengi gibi leke gördüm iç çamaşırımda
İnanılmaz moralim bozuk
Ne yapmalıyım
Kanama devam ederse mi doktora gitmeliyim
Bebeğimi kaybetmemişimdir değil mi

İnanılmaz moralim bozuk
Ne yapmalıyım
Bence kaybetme durumu yoktur bunlar yerleşme kanamsı olarakda sayılabiliyor ama siz yinede bi gidip konuyu söyleyin en azından içinizde rahat eder hemde bir sıkntı varsa erken müdahale olmuş olur

İnanılmaz moralim bozuk
Ne yapmalıyım
doktora gt canim dusuk onleyici hap flan veriyo ve dinlenmen lazim benim ikinci cocukta olmustu gecti bsey olmadi

Kızlar bu gün doktora gittim hesaplarima göre 5+5 bugün ama keseyi goremedi doktor normal dedi çok endişeliyim. Ne yapacağımı bilmiyorum

Daha küçük canım 1 yada 2 hafta sonra git kesin görürsün benim doktorum bana ilk randevuyu 8. Haftaya verdi bekliyorum bende sabırsızlıkla
Teşekkürler cnm yüreğime su serptin valla. Herşey normal bendede hatta kan testini bekleyemedim kafam karıştı gittim idrar testi aldım bir kez daha test yaptım yine iki çizgi galiba benim essek sıpası nazlı çıktı

Kızlar benimde karından ultrasyonda kese göründü ama bebek yok haftaya kalp atışıda bebekde görünür dedi endişelandim ya :(

Back