- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
Kızlar bugün arkadaşımla lahana sarıp yedik akşamdan beri karnım ağrıyor. afedersiniz ishal oldum söylemesi ayıp.Lahana dokunur mu biraz da midem bulaniyor. korkuyorum dr a gitsem mi bilemedim tedirginim
Daha dur çatlama çok var cnku ogrenmemize:) bende midem bulancak korkusu var yaBen cinsiyetini merak ediyorum çok çatlıcam meraktan
Daha dur çatlama çok var cnku ogrenmemize:) bende midem bulancak korkusu var ya
aynen bende de var kasik agrisi ve gaz sancusiKasıklarında iğne gibi batma olan varmı hanımlar gaz sancısı gibi bir tuhaflık taşıyan ben 5 haftalığım sizde varmı böyle şeyler
Malesf öyleymiş inşallah olmaz ya. Keseyi görmedin mi cnm çok geç vermiş randevuyu herlde kalp atışıyla aynanda görmek için cnm. Yap bakalm ne çıkcak :) bende istiyorumda zor tutyrm kendmi:)İnşallah bulantı olmaz o hayatı felç ediyormuş valla daha doktora randevuma var ilkkez görcem ayın 28 inde Ozamana 8 haftalık olacak çatılıyorum meraktan :) yüzükle cinsiyet testi yapcam meraktan hemen alışverişe başlamak istiyorum :)
Ben 6 yıl gidip geldim bir sürü tedavi denedim aşılama yaptırdım tutmadı iki ay dinlenme suresi istedim doktordan ikinci ay tüp bebek randevusu vardı adet olmayı bekliyordum gecikmem oldu baktım hamileyim ben şok tabi esimi ilk kez ağlarken gördüm bu haber güldürmeliydi ama biz agladik sen o kadar tedaviye cvp verme sonra kendiliğinden hamile kalYok canım bu ilk aşılamaydı. Yani biz 6 aydır biz deniyorduk. Olmayınca kontrollerde sıkıntıları gördük. Bir kaç ay tahlillerle filan geçti. Yani ruhen iyiyim ama inşallah uzun sürsebile bu ruh halini korurum.
Bende kalp atışlarını duyabilecek miyim onu merak ediyorum benim icin cinsiyet ikinci planda kaldi yarin randevum var bu gece uyku yok banaBen cinsiyetini merak ediyorum çok çatlıcam meraktan
Bende 4 gün önce öğrendim inş bily olmazsa 20 aralıkda kavuşacağım meleğimeHerkese merhaba, 2 yıllık zor bir bekleyiş ve uzun süren tedavilerin ardından ilk aşılamada gelen mucizem bugün 4+3 günlük. Rabbim izin verirse Aralık 5-15 arasında kucağımıza alacağız. Var mı benim gibi bebeğini yeni ögrenen mucizesine kavuşan?
Evet canım benim kese göründü. İnşallah yarın da kalp atılına bakılacak. Duymaya çalışırız dedi doktorumBende 4 gün önce öğrendim inş bily olmazsa 20 aralıkda kavuşacağım meleğimeBşy sorcam kese görüldümü
Benm ilk kan verdim de 316.1 di sonucum doktor yeni gebelik 3 haftalık demişti 2 gün sonra kan verdim 927.2 çıktı henüz göstermedim doktora benm kese için erken sanırımEvet canım benim kese göründü. İnşallah yarın da kalp atılına bakılacak. Duymaya çalışırız dedi doktorum
Sat kaç canım seninYarın kontrol var i keseyi görmüştük ins bebişide kalp atışınıda duyarız :)
12 martSat kaç canım senin
Benimde 12 mart :)12 mart
Maşallah canım inşallah kucağına da sağlıkla alırsın. Yıpratıcı bir süreç. Allah herkesin yardımcısı olsun.Ben 6 yıl gidip geldim bir sürü tedavi denedim aşılama yaptırdım tutmadı iki ay dinlenme suresi istedim doktordan ikinci ay tüp bebek randevusu vardı adet olmayı bekliyordum gecikmem oldu baktım hamileyim ben şok tabi esimi ilk kez ağlarken gördüm bu haber güldürmeliydi ama biz agladik sen o kadar tedaviye cvp verme sonra kendiliğinden hamile kal
Canııımm hayırlı olsun inşallah. Ben ilk testimde hayal meyal bir çizgi görmüştüm. Senin ki çok neetMerhabalar herkese. Forumda nereye yazacagimi ararken sizi buldum ve ugur getirsin diye yazmak istedim. Benim de son adet tarihim 14 nisan. Bugun 35. Gundu regl olmadim, sabah idrar testi yaptim ilk defa 2. Cizgiyi gordum :) sabahtan beri deli gibiyim. Kan testi de verdim, oglen gibi belli olacak. Foto ekte. Bana da dua edin, araniza katilayim insallah Allahim...
Canııımm hayırlı olsun inşallah. Ben ilk testimde hayal meyal bir çizgi görmüştüm. Senin ki çok neet
İnş hayrlısyla sonuç alırsın çok heycanlı bi süreçMaşallah canım inşallah kucağına da sağlıkla alırsın. Yıpratıcı bir süreç. Allah herkesin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?