• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

IMG-20170524-WA0001.jpeg
Kızlar buda bizim 10.hafta görüntümüz tam.ortada duruyor gibi sanki :)

Canım cinsiyeti belli olmuş muydu? Erkek gibi ya pipiyi gördüm sanki :KK70:
Ayyy pipi gormeyin ama yaaa:KK64:o havadaki ayagiydi ama eli ayagi kipirdayip duruyordu havada yakalamis dr. Bi tahmininiz var mi dedim daha cok erken dedi dr. Ama oglumda 9haftalikken soylemisti o pipiyi gormemek mumkun degildi zaten:olamaz: :D allah hayirlisini sagliklisini versin insallah ama oglum olunca insan kiz hayal ediyo ister istemez

Günaydın, hastalara geçmiş olsun. Dr a gidecekler güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Benim iştahsızlık tam gaz devam ediyor söa biraz biraz su içmeye başladım. Su Bile içemiyordum. Dr a da 15. Haftada gideceğim. Sanırım haftaya cuma oluyor. Umarım şu mide problemleri geçer. Yaz tatilini ayarlamaya başladım. Bol bol taril planı yapıyorum. Ekime kadar gezeceğim.

:süslü:
Ben o kadar hassas degilim canim cok hizli bronzlasirim hatta hic kizarmam bugday tenliyim. Sadece yuzume ellerime suruyorum kapaliyim zaten. Sen gunes sutu ya da losyonu alabilirsin genis bolgelere surmesi daha kolay oluyor

Teşkr edrm Canm.. :KK15: bende hafif bronz tenliyim heryıl ilk yaz gümlerinde böle kaşıntı olurdu geçerdi şimdi daha farklı belki de hamileliktendr beni de rahtsz ediyor.. ben cuma günü doktoruma soruyum ordan da cildiye uzmanına geçerim :KK51:

Ben güneş kremi kullanmaya başladım çünkü oğlumda lekelenme olmuştu. Şimdiden önlemimi alayım. Cilt doktoru la Roche nin anthelios xl sini vermişti. Hala onu kullanıyorum. Oğluma trukids alıyorum ama onlar mineralli olduğu için yüzde dağıtmak neredeyse imkansız oluyor. Surat kireç gibi oluyor.

Günaydın, hastalara geçmiş olsun. Dr a gidecekler güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Benim iştahsızlık tam gaz devam ediyor söa biraz biraz su içmeye başladım. Su Bile içemiyordum. Dr a da 15. Haftada gideceğim. Sanırım haftaya cuma oluyor. Umarım şu mide problemleri geçer. Yaz tatilini ayarlamaya başladım. Bol bol taril planı yapıyorum. Ekime kadar gezeceğim.

Bende eylül ayına aldım tatili mi. bayramdan sonra her hafta sonu denize de gideceğiz inşallah gelsin D vitaminleri.
Su sorunu bende de var kana kana içemiyorum...

Ayyy pipi gormeyin ama yaaa:KK64:o havadaki ayagiydi ama eli ayagi kipirdayip duruyordu havada yakalamis dr. Bi tahmininiz var mi dedim daha cok erken dedi dr. Ama oglumda 9haftalikken soylemisti o pipiyi gormemek mumkun degildi zaten:olamaz: :KK70: allah hayirlisini sagliklisini versin insallah ama oglum olunca insan kiz hayal ediyo ister istemez

Vallahi pipi o :) Allah gönlüne göre versin canım benim

Ben güneş kremi kullanmaya başladım çünkü oğlumda lekelenme olmuştu. Şimdiden önlemimi alayım. Cilt doktoru la Roche nin anthelios xl sini vermişti. Hala onu kullanıyorum. Oğluma trukids alıyorum ama onlar mineralli olduğu için yüzde dağıtmak neredeyse imkansız oluyor. Surat kireç gibi oluyor.

Kremi tüm vücuduna sürebiliyor musun yoksa sadece yüzüne mi.. ben de aynısını alsam mı yoksa kişiye göre mi değişiyor

Back