Az önce yaptim kuzumda goguslerim sertleşti acaba süt mu indiKuzum bende 3. Doğumumda sezeryandıya eve gelir gelmez banyomu yaptım bant falanda yoktu hiçbirşey olmadı senin ki gibi yapıştırmaydı inan çok rahatlar ve stresini atarsın ve sütün çok fazla çoğalır sıcak duşla bence hemen yap korkma bişey olmuyor
Akşam öğrendik sarılık olduğunu/ şimdi yatırdık biz de. Ben doyduğunu sanıyodum. Gece gündüz sürekli göğsümdeydi. Ama yetmemiş.Arkadaşımın bebişi 16 ile bir gece hastanede kaldı canım fototerapi aldı
Kaçıncı gününüz bugün sizin
Aaaamin amin. Gece uyandım çocuğu yeşile yakın bi renk gördüm. Lohusayım bana öyle gelmiştir dedim. Meğer doğru görmüşümCanım moralini bozma lütfen yatsada tedavi olur çıkar onun iyiliğine bu zaten en fazla 3, 4 gün tutarlar sen kendin moralli ol ki bebeğine sütün azalmasın yine onun zararına olur sütün ve sen ona lazımsın bişey olmaz Allahın izniyle kuzum İnşAllahh, haklısın ama işte bazen böyle oluyor dermansız dert vermesin evlatlarımıza Rabbim ❤
Çok geçmiş olsun size de. Rabbim kimse evladının sağlığıyla imtihan etmesin.18di 2 gün yattı. Ayrı kalmak istemiyorsunuzdur biliyorum ama fototerapi ile cok güzel toparlaniyorlar gecmis olsun
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bizi de bir günde çıkarırlar.Benimki 18 ile yattı bir günde cıkardılar
İnşallah sanada çok geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım. İnşallah bizi de bir günde çıkarırlar.
Aynen kuzum süt inmiştir sen sık sık duş al göğüslere sıcak su uygula tut yani süt kanalları iyice açılır genişler süt dolar Allahın izniyle ❤Az önce yaptim kuzumda goguslerim sertleşti acaba süt mu indi
Kuzum o gayet normal belli bi aydan sonra artık açmaya başlarlar ve ellerini keşfettiklerinde bakar dururlar gözleri şaşı okur bakarken çok tatlı olurlar öyle :)Ya kizlar sizin bebislerde ellerini yumruk yapıyor mu surekli
Takip et kuzum zaten elleri ayakları beyazlafığında bilki atmaya başlıyor sarılığı Allahın izniyle geçer iyiki farketmişin bide koyu tenli bebeklerde rengin değiştiği çok zor anlaşılır beyaz tenliler hemen belli eder bende hemen farkettim geçecek hepsi nasıl doğumu bekledik buda geçecek sonra beklesin uykusuz geceler bizi, iş yaptırmafığından yakınacağız burda daha, üzme kendini kuzum hastanede olmanız daha hayrlı sütünü sağ bol bol hastanede ❤Aaaamin amin. Gece uyandım çocuğu yeşile yakın bi renk gördüm. Lohusayım bana öyle gelmiştir dedim. Meğer doğru görmüşüm
Bizim bebek de esmer. Ama ona rağmen çok farkediyordu. Hemşire çıkarıp emzir dedi iki buçuk üç saatte birTakip et kuzum zaten elleri ayakları beyazlafığında bilki atmaya başlıyor sarılığı Allahın izniyle geçer iyiki farketmişin bide koyu tenli bebeklerde rengin değiştiği çok zor anlaşılır beyaz tenliler hemen belli eder bende hemen farkettim geçecek hepsi nasıl doğumu bekledik buda geçecek sonra beklesin uykusuz geceler bizi, iş yaptırmafığından yakınacağız burda daha, üzme kendini kuzum hastanede olmanız daha hayrlı sütünü sağ bol bol hastanede ❤
sezeryan olan arkadaslar bant çıkarıldıktan kac gun sonra banyo yaptiniz
Ben kimyon da deniyordum rezene de ilk defa böyle oldu bugün hiç uyamadi
Aynen canım çok mutluyum evladımı kucağıma aldım sağlıkla şükürler olsun ama iliğim kurudu daha on gün oldu koşturmadan hızla kilo verdim yemek iş kızlar uykusuzluk derken benimde baiım çok ağrıyor
Bizde sarılıktan dolayı yattık hastanede değerimiz 19 du. 1 gece yatırdılar ertesi gün çıktık canım.Kızlar bebeğimde sarılık 18.5 çıktı. Doktor yatıralım diyo. Sarılıktan dolayı yatıranların değeri kaçtı? Ne kadar günde taburcu oldunuz? Çok üzgünüm şu anda.
Çok geçmiş olsun size de. Rabbim kimse evladının sağlığıyla imtihan etmesin.
canm benımkı de meme emmeden asla uyumuyo emzık nıyetıne kullanıyo benı bende emzık vermeyı dusunuyorm ama tutmasa yandım bıde bı ağlayışı var ortalığı yakıyoAyy canim alsa bide dert almasa bi dert.benimki suan meme bagimlisi oldu valla.keske hic baslamasam diyorum.meme dustugu ana feryat figan basliyo aglamaya.elim memede kaldi valla.tuvalete gidemiyom bu yuzden
Doğduğunda esmermiydi yani ilk gün o önemli eğer beyaz bir bebekse zaten sarılıkdan esmerleşiyor bebekler sonradan açılıyor benim bütün kızlar süt gibi beyaz normalde ama sarılık olduklarında kapkara oldular 40 çıkınca bembeyaz oldular gerçek ten rengine döndüler,elleeinden anlarım ben bide bembeyaz elleri ama yüzü eamer şuan sarılıkdan, bide kuzum aklında bulunsun memede ki en son süt altın değerinde bebekler emerken yoruluyor sonunu ememiyorlar onu mutlaka sağ ve sakla onu bebeğine bi şekilde ver asıl yarayan besleyici süt dipde kalan o çok yararlı bebeklereBizim bebek de esmer. Ama ona rağmen çok farkediyordu. Hemşire çıkarıp emzir dedi iki buçuk üç saatte bir
Aynen canım malesef vakit bırakmıyorlar bide düşünsene evde 3 tane daha var :)) ben kopuyorum artık şimdi oturdum emzir gazı çıkar altını değiştir kalan sütü sağ sakla makinaları çalıştır uhh anlatırken bile yoruldum :)Gecelerı zorluyo walla elım kolım kalkmıyo helede bıkac saat uyumazsa allah buyuk buna sukr bakalım.. bı an once esımn alt degstrmeye baslaması lazm gazını cıkarıyo onn bıle fayfası var atada bezde degstrrse o arada dnlenrm zaten memede uzun kalıyo artık kambur olck yaknda buhun yatarak emzrrım ıkımkere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?