- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
kac günlük oldu pekı canm ya benımkıde tutmazsa ayy düşünemiyorum![]()
12 günlük olduk Canm çok şükür..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kac günlük oldu pekı canm ya benımkıde tutmazsa ayy düşünemiyorum![]()
aynen oncelık bebışlerBende yiyemiyorum valla doğumdan önce seker olmasın a rağmen yiyordum neyse kizim iyi olsun da buna da sukur
Kaşıkla da denedimSağmak yerine emmesi daha çok arttırır bence canım. Duygusal etkileşim önemli. Bizimkiler de mamayı çok söyledi ama ben direndim. Verirsen bile kaşıkla ver diyorlar. Biberon emmeyi biraktirabilir demisti ebe.
İyi bari kuzum acımamış kimi doktorda daha halen boydan boya dikiyor en dış dikişi öyke sandımBen de anlamdım Canm her doktr farklı.. burdan bi arkadş deri altı estetik dikiş olduğunu söledi sevindm bilmşyrdm..
korktuğum gibi değilmiş Canm şükür çektirdik dikişleri..
Kuzum 15. Gün başlanır günde 3 damla istersen çay kaşığına damlat öyle ver ağzına direk yapamazsanKızlar devit 3 ü ne zamn vermemiz lazım çocuk doktru 7. Gün başla demişti sağlık ocağı 16. Gün. Biz daha başlamadık sürekli unutuyrm sizler nasıl verdiniz yA da vereceksiniz ??
İyi bari kuzum acımamış kimi doktorda daha halen boydan boya dikiyor en dış dikişi öyke sandım
Kuzum 15. Gün başlanır günde 3 damla istersen çay kaşığına damlat öyle ver ağzına direk yapamazsan
Rica ederim canım benim ❤Aynn Canm çok şükür acıdan çok korkarım.. ben de estetik olduğunu öğrenince sevindm..
Tam cnm 15. Gün başlarım kaşıkla verrm daha rahat gibi teşkler Canm![]()
Arkadaşımın bebişi 16 ile bir gece hastanede kaldı canım fototerapi aldıKızlar bebeğimde sarılık 18.5 çıktı. Doktor yatıralım diyo. Sarılıktan dolayı yatıranların değeri kaçtı? Ne kadar günde taburcu oldunuz? Çok üzgünüm şu anda.
Canım moralini bozma lütfen yatsada tedavi olur çıkar onun iyiliğine bu zaten en fazla 3, 4 gün tutarlar sen kendin moralli ol ki bebeğine sütün azalmasın yine onun zararına olur sütün ve sen ona lazımsın bişey olmaz Allahın izniyle kuzum İnşAllahh, haklısın ama işte bazen böyle oluyor dermansız dert vermesin evlatlarımıza Rabbim ❤Kızlar bebeğimde sarılık 18.5 çıktı. Doktor yatıralım diyo. Sarılıktan dolayı yatıranların değeri kaçtı? Ne kadar günde taburcu oldunuz? Çok üzgünüm şu anda.
18di 2 gün yattı. Ayrı kalmak istemiyorsunuzdur biliyorum ama fototerapi ile cok güzel toparlaniyorlar gecmis olsunKızlar bebeğimde sarılık 18.5 çıktı. Doktor yatıralım diyo. Sarılıktan dolayı yatıranların değeri kaçtı? Ne kadar günde taburcu oldunuz? Çok üzgünüm şu anda.
sezeryan olan arkadaslar bant çıkarıldıktan kac gun sonra banyo yaptiniz
Uzerini yikamadim yapıştırma zaten cesaretin yokErtesi gün yapmistim. Doktor üzerini yıkama, su akıp gitsin demişti
Benimki 18 ile yattı bir günde cıkardılarKızlar bebeğimde sarılık 18.5 çıktı. Doktor yatıralım diyo. Sarılıktan dolayı yatıranların değeri kaçtı? Ne kadar günde taburcu oldunuz? Çok üzgünüm şu anda.
Iciyim ozaman bende ya.iyice halsiz kaldim bide ustune uykusuzluk.Bana kan hapina devam et dedi canım.Receteme yazmis hatta
Ben de oyleIciyim ozaman bende ya.iyice halsiz kaldim bide ustune uykusuzluk.
Ayy canim alsa bide dert almasa bi dert.benimki suan meme bagimlisi oldu valla.keske hic baslamasam diyorum.meme dustugu ana feryat figan basliyo aglamaya.elim memede kaldi valla.tuvalete gidemiyom bu yuzdenkac günlük oldu pekı canm ya benımkıde tutmazsa ayy düşünemiyorum![]()
Kuzum bende 3. Doğumumda sezeryandıya eve gelir gelmez banyomu yaptım bant falanda yoktu hiçbirşey olmadı senin ki gibi yapıştırmaydı inan çok rahatlar ve stresini atarsın ve sütün çok fazla çoğalır sıcak duşla bence hemen yap korkma bişey olmuyorUzerini yikamadim yapıştırma zaten cesaretin yok