Aynı şeyleri yapıyoruz biz de aslinda, bir anda oluyor sanki bu gelismeler, bir gün oncesi ve bir gün sonrası cok farkli olabiliyor..Ay hadi inşallah heyecanla bekliyorum. Hergün oyun halısına koyuyorum arada sıkılana kadar yüzüstü de yatıyorum popişi itmeye çalışıyo ama gövdeyi tam kaldıramıyo karnına kadar kaldırıyo gövdeyi o yüzden daha kordinasyonu sağlayamadı. Haybeye itiyo popişi:) sen neler yapıyorsun emeklemesi için
Maşallah canim iki ayda bir kg gayet yeterli bizim kilo alimimiz cok yavasladi ona rağmen yaşıtlarına gore normal diye dert etmiyorum bizim 4.ay aşımız cok zordu iki kez acillik olduk ama 6.ay aşısı kolay geçti siz de kolaylıkla atlatirsiniz bu günü ins.Kızlar tek tek alıntı yapamadım. Maşallah bebislerinizin uykusuna. Duzene girmiş genel olarak bir çoğunuzun sanırım. Bizim seyahat dolayisyla iyice karmaşık oldu. Dün evimize geldik bakalım yavrum nasıl bir uyku düzeni istiyor. Ek gidayada yavaş yavaş adapte olmaya çalışıyoruz bakalım yemediği gün açıkçası takmiyorum. İki ayda bir kg almış. 6 cm uzamış. Persentilde normal değerlerde. Aynen devam edeceğiz .ekngida su an zaten onun için tadim diye düşünüyorum. Eyvah alismiyor için iki üç ayomiz daha var diye düşünüyorum. Ah su dişler huzur verseydi. İyice beyazı görünüyor bugün artık.
İstediginde yuvarlaniyor, geri geri emekliyor. Bir eli sürekli cak yap modunda :) seri ve bilinçli olarak kaldırıp indiriyor. Herşeyi ağza götürme eğiliminde . Yakında ne varsa uzanıyor almaya çalışıyor. Bugünde aşısını oldu. Bakalım nasıl gececek
Geçecek inşallah canım Allah tez zamanda şifasımı versin , sizede güç kuvvet versin. İnşallah sonuçlar çok iyi çıkacak dualarımdasın inanallah razi olsun hepinizden
rabbim tummm hastalarla beraber benim yavruma da sifa versin.
bugün mr cekildi ama yollarda kostura kostura. nefesi sıkıntıya girdi gotururken,allahtan kardesim de vardi,yardim etti. neyseki cekildi. normalde 1 haftada rapor yazilirmis ama yatan hasta oldugu icin 2 gun dediler. bugun 1gibi cekildi. insallah pazartesiye kalmaz ve yarinki bilgilendirme saatinde sonucu soylerler. yogun bakim doktorunu gordum mesai bitip eve giderken. sordum. ayni dedi. az da olsa makinaya bagli. mr icin de nörolojinin "bazi bulgular var" dedigini soyledi ama "suan soylemem uygun olmaz" dedi.
insallah dermansiz dert olmasin,yeterki caresi olsun,her yere gotururum ben kuzumu.
bu gece de yarinki mr sonuclarini merakla gececek. allah yardimcimiz olsun
Geçecek inşallah canım Allah tez zamanda şifasımı versin , sizede güç kuvvet versin. İnşallah sonuçlar çok iyi çıkacak dualarımdasın inan
Mübarek Cuma gününün hurmetine inşallah hayırlı haberlerini alalım.allah razi olsun hepinizden
bugün mr cekildi ama yollarda kostura kostura. nefesi sıkıntıya girdi gotururken,allahtan kardesim de vardi,yardim etti. neyseki cekildi. normalde 1 haftada rapor yazilirmis ama yatan hasta oldugu icin 2 gun dediler. bugun 1gibi cekildi. insallah pazartesiye kalmaz ve yarinki bilgilendirme saatinde sonucu soylerler. yogun bakim doktorunu gordum mesai bitip eve giderken. sordum. ayni dedi. az da olsa makinaya bagli. mr icin de nörolojinin "bazi bulgular var" dedigini soyledi ama "suan soylemem uygun olmaz" dedi.
insallah dermansiz dert olmasin,yeterki caresi olsun,her yere gotururum ben kuzumu.
Çok şükür aşı çok huzursuz etmedi gibi. Allah yardımcımız olsunMaşallah canim iki ayda bir kg gayet yeterli bizim kilo alimimiz cok yavasladi ona rağmen yaşıtlarına gore normal diye dert etmiyorum bizim 4.ay aşımız cok zordu iki kez acillik olduk ama 6.ay aşısı kolay geçti siz de kolaylıkla atlatirsiniz bu günü ins.
rabbim güzel haberler aldirsin sizlere insallah. Gönlunuzu serinletecek haberler alın bir an evvel çareyi bildirsin Rabbim. Eli kolu çaresiz kalmak çok zordur. Rabbim kuvvetinizi artirsinallah razi olsun canim. aminnnn aminnnn
Amin Rabbim yardimciniz olsunallah razi olsun hepinizden
Ben kaynatıp küçük bebek kavanozlarına bölüyorum 2 kavanoz kalanını kendimize mayalıyorum sütün. Her gün bir kavanoz alıp ısıtıyorum sütü mayalıyorum sonrada. Olur yani ben öyle yapıyorum. Benim güvenip alacağım sütçü olmadığı için günlük süt ile mayalıyorum ben. 3 gün sıkıntı olmaz ama geçirme 3 günü nolur nolmaz
Kuzular icin aksam yapip ertesi gun mu yediriyorsunuz?
allah razi olsun hepinizden
Allah icimizi ferahlatacak haberler almani nasib etsin; dert verip de derman aratmasin.
Dualarimiz Emir ve sifa bekleyenlerle..
“Allah’ın ismiyle sana okurum. Allah sana şifâ versin. Ey insanların Rabbi, bunun ıstırabını giderip şifâ ver. Şifâyı veren ancak Sen’sin. Sen’in şifândan başka şifâ yoktur. Buna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifâ ihsân eyle! Âmîn. Rahmetinle ihsân eyle ey merhametlilerin en merhametlisi! Ezâ veren her şeyden, bütün zararlı gözlerden ve hasetçilerden Allah Teâlâ sana şifâ versin.“
Benim ayakta uyumuyor sevmedi. Memede uyuyor Bazende yatağına koyuyorum ninni söylüyorum elimi tutuyo öyle uyuyo. Daha çok memede ama. Ayağa alıştırmam lazım benimde. Artık ufaktan iş aramaya başladım kv bakıcak nasıl uyutucak diye düşünüyorum kaç kere denedi olmadı ağlamaktan bitap düştü. Ben alıp sarıldığımda sakinlesince kebdi kendine uyuduAynen aynen sallamasam da ayakta uyuyor enteresan. Ama bırakayım 15 dkya uyanıyor :)) Memede uyumasi iyiymiş ya bizimki onu da uyumuyor eşek sıpası.
Allah icimizi ferahlatacak haberler almani nasib etsin; dert verip de derman aratmasin.
Dualarimiz Emir ve sifa bekleyenlerle..
“Allah’ın ismiyle sana okurum. Allah sana şifâ versin. Ey insanların Rabbi, bunun ıstırabını giderip şifâ ver. Şifâyı veren ancak Sen’sin. Sen’in şifândan başka şifâ yoktur. Buna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifâ ihsân eyle! Âmîn. Rahmetinle ihsân eyle ey merhametlilerin en merhametlisi! Ezâ veren her şeyden, bütün zararlı gözlerden ve hasetçilerden Allah Teâlâ sana şifâ versin.“
Evet başkası bakınca çok zor anneye alışmış bebeğe. Alışır ama zamanla sen kendin önce sallamaya alıştır ayağında yavaş yavaş. Benim kız da mesela gece uykusuna yatağında geçiyor ben yanında oturursam. Ama gündüz benim de annem bakıyor o sallıyor ayağında öyle uyuyorBenim ayakta uyumuyor sevmedi. Memede uyuyor Bazende yatağına koyuyorum ninni söylüyorum elimi tutuyo öyle uyuyo. Daha çok memede ama. Ayağa alıştırmam lazım benimde. Artık ufaktan iş aramaya başladım kv bakıcak nasıl uyutucak diye düşünüyorum kaç kere denedi olmadı ağlamaktan bitap düştü. Ben alıp sarıldığımda sakinlesince kebdi kendine uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?