2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim ilk zamanlar enimkide oyleydi saat basi sanki on gundur ac gibi heyecanla ve hizla yumuluyodu memeye :KK70: simdi 46 gunluk olduk daha duzenli uyuyor gece sadece iki dega uyaniyor bir bucuk ve dortbucuk gibi hep yakin saatler gunduz daha az uyumaya basladi daha rahatiz gaz damlasini hergun kullaniyoruzutlaka

Cnm siz hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz

canım aslında doktorumun önerdiği beleydi sadece ama onlarda kıvrılıyormuş kullananlar çok memnun değil
Evet bel için olanlar in kıvrilma olasılığı çok yüksek ama Öteki yle 1 dk duramam hamilelikte olan kasintilarim da arada bi yokluyo beni zaten :KK43: sağ ol canım teşekkür ederim

Kızlar sağlık ocağından aradılar troid sonuçları sınırda çıktı dedi bir daha gelip topuk kanı vermeniz gerekiyor dediler bir yandan da endiselenmeyin dedi elimde değil ama bir fikri olan var mı kızlar

MaşaAllah hemen başlamışsın işe. Evden çalışıyordun ama yanlış hatırlamıyorsam? Benim ücretli iznimin son günü bugün. 6 ay ücretsiz aldım. Erken doğum olunca yine de yeterli gelmeyecek ama bakalım ne yapacağız.

Elh. şuan yetiyor. Mama vermiyorum. Gündüzleri ortalama 2, geceleri 3 saatte bir falan emiyor. Sen napıyorsun, mama veriyor musn?

Elhamdülillah biz de iyiyiz. Birazcık üşütmüş Rana Hanım. O kadar da dikkat ediyorum ama başını kapatmak istemiyor benim kız. Şapka falan durmuyor başında. Sanırım ondan üşüttük. Biraz dışarı çıkarıyorum çünkü, balkona falan da.
Ben mama veriyorum canım.mama arayışındayım hatta:)

Selam hanimlar çok stresliyim oturup saatlerce ağlamak istiyorum bu kaynanalar niye böyle çok şükür bu hafta gidiyor artık çekecek sabrim kalmadı bilmiyorum herşeyi gözüme battiyor kaldiramiyorum herşeyi kendi zamaniyla kiyasliyor yok bizim zamanımızda böyleydi yok bizim zamanımızda şöyleydi :ukala: :kızgın:
Selam hanimlar çok stresliyim oturup saatlerce ağlamak istiyorum bu kaynanalar niye böyle çok şükür bu hafta gidiyor artık çekecek sabrim kalmadı bilmiyorum herşeyi gözüme battiyor kaldiramiyorum herşeyi kendi zamaniyla kiyasliyor yok bizim zamanımızda böyleydi yok bizim zamanımızda şöyleydi :ukala: :kızgın:
Aynen Can'ım al bendende o kadar kadının herseyi batıyor . Sürekli bi laf sokma cabasında en son bu sabah odaya geldi esim peynir ekmek getirmişti biraz yeyim diye bu peynir tabağını görünce morali bozuldu hiiii bu peynir buradamiymis sen cok yeme bence sonra kilo alırsın veremezsin :KK43: halbuki kayınbabam mutfağa gecmis uzanmıştı gece baktım bende üstüm basım müsait olmaz diye getirttim peyniri. Onların yüzünden evimde yabancı oldum bide ahmak bana cok yeme diyo o kadar sikildim ki anlatamam .daha 22 günlük lohusayim kadının hic umurunda bile degil bide akıl veriyo bana. Zaten o geldiği icin anneciğim gitmek zorunda kaldı bide gelmis kanun sayiyo bana sürekli kucağa alışmış yok sarki söylüyorsun buna yok çalısınca ne olacak zaten sinirlerim bozuk bu kadın iyice dibe vurdurdu beni

Canim nete girip yazamadim kusura bakmayın doğumdan 1 hafta sonra bebeğim yoğun bakimdan çıktı ameliyat olmadı kafasındaki sıvı artmadigi için beyin cerrahi mız olumlu konuşuyor çarşamba yine kontrolumuz var suan yanımda mışıl mışıl uyuyor maşallah uslu bir bebek gayet iştahlı sunum yetmeyecek diye korkuyorum valla :) :) inşallah hep böyle devam eder sıvısı büyümez de ameliyat olmaz kuzucum kilo bilem almış 1 haftada 440 gr almış toparladı kendini teyzesi en yakın zamanda atıcam fotosunu melegimin :) :)
Çok şükür. Çok sevindim. Güle güle büyütün inşallah. Sağlıklı, güzel, mutlu bir ömrü olsun. Allah analı babalı büyütsün.

X