- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.322
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.481
Gaz için bitkisel şurup canım
Cnm adı neydi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz için bitkisel şurup canım
Canim ilk zamanlar enimkide oyleydi saat basi sanki on gundur ac gibi heyecanla ve hizla yumuluyodu memeye simdi 46 gunluk olduk daha duzenli uyuyor gece sadece iki dega uyaniyor bir bucuk ve dortbucuk gibi hep yakin saatler gunduz daha az uyumaya basladi daha rahatiz gaz damlasini hergun kullaniyoruzutlaka
Sonuçta enfeksiyon vr ya bakması lazımdı bence. Neyse artukIdrarla ilgili bir sorun belirtmwdiysen almamistir
canım link verir misin nasıl bulucaz onuResim albümü tarzıydi sitede biri.yazmis ama ben başka buldum teşekkür ediyorum instagram da liklik diye güzele benziyor nostaljik bi havası var 29 yıl sonra çocuklar için güzel ani olabilir
canım yeni topiğimize bekliyoruz seni. nickinde boşluk var diye etiketleme yapamadımBu arada herkese hayırlı sabahlar . Bol sütlü ve sıfır gazlı günler diliyorum
Bende topiğimiz niye sessizleşti diyordumcanım yeni topiğimize bekliyoruz seni. nickinde boşluk var diye etiketleme yapamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-temmuz-bebisleri-buyuyooor.946910/page-17
Simplex bide biogia kuzum genelde cok rahat cikariyo uyurken birt birt ses geliyoCnm siz hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz
gel gel diğer topik kaynıyoooo artık herkes yeni topikteBende topiğimiz niye sessizleşti diyordum
gel gel diğer topik kaynıyoooo artık herkes yeni topikteBende topiğimiz niye sessizleşti diyordum
Sen içini ferah tut canım kafana takma gerekse yapardı boşver insallaj te zamanda iyi olursun ben vok şükür bugün iyiyimSonuçta enfeksiyon vr ya bakması lazımdı bence. Neyse artuk
Evet bel için olanlar in kıvrilma olasılığı çok yüksek ama Öteki yle 1 dk duramam hamilelikte olan kasintilarim da arada bi yokluyo beni zaten sağ ol canım teşekkür ederimcanım aslında doktorumun önerdiği beleydi sadece ama onlarda kıvrılıyormuş kullananlar çok memnun değil
Simplex bide biogia kuzum genelde cok rahat cikariyo uyurken birt birt ses geliyo
Nurse harveys canımCnm adı neydi acaba
CanimTeşekkür ederim cnm. İki damla ismi vermişsin ya cnm . Hangisini nasıl kullanıyorsunuz
Nurse harveys canım
Canim
Sab simlex yanlis yaziyo olabilirim sabah aksam 8 damla biogia oglen 5 damla olarak ikisinide kullaniyorum. Saglik ocagi doktoru ikisinide kullan dedi
Canım instagram da liklikalbum diye bi sayfacanım link verir misin nasıl bulucaz onu
Ben mama veriyorum canım.mama arayışındayım hatta:)MaşaAllah hemen başlamışsın işe. Evden çalışıyordun ama yanlış hatırlamıyorsam? Benim ücretli iznimin son günü bugün. 6 ay ücretsiz aldım. Erken doğum olunca yine de yeterli gelmeyecek ama bakalım ne yapacağız.
Elh. şuan yetiyor. Mama vermiyorum. Gündüzleri ortalama 2, geceleri 3 saatte bir falan emiyor. Sen napıyorsun, mama veriyor musn?
Elhamdülillah biz de iyiyiz. Birazcık üşütmüş Rana Hanım. O kadar da dikkat ediyorum ama başını kapatmak istemiyor benim kız. Şapka falan durmuyor başında. Sanırım ondan üşüttük. Biraz dışarı çıkarıyorum çünkü, balkona falan da.
Selam hanimlar çok stresliyim oturup saatlerce ağlamak istiyorum bu kaynanalar niye böyle çok şükür bu hafta gidiyor artık çekecek sabrim kalmadı bilmiyorum herşeyi gözüme battiyor kaldiramiyorum herşeyi kendi zamaniyla kiyasliyor yok bizim zamanımızda böyleydi yok bizim zamanımızda şöyleydi
Aynen Can'ım al bendende o kadar kadının herseyi batıyor . Sürekli bi laf sokma cabasında en son bu sabah odaya geldi esim peynir ekmek getirmişti biraz yeyim diye bu peynir tabağını görünce morali bozuldu hiiii bu peynir buradamiymis sen cok yeme bence sonra kilo alırsın veremezsin halbuki kayınbabam mutfağa gecmis uzanmıştı gece baktım bende üstüm basım müsait olmaz diye getirttim peyniri. Onların yüzünden evimde yabancı oldum bide ahmak bana cok yeme diyo o kadar sikildim ki anlatamam .daha 22 günlük lohusayim kadının hic umurunda bile degil bide akıl veriyo bana. Zaten o geldiği icin anneciğim gitmek zorunda kaldı bide gelmis kanun sayiyo bana sürekli kucağa alışmış yok sarki söylüyorsun buna yok çalısınca ne olacak zaten sinirlerim bozuk bu kadın iyice dibe vurdurdu beniSelam hanimlar çok stresliyim oturup saatlerce ağlamak istiyorum bu kaynanalar niye böyle çok şükür bu hafta gidiyor artık çekecek sabrim kalmadı bilmiyorum herşeyi gözüme battiyor kaldiramiyorum herşeyi kendi zamaniyla kiyasliyor yok bizim zamanımızda böyleydi yok bizim zamanımızda şöyleydi
Çok şükür. Çok sevindim. Güle güle büyütün inşallah. Sağlıklı, güzel, mutlu bir ömrü olsun. Allah analı babalı büyütsün.Canim nete girip yazamadim kusura bakmayın doğumdan 1 hafta sonra bebeğim yoğun bakimdan çıktı ameliyat olmadı kafasındaki sıvı artmadigi için beyin cerrahi mız olumlu konuşuyor çarşamba yine kontrolumuz var suan yanımda mışıl mışıl uyuyor maşallah uslu bir bebek gayet iştahlı sunum yetmeyecek diye korkuyorum valla :) :) inşallah hep böyle devam eder sıvısı büyümez de ameliyat olmaz kuzucum kilo bilem almış 1 haftada 440 gr almış toparladı kendini teyzesi en yakın zamanda atıcam fotosunu melegimin :) :)