2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Büz 30 günlüğüz hüç böyle olnamıştı ilk kez oluyo ona şaşırdım inşallh geçici bişeydir

Geçen hafta da benim bebis sabaha kadar agladi kivrandi gazdan. 1 haftadir geceleri deliksiz uyuyor sadece acikinca 2 kere uyaniyor gece boyu. Arada sırada olur oyle seyler. Sen de yedigin seylerin gaz yapmamasina dikkat et. Sıkı giyin soguk alma

Şimdilik kabızlık olmadı ama eskisi gibi sık kaka yapmıyor ve zorlanıyor sancı yaptı bizde gibi ay bilmiyorum bebelac kullanıyordum aptamiş daha iyi diye değiştim ama gelmedi mi ne kızıma
Canım aptamil daha iyi kilo aldırıyor iyi bir mama ama iste kabızlık sıkıntısı oluyor benim oğlum kustugu için arada bebelac ar kullanıyorum ama normalde aptamil kullanıyorum

Geçen hafta da benim bebis sabaha kadar agladi kivrandi gazdan. 1 haftadir geceleri deliksiz uyuyor sadece acikinca 2 kere uyaniyor gece boyu. Arada sırada olur oyle seyler. Sen de yedigin seylerin gaz yapmamasina dikkat et. Sıkı giyin soguk alma

Aynen cnm çok haklısın. Bizde eski düzenimize geliriz inşallah çok sağol

Insallah. Bir de biraz rahat olmak lazim. Sen hic gamsiz annelerinin cocuklarinin agladigini gordun mu. Bizim duygularimizdan da etkilenio bebisler. Ben bebisin agladigi gunlerde cok gergindim. Bebek de gerginlesti

Aynen cnm o uyumayıp ağladıkça gerginleşiyorum , ben gerginleşip üzülüp sinirlendikçe daha kötü ağlıyo bende farkettim. Ama elimde olmuyo uykusuzluk yorgunluk açlık lohusalık hepsi üstüste oluyo :KK43: sıcaklarda cabası

Aynen cnm o uyumayıp ağladıkça gerginleşiyorum , ben gerginleşip üzülüp sinirlendikçe daha kötü ağlıyo bende farkettim. Ama elimde olmuyo uykusuzluk yorgunluk açlık lohusalık hepsi üstüste oluyo :KK43: sıcaklarda cabası

Bebegin uyudukca sen de uyumaya calis. O uyuyunca mutlaka dinlen iş yapmaya calisma. Inşallah bugunler gecicek biraz buyusunler rahat edicez

Canım sen dün gece mesajı 11.39

Sizde canım beniim.. prensesim nasıl annesi?
Teşekkürler teyzesi :) güven duygusu iyice yerleşsin diye kucağa aldım bu kez de fazla yerleşti sanırım kucaktan inmiyo :KK70: bikaç gündür huysuz burnu tikaniyo klima dan sanırım korkuyorum da çekmeye falan hapsırip atmasını bekliyorum :KK43:

Selam hanimlar çok stresliyim oturup saatlerce ağlamak istiyorum bu kaynanalar niye böyle çok şükür bu hafta gidiyor artık çekecek sabrim kalmadı bilmiyorum herşeyi gözüme battiyor kaldiramiyorum herşeyi kendi zamaniyla kiyasliyor yok bizim zamanımızda böyleydi yok bizim zamanımızda şöyleydi :ukala: :kızgın:

Benimde sezeryan 46 gunumdeyim cok kotu koku var ozel bolgede cok rahatsiz oldum hergun dus aliyorum temizligine dikkat ediyorum fazla kilolar catlaklar pis koku kocalar iyice soguyacak ya :KK43:
Aynı canım ya, kırkım çıkınca geçer sanıyordum daha nekadar sürecekki :KK43:
Doktor kontrolünde soracaktım kırkım çıkınca

1. Tam onu sorcaktım cnm ikisini kullansak nolur diye. Süper bilgi verdin :) çok sağol cnm
Bu arada benim bebeğim yoğun bakımda kaldığı için bibrrona alışkın geldi eve. Bende çalışıyorm. Hem biberon hrm meme idare ediyoruz.

Bende genelde meme biyle durumlarda biberon idare ediyorum allahtan memeyi birakmadi kuzucuklarimiz bakalim
Ise baslayinca neler yapiaz :)

Kaç saatte bir veriyorsun canim
Ben emzirdiğim için bugüne kadar günde 3 kez veriyordum ama geceden beri daha çok acıkıyor bıgün daha öğleye kadar 2 kez versim.. Normalde eğer anne sütü hiç almıyor ise mama kutusunda bir günde 7 kez 90 cc verilmeli yazıyor.. Seninki kaç günlük

Selam hanimlar çok stresliyim oturup saatlerce ağlamak istiyorum bu kaynanalar niye böyle çok şükür bu hafta gidiyor artık çekecek sabrim kalmadı bilmiyorum herşeyi gözüme battiyor kaldiramiyorum herşeyi kendi zamaniyla kiyasliyor yok bizim zamanımızda böyleydi yok bizim zamanımızda şöyleydi :ukala: :kızgın:

Allah sabır versin canım. Kimisi destek olmak yerine çok güzel köstek oluyor şu zamanlarda tam lohusa kafası yaşarken. Neyse ki gidiyormuş, az daha dişini şık, bol bol uyu dinlen bebeğin uyurken.

Ben de şapur şupur öpülmesine çok sinir oluyorum, o an birşey de diyemiyorum ama içim gidiyor. Daha ben bebeğimi doya doya öpmemişken insanların bu kadar rahat olması sinirlerimi alt üst ediyor.

Ben emzirdiğim için bugüne kadar günde 3 kez veriyordum ama geceden beri daha çok acıkıyor bıgün daha öğleye kadar 2 kez versim.. Normalde eğer anne sütü hiç almıyor ise mama kutusunda bir günde 7 kez 90 cc verilmeli yazıyor.. Seninki kaç günlük
32 günlük mama kutulari biraz abartıyor sanırım bende emziriyorum ama pek emmiyor 60-90 arası alıyor genelde

30 günlük olduk bugün canım bizde idrar yolu enfeksiyonundan olduğunu söyledi dr. o geçince açılır dedi serum antibiyotik verdiler hastanede ama çırpınırken çıkartırdı hep serumları en son damar kalmadı iğne verdi öyle eve çıktık tekrar tahlil verdik onun sonucuna göre enfeksiyonun geçip geçmediği belli olacak
Can'ım idrar yolu enf olduğunu Nasıl anladınız benim oğlum iki gündür hem emmek istemiyor hemde biberon istemiyor zorlayınca kusuyor ne yapacagimi şaşırmış durumdayım

Can'ım idrar yolu enf olduğunu Nasıl anladınız benim oğlum iki gündür hem emmek istemiyor hemde biberon istemiyor zorlayınca kusuyor ne yapacagimi şaşırmış durumdayım
Canım biz 3 günlükken sarılıktan hastane ye yatırdılar emzirme problemimizde vardı göğüs uçlarından dolayı bir hafta yattık hafta bası tekrar kontrole çağırdı dr. Sarılığımız artmış uzayan sarılığın araştırılması gerek dedi bir sürü tahlil eko ultrason enzimler hepsini araştırdılar onun sonucunda idrar kültüründe enfeksiyon çıktı enfeksiyon olunca iştahsızlık kusma falanda oluyormuş canım kontrol amaçlı bi dr. Göster bence pipisinin deliği çok küçük dedi ondan olur dedi 1 yaşına gelmeden sünnet ettirin dedi ve her ay kontrole gelin dedi tekrar riski yüksekmiş çünkü

X