2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım biz 3 günlükken sarılıktan hastane ye yatırdılar emzirme problemimizde vardı göğüs uçlarından dolayı bir hafta yattık hafta bası tekrar kontrole çağırdı dr. Sarılığımız artmış uzayan sarılığın araştırılması gerek dedi bir sürü tahlil eko ultrason enzimler hepsini araştırdılar onun sonucunda idrar kültüründe enfeksiyon çıktı enfeksiyon olunca iştahsızlık kusma falanda oluyormuş canım kontrol amaçlı bi dr. Göster bence pipisinin deliği çok küçük dedi ondan olur dedi 1 yaşına gelmeden sünnet ettirin dedi ve her ay kontrole gelin dedi tekrar riski yüksekmiş çünkü
Benimde bebeğimin pipisinin deligi küçük iri bir bebek iri dogdu ama 1 haftadır acayip iştahsız esimi çağırıp hastaneye gideceğim simdi ne yapacagimi sasırdım ya :KK43:( iştahı nasıldı ??

Benimde bebeğimin pipisinin deligi küçük iri bir bebek iri dogdu ama 1 haftadır acayip iştahsız esimi çağırıp hastaneye gideceğim simdi ne yapacagimi sasırdım ya :KK43:( iştahı nasıldı ??
Hiç yoktu iştahı canım hadi göğüslerim küçük alamıyordu diyodum ama 15 cc mamanın yarısını zorla yiyordu kilo da kaybettik tabi ole olunca zaten gelişim geriliği vardı zayıf doğmuştu birde kilo gitti 30 günlüğüz ama hala daha 3 kiloyuz ihmal etme enfeksiyon kötü bişi böbreklere kadar gidebiliyormuş tedavi edilmezse inşallah birşey çıkmaz

32 günlük mama kutulari biraz abartıyor sanırım bende emziriyorum ama pek emmiyor 60-90 arası alıyor genelde
Mama kurusu hiç emmeyen bebekler için bir de bazı bebekler cidden yiyor benim dayımın hanımı 3 haftalıkken 120 cc veriyormuş mesela ancak doyuyprmuş bende 60 veriyorum genelde

Kizlar merhaba :) bebegim dogdu, cumartesi sabahi normal dogum yaptim hersey guzel gecti cok sukur rabbime sag saglim kurtulduk bende bebegimde sagligimiz yerinde . Sadece dikislerimin agrisinu cekiyorum. Wc giderken cok yanma yapiyor. Littlestar Littlestar dogum yaptinmi senden ne var ne yok

TaMAM canım teşekkür ederim sadece bele mj diye merak ettim :) dize kadar olanları kullanamıyorum ki ben :/ bacaklarımda dar bi şey olunca kaşıntı basıyor beni uzun çorap dahi giyemiyorum bu yüzden :/

canım aslında doktorumun önerdiği beleydi sadece ama onlarda kıvrılıyormuş kullananlar çok memnun değil

Oh ne güzel yapmışsın , ben pompayı yeni aldım. Keşke daha önce alabilseydim hem sütüm daha fazla olurdu hem dolaba daha çok koyardım. Küçük bir termos ya da termal çanta alayım ben de dışarıda gezerken, hastanede falan iyi olur :) ne iyi yapmışsın kaçamak yaparak, ben 47 gündür hastane ve birkaç kez annemlere çıkmak dışında bişey yapamadım sıcaklardan :KK53: havalar bi düzelsin acısını çıkaracak bende :rapci:

canım sağmak sütünün ne kadar olduğunu görüyorsun o açıdan faydalı

Senam72015 Senam72015 Canım bu arada ben muayeneye gitmedim. Eşim doktorumu aradı. Şikayetlerimi sıraladı. Kendi de sağlıkçı olduğu için ben onları birbiriyle muhatap ettiriyorum daha iyi anlaşıyorlar diye. Eşim rahim sarkması ile idrar yolu enf. Aynı duruyor demiş, doktor da ikisinin belirtileri aynıdır ve karışır ama mıhtemelen enfeksiyondır demiş. Direkt yenidwn başlasın demiş. Annem de sağlıkçı ve enfeksiyon sorunu eskiden beri çok yaşardı. O da dedi enfeksiyon yaşıyorsun muhtwmelen diye. Ben doğumdan bir hafta da antibiyotik kullanmıştım zaten, sen kullanmış mıydın?
Bende akıntı olmadı. Ayakta duramıyorum, bir şey aşağı çekiyor gibi hissediyorum ayakta durunca. Kasığım ağrıyor, dikişlerim de kaynamaya başladığı için ağrıyor olabilirmiş. Ateşim falan da olmadı şükür ama birkaç gündür üşüme giriyor bazen deli gibi. Hani dedim sende ateş mi oldu da onun için emzirme dedi sana? İçince rahatladım ama. Of ya içsek bir türlü içmesek ayrı türlü.
Yok cnm bende ateş olmadı ben dede aynı ayakta duramyrm aşağı çekme gibi bi ağrı ve dikişlerde ağrı sızı var.brn de doğumdan sonra antibiyotik kullandım. Iki doz değil günde 400 mg tek doz alyrm. Benim de enfeksiyon bence kötü koku da var ama kan tahlili nie istedi bilmyrm. Ben emzirmeyi kesmeyecek bi ilaç istycm sonuçta millet iki sene emziriyo hiç mi ilaç kullanmıyo.ben ce mantıklı olan sizin ki.yani emzirmek.

Normal doğummu yaptın yoksa sezeryanmı canım seninki ben sezeryan oldum bugün kırkıncı gün kanama akıntı bitti ama pis koku var sanki hava çok sıcak ondanmı dicem ama temizliği rde dikkat ediyorum o bölgenin bilemedimki
Benim normal. Benim ki de sıcsktan oldu bence çünkü bi türlü mesanemi doku hissetmyrm.gün için de gidip yıkamak aklıma gelmiyo lavaboya da çok girmeyince sanırım pedlerden falan oldu hava da sıcak.ben de enfeksiyon çok olur zaten normal dede bu durumda tetikledi sanırım

Kizlar merhaba :) bebegim dogdu, cumartesi sabahi normal dogum yaptim hersey guzel gecti cok sukur rabbime sag saglim kurtulduk bende bebegimde sagligimiz yerinde . Sadece dikislerimin agrisinu cekiyorum. Wc giderken cok yanma yapiyor. Littlestar Littlestar dogum yaptinmi senden ne var ne yok
Hayırlı olsun canım :) Rabbim analı babalı büyütsün...Bende geçen hafta bu saatlerde yavrumu kucağıma almak için sancı çekiyordum :halay:

Benim normal. Benim ki de sıcsktan oldu bence çünkü bi türlü mesanemi doku hissetmyrm.gün için de gidip yıkamak aklıma gelmiyo lavaboya da çok girmeyince sanırım pedlerden falan oldu hava da sıcak.ben de enfeksiyon çok olur zaten normal dede bu durumda tetikledi sanırım
Ben de pedlerin etkilediğini düşünüyorum canım, sıcak yüzünden. Bir de ben çok sıkışmadan lavabo ihtiyacımı da hissedemez oldum doğumdan sonra.

X