2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kimse yok mu Kızlar eşime dün kiraz çekirdekli reflü yastığından bahsettim gaz gidermek için bugün gitmiş almış daha dogru duzgun araştırmadım kullanan var mı memnun musunuz çekirdekleri istiyorsun falan diye tedirgin oldum biraz fikri olan bilgilendirdi lütfen

Kimse yok mu Kızlar eşime dün kiraz çekirdekli reflü yastığından bahsettim gaz gidermek için bugün gitmiş almış daha dogru duzgun araştırmadım kullanan var mı memnun musunuz çekirdekleri istiyorsun falan diye tedirgin oldum biraz fikri olan bilgilendirdi lütfen
Canim gazli bebekler icin o yastik. Hani sicak havluyu bebegim karnina ayagina koyunca biraz rahatliyo ya gazi oluca iste o yastigin icindeki kiraz cekirdeklerinin isiyi uzun sure muhafaza etme ozelligi var. Firinda filan bi kez isitiyosun sonra surekli havlu isitmak zorunda kalmiyosun gazi oluncs

Günaydın kızlar...
Bebeğim 10 günlük geceleri çok emmek istiyor doyduğuna da eminim aslında bu yenidoğanlar için normal midir 40 ı dolduranlar bebeklerinizin düzeni yavaştan oturdu mu? İkinci çocuğum olmasına rağmen unutmuşum bazı şeyleri

Canim gazli bebekler icin o yastik. Hani sicak havluyu bebegim karnina ayagina koyunca biraz rahatliyo ya gazi oluca iste o yastigin icindeki kiraz cekirdeklerinin isiyi uzun sure muhafaza etme ozelligi var. Firinda filan bi kez isitiyosun sonra surekli havlu isitmak zorunda kalmiyosun gazi oluncs
Siz kullandınız mı peki

Ben hep emziriyorum. Ama sağamam sanırım. Yedir içir temizle uyut derken 1 saat geçiyo. Zaten 2 saatte kalkıyo. 1 saat uyumuş oluyorum. O 1 saatte süt sağamam :işsiz:
Ama gündüzleri emzirmelerden sonra sağacağım. Bazen yatırıyorm 1 saat olmadan kalkıyor o arada sağmışsam o memede süt bitmiş oluyor mu?

Sut bitmez o cektikce gelir ama sagdigin icin dolgun olmaz belki benmoyle durumlarda emziriyorim yinede baktim sut yok o zaman kizariyo huysuzlaniyo sagdigimi veriyorum. Ben zaten is basi yapacagim
Icin biberonla vermede sakinca gormuyorum ama sen calismiyorsan evde hep emzircem diyosan bilemem tabi canim ben bu yintemle iki haftadir mama takviyesi yapmiyorum cok cok zor durumda sutte almazsa degisik tat olsun belki icer die mama yapiorum oda pek icmio zaten

Günaydın kızlar...
Bebeğim 10 günlük geceleri çok emmek istiyor doyduğuna da eminim aslında bu yenidoğanlar için normal midir 40 ı dolduranlar bebeklerinizin düzeni yavaştan oturdu mu? İkinci çocuğum olmasına rağmen unutmuşum bazı şeyleri

Canim ilk zamanlar enimkide oyleydi saat basi sanki on gundur ac gibi heyecanla ve hizla yumuluyodu memeye :KK70: simdi 46 gunluk olduk daha duzenli uyuyor gece sadece iki dega uyaniyor bir bucuk ve dortbucuk gibi hep yakin saatler gunduz daha az uyumaya basladi daha rahatiz gaz damlasini hergun kullaniyoruzutlaka

Normal doğummu yaptın yoksa sezeryanmı canım seninki ben sezeryan oldum bugün kırkıncı gün kanama akıntı bitti ama pis koku var sanki hava çok sıcak ondanmı dicem ama temizliği rde dikkat ediyorum o bölgenin bilemedimki

Benimde sezeryan 46 gunumdeyim cok kotu koku var ozel bolgede cok rahatsiz oldum hergun dus aliyorum temizligine dikkat ediyorum fazla kilolar catlaklar pis koku kocalar iyice soguyacak ya :KK43:

Ay babamda koca iki kutu almis 94 lu paketlerden indirimde die uc numara olmazsa napcaz :)
nerden kaça almış canım?
ben 1 nunaraları bititicem zaten az kalmış. iki numara da artarsa aralıkta doğum yapacak akrabamıza götürürüm artık.
biz de şimdi 3 no alıcaz indirim denk gelirse

nerden kaça almış canım?
ben 1 nunaraları bititicem zaten az kalmış. iki numara da artarsa aralıkta doğum yapacak akrabamıza götürürüm artık.
biz de şimdi 3 no alıcaz indirim denk gelirse

Migrostan almis canim indirime girmis son iki paket kalmis almis ikisinide otuzmu dedi otuzbesmi ne ama
Bi akrabani. Arkadasi bi siteden on tl ye aliyosmus bi ay sinra geliyorms ama cok ucuzmus onu bi ogrensin yazcam hepinize boy boy aliriz. Bebisin nasil canim

Doktor bana aptamilin kabız yaptığını söyledi herobaby ya da bebelac al dedi
Şimdilik kabızlık olmadı ama eskisi gibi sık kaka yapmıyor ve zorlanıyor sancı yaptı bizde gibi ay bilmiyorum bebelac kullanıyordum aptamiş daha iyi diye değiştim ama gelmedi mi ne kızıma

Ben hem
Onu hem biogisayi beraber kullaniyorum saglik ocagi doktoru kullan dedi

Tam onu sorcaktım cnm ikisini kullansak nolur diye. Süper bilgi verdin :) çok sağol cnm
Bu arada benim bebeğim yoğun bakımda kaldığı için bibrrona alışkın geldi eve. Bende çalışıyorm. Hem biberon hrm meme idare ediyoruz.

X