2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben de de pihti gibiydi çok az giysisi kan olmuştu doktora gittik pihti yi temizledi cubukla birsey sıktı gobegine ne sikiyorsunuz dedim iltihap olması nı engellemek için kyrutuyorum dedi dün biraz iltihap geldi batikon sür günde 1 defa pazartesine kadar geçmese bir dahagetir dedi ayrıca K vitamini aşısı yaptırdı kan var diye
Gümüş nitrat sürüyorlar canım o sürdükleri madde gümüş nitrat, ona da yakma işlemi diyorlar. Benim bebeğime doğduğunda yapılmış k vitamini aşısı, gümüş nitrat da sürdü doktoru ama gene de var kanama :KK43: demin hele o kadar çoktu ki

Benim yapısal olarak göğüslerim büyük ve sarkıktır kendimi bildim bileli böyle. Emzirme döneminde daha büyüdüğü kesin. Sutyen takmıyordum ilk günler ama artık takıyorum yoksa göbeğime gelecek gibi göğüslerim... Mecbur ileride ameliyat olacağım. Estetik açıdan ziyade çok sarkması sırtıma inanılmaz ağrılar veriyor onu azaltmak için

Bende bilac gun daha takim o zaman bi bakim ya anneminki dedihin gibi nerdeyse gobek deligime inecek gerci kadin elli yasinda ama hep sarkikti onun aldihim kilo yetmez gibi bide sarkik memeli olcak neyse napayim sutum olsunda kizima olmadi ikinci bebek sonrasi bende estetik falan yaparim biseler bilemedim gerci korktum ameliyattan ama dedigin gibi saglik acisindanda zorluyor alti hep pisiyor kasiniyor terliyor kokuyor vs vs sendemi uyuyamayanlardanain canim

canim
Biz artik 45 gunluk olduk gobegi 7 gun dusmustu sonra hiv kan vs
canim
Biz artik 45 gunluk olduk gobegi 7 gun dusmustu sonra hiv kan vs olmadi ama bezi hep ust kismini katladik gobege gelmesin diye dikkat ettik bi sure anne yuregi dayanmiyor. Ay bu sozleri soyleyecegim hic aklima gelmezsi kiz hosuma gitti anne yuregi ay anne oldummm allahim utandirmasin :anne::halay::KK30:
biz de hep katladık canım ama bu sefer açılmış herhalde yaa değmiş kanatmış. Hemen solüsyonla sildik bağladık demin. Öyle kan görünce hemen anneme seslendim. İnşallah olmaz ya kafamı duvarlra vurasım geliyor ona bir şey olduğunu gördükçe.

Bisey diyim mi o sisliklerden bende de olusmus :\ iki tane nur topu gibi sisligim var dikisin orda. Doktora gideyim mi ne dersin ? :işsiz:

Cnm ben baştan gitmedim korkudan sonra dayanılmaz bir boyut aldı. Şunu biliyorum korkulcak bişey değilmiş. İyileşme reaksiyonuymuş. İstersen bi kaç gün streliz gazlı bezle batikon al her wcden sonra onunla temizle pedin üzerine hafif batikonlu steril bez koy takip et, geçmez ve acın artarsa koku gilan olursa gidicen mecbur :/ geçmiş olsn şimdiden

Hadi inşallah darısı bana canım. Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Ben hala oturamadığım için çok üzülüyorum. Akşam eşimle doğumdan sonra ilk kez dışarı çıktık, arabadan adımımı atamadım inerken acıdan.
Emzirme dediğin gibi ayrı olay. Her emzirme sonrası oluşan sırtımdaki ağrıyı napıcam bilmiyorum.. Cidden zormuş analık. Demin de bebeğimin bezini değiştirirken göbeğinin kanadığını gördüm, canımdan can gitti sanki

Ya zaten bişey oldu mu hepsi bi anda olur, üstüste gelir. Şu son 2 güne kdar bende oturamıyodm çok fenaydı iki gündür antibiyotik ve batikon sayesinde acım sızım geçti. Sanada acil şifalar tatlım çok zor insanın neresi ağrısa canı orda gerçekten

Bende bilac gun daha takim o zaman bi bakim ya anneminki dedihin gibi nerdeyse gobek deligime inecek gerci kadin elli yasinda ama hep sarkikti onun aldihim kilo yetmez gibi bide sarkik memeli olcak neyse napayim sutum olsunda kizima olmadi ikinci bebek sonrasi bende estetik falan yaparim biseler bilemedim gerci korktum ameliyattan ama dedigin gibi saglik acisindanda zorluyor alti hep pisiyor kasiniyor terliyor kokuyor vs vs sendemi uyuyamayanlardanain canim
Benim sırtıma ağrı girdi canım ondan dolayı uyuyamıyorum. Her emzirme sonrası en az bir saat süren şiddetli sırt ağrım oluyor meme ucu sızısının yanında. O yüzden uyku da tutmuyor ki..

Ya zaten bişey oldu mu hepsi bi anda olur, üstüste gelir. Şu son 2 güne kdar bende oturamıyodm çok fenaydı iki gündür antibiyotik ve batikon sayesinde acım sızım geçti. Sanada acil şifalar tatlım çok zor insanın neresi ağrısa canı orda gerçekten
Ben batticon u bir hafta kullandım doğumdan sonra her tuvalete çıktığımda ama sanırım yeniden başlayacağım. Birkaç gün sürmekte fayda var galiba. İnşallah geçer benim de bir an evvel sağol canım.. Meme sızısı sırt ağrısı dikiş acısı derken patlıcam artık

biz de hep katladık canım ama bu sefer açılmış herhalde yaa değmiş kanatmış. Hemen solüsyonla sildik bağladık demin. Öyle kan görünce hemen anneme seslendim. İnşallah olmaz ya kafamı duvarlra vurasım geliyor ona bir şey olduğunu gördükçe.

Evet oyle oluyor ben topuk kani alinirken bakamadim annem
Icerde ben ciktim kizim orda agladi ben kapida agladim annelerimkzden allah razi olsun besle buyut bide torunla ugras bende korktugumda hemen anne kos die bagiriyorum yanimda allahtan

Benim sırtıma ağrı girdi canım ondan dolayı uyuyamıyorum. Her emzirme sonrası en az bir saat süren şiddetli sırt ağrım oluyor meme ucu sızısının yanında. O yüzden uyku da tutmuyor ki..

Allah yardimcin olsun canim cokta agrina odaklanmamaya calis insallah gecer kisa surede

Evet oyle oluyor ben topuk kani alinirken bakamadim annem
Icerde ben ciktim kizim orda agladi ben kapida agladim annelerimkzden allah razi olsun besle buyut bide torunla ugras bende korktugumda hemen anne kos die bagiriyorum yanimda allahtan
Topuk kanında annem beni sokmadı zaten kendi girdi üzülürüm diye. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Annem olmasa bebeğe bin kat daha zorla bakardım. Demin altını değiştirirken çiş yaptı kızım olduğu yere. Onda bile panikle annemi çağırdım ve annem kızımın çiş bulaşmış ayaklarından öptü ben seni böyle de çok severim diyerek. Gözlerim dolu dolu çok fenayım, annemi üzdüğüm her an için çok pişmanım...

Selam hanimlar benim bebegim gece yatmıyor emziriyorum yatağına koyuyorum bi 15 20 dk sonra yine ağlıyor benim oykum çok ağır uyanamiyorum ne yapcam bilmiyorum ya benim yuzumden bebegime bisey olursa lütfen bana bi akıl verin
Canim benim Uykum da çok agirdi zamanla alisiyorsun 1.5 saattir iyanigim yatağına koydum 10 dakika sonra yine ağladı yine sil baştan yaptık hala emzirmedeyiz gündüz de uyuyabilen biri değilim gündüz uyudigunda uyusam keşke başlarda gece uyanmaları çok canımı sıkıyordu ağlıyordum hatta nasıl alisacam diye bir gece uyanmadi ben tedirgin oldum uyuyan bebeği uyandırdım alt değiştirme emzirme falan için biz onlar için nimet gibiyiz babaların hiçbir vasfı yok şükürler olsun ki bebeklerimizle böyle ulvi bir bagimiz var öyle düşün dediğim gibi emin ol uyanmadi karında daha tedirgin oluyorsun şimdi salliyorum bebisimi gözler faltasi gibi derler ya aynen öyle bütünlük bana uyku bu kadar galiba anlaşılan

X