2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gece birinci seansimiźźa uyandik simdi emdi uyudu cok sukur..
Asil buyume hormonu gece salgilaniyormus gece daha cok emzirmeliymisiz o yuzden ama benim oglus 10 dk emip uyuyor uyandiramiyorum... gogsumu de tsmamen bosaltmiyor haliyle napsam uyanunca yine ayni gogsumu versem acaba ?

Gece birinci seansimiźźa uyandik simdi emdi uyudu cok sukur..
Asil buyume hormonu gece salgilaniyormus gece daha cok emzirmeliymisiz o yuzden ama benim oglus 10 dk emip uyuyor uyandiramiyorum... gogsumu de tsmamen bosaltmiyor haliyle napsam uyanunca yine ayni gogsumu versem acaba ?

Benimki de öyle ben ayni göğsü veriyorum ama dogru mi bilmiyorum

Sabahtan beri memedeyiz 10 ar dakka uyuyo uyaniyor perisan oldum ne derdi var acaba kizimin
Bizimki pırıl olmus dun ayni sekildeydik. En son pudra alip döktüm poposuna biraz da havalandırdı hemen uyudu yavrum. Gazi ya da altı kirli de olabilir hepsine bak illa bi sebebi vardir da biz anlamıyor bazrn

Senin neyin vardı aynı dikiş sorunumu.bende pzt ye randevu aldım böyle olmyck hergün daha kötü oluyo sanki

Evet cnm, dikişler acıyodu. Dikişlerin yanında sivilcemsi bişeyler çıktı bide vajinanın iç kısmında kırmızı şişlik vardı. Asıl sorun kokuydu. Bebekten dolayı 2-3 saat tuvalete gitmiyim o kötğ koku dışarı vuruyodu resmen. Antibiyotik verdi dr ilk gün koku gitti şükür. Sivilceler duruyo ama acısı hafifledi, batikonlu steril bez koyuyorm günlük pedin üzerine.

Kızlaaar ağustos annelerine yazdım doğum hikayemi sizlerde okuyun
fırsat bulmuşken biraz bahsedeyim nasıl olduğumuzdan
Sabah geldik.hastaneye yazdım zaten 120.ye vuran bi sancım vardı onun dışında 60 70 vurdu.sancılarım
Doktor içeri alınca sancılardan dolayı ilk defa açıklık muayenesi yaptı daha önce olmayanlar korkmasın çünkü kasmayınca cidden hiç ağrımıyo bu muydu diyorsunuz
Baktı açılmama 1 parmak açılmam vardı sonra ultrason muayenesine geçtik bebeğimin baş çevresi büyüklüğü sınırı geçmiş
Doktorumuz hadi toparlan gel.konuşalım dedi kalktım toplandım içeri geçtim dedi ki şu an için normal yapabilirsin sancılar var açılma var ama başından dolayı sancı çekip çekip sezeryana.alcaz seni yaşadığımız bi şey böyle olsun istemiyorum dedi doktorumla da samimiyiz daha önce 2 kaybim oldugundan epeydir gidip geliyorum
Sezeryan olursa ne zaman yapacaksınız dedik hemen deyince biz şook dedi sancın açılman var ben seni böyle yollayamam
Neyse kabul ettik eve gittim.duş aldık eşyalarımı aldık görümcemlerle geri geldik hastaneye odamızı da süsledik fotoğrafçım.geldi bi kaç pozdan sonra vedalaşıp doğuma indim öğlen 2.22 sükürler olsun oğlum.yanımdaydı spinal sezeryan oldum ekip o kadar iyiydi ki çpk rahatlattılar beni Allâh razı olsun rabbim hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Ben de bugün tekrar antibiyotiğe başladım. Doğumdan sonraki bir hafta kullanmıştım. Bir hafta arayla yeniden baişamış oldum. Hamileliğimde bir kere bile ağrı kesici almayan ben yürüyen eczane gibi oldum artık :KK43: Ne idrar yolu enfeksiyonuymuş, ne dikişmiş. İyi olacağıma her gün daha kötü oluyorum. Bir de misafirliğe gelenler de Ay sen daha iyileşmedin mi, dikişlerin geçmedi mi daha, hayır dediğimde de niye diye soruyorlar. Ne bileyim ben niye!!!!! Yok kendini toparlayamamışsın vs vs vs.. 15 gün bitirdik daha, herkesin dikişi başka vücudu başka. Biz çok mu memnunuz sanki bu ağrılardan..

Üzülme cnm tek değilsin. Aynı durumdayız ve pazar günü 30 gün olacak düşün. İnanılmaz yordu doğum sonrası beni. İyileşeceğime hergün yeni bişey çıktı. Kv kalıyo yanımda kesin naz yapıorum zannediyordur. En son 2 -3 gün önce gece 11 de doktora gidiyoruz diyince inanmıştır :)

Dayan canım hepsi geçecek, antibiyotik 2 güne toparlar seni.

Kizlar bebeğim 24 günlük. Gun icinde 1,5 -2 saatte bir emziriyorum. Geceleri ne yaparsam yapayim uyandiramadigim icin biberonla sagdigim sütu veriyorum. Tek seferde 80 cc iciyor. Gece 2 kere biberonla veriyorum. Saat 2de ve 4 te. Yalniz gun icinde gogsumu saginca 160 cc etmesi icin cok uğraşıyorum. Sütunu sagan varmi ve kac cc sutunuz cikiyor? Ilerleyen aylarda süt kendiliğinden artarmi? Bol su iciyorum rezene ve humana steel tea kullaniyorum
Ben sagıyorum bazen 50 bazen 70 cc çıkıyor tek gogusten

Benimki de öyle ben ayni göğsü veriyorum ama dogru mi bilmiyorum
Emzirmeye en son emilen memeyle başlanır çünkü en doyurucu yağlı kısmı memenin sonundadır.İlk gelen süt su gibidir.Sonrasında gelen hafiftir.En son da dediğim gibi.Tıpkı bizim öğünler deki gibi hafifle başlayıp ara sıcakla devam edip ana yemeğe başlamak gibi :dondurma:

Kızlar sizin bebeklerinizde bazen çok hızlı nefes alıp veriyo mu yani bazen dediğim öyle az değil baya baya öyle kız. Kokryrm bişeyi mi var die acildeli.çocuk dr u burnu tıkalı ya da gazı varsa olur dedi eliyle yokladı ciğerlerinde sorun yok dedi ama içim hiç rahat değil
Şu an bire bir aynı sorunu yaşıyorum
Burnu açık pislik vardı aldık
Sanırım gazı var be kaka çok az yapıyor
Sızlandı bu gece yazıl yavrum

Sabunla fitil nasil yaptınız kizlar? Senam72015 Senam72015

Bildiğin kalıp sabundan poposuna sığacak kadar ufak bir parça kestim. Sivri kenarlarını yuvarlaklaştırdım bıçakla, girerken acıtmasin diye. Sonra az birşey ıslatarak poposundan içeri soktum. Saniyesinde geri çıkardı zaten. Sonra da yarım saat içinde kakasını yaptı :)

Bildiğin kalıp sabundan poposuna sığacak kadar ufak bir parça kestim. Sivri kenarlarını yuvarlaklaştırdım bıçakla, girerken acıtmasin diye. Sonra az birşey ıslatarak poposundan içeri soktum. Saniyesinde geri çıkardı zaten. Sonra da yarım saat içinde kakasını yaptı :)
Tesekkur ederim canım bende bacaklarını karnina dogru kırınca yapiyo

Tesekkur ederim canım bende bacaklarını karnina dogru kırınca yapiyo

X