- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.861
Canım ben bir ilaç aldım bitkisel şurup nurse harveys adı.. Kimyon ve dereotu içeriği bizimkine iyi geldi bayaÖlçüsü ne kadar canım sadece rezene mi kimyon da var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben bir ilaç aldım bitkisel şurup nurse harveys adı.. Kimyon ve dereotu içeriği bizimkine iyi geldi bayaÖlçüsü ne kadar canım sadece rezene mi kimyon da var mı
Ay benimkide çok hapşıruyor ya neden bilmiyorum sürekli hapşu halinde helede alt açarkenBenimki genellikle altını açınca hapşırıyor niyeyse ve doğduğu günden beri nasıl desem tik midir nedir bazen "hiaaaa" diye ses çıkarıyor hapşıramıyor o an galiba
Biz hipp kullaniyoruz valla cnm ben bu zamanda sutu %100 yeten gormedim herkes ister sadece annecsutu vermek ama yetmiyosa takviye gerek ac kalmasindan daha iyiBenim kızımda kilo kaybetti hem hem sarılık yükseldi.. Şimdi bende 20 dakika birini 20 dakika diğer memeyi veriyorum en az... Bazı saatlerde süt baya bitiyor .. Ağlıyor aranıyor meme verince süt gelmediğinden kıvranıyor çekiyor meme ucunu falan mecbur mama veriyorum.. Günde iki kez falan en azından mama vermem gerekecek ama kafam karmakarışık herkes bi lf söylüyor mama markası konudçsunda da hiç fikrim yok
Esim aldi ama o cok arastirircnetten busey alirken bi cok kisi de aldiysa bence guvenilirSatıcı firmanın ismini hatırlıyo musunuz acaba?bende 2 gündür kullanıyorum
Ben sağiyorum ama ikisinden ancak 50 cc geliyo senin ki yine iyiymis mama takviyesi yapiyorumKizlar hic sütünü sagan yokmu
Kizlar hic sütünü sagan yokmu
Canım bizimkiler Afedersin biraz tükürükle bebişin memesine yuvarlak hareketlerle hafif bastırarak masaj yapıyorlar jer banyoda önce anneden süt emdikçe memesi dolarmış o sütü dağıtıyorlarmış öyle dediler..Hamileyken ayrı sorunlar doğumdan sonra ayrı sorunlar biz bence bunları başgöz edene kadar burada beyin fırtınası yapacağız :) Sorun derken bile aslında ne kadar şükretsek hep az kalacağını düşündüm.Nihayetsiz şükürler olsun sağ sâlim doğdular.Tabi arada canımızı sıkacak şeyler de olmuyor değil ama bir biz yaşamıyoruz bunları herkeste aynı şeyler olabiliyor diye düşünerek ferahlatıylrum içimi.Allah beterinden saklasın,böyle böyle büyüyorlar bir bakmışız yıllar yılları kovalamış.Biz de bugün 18.günümüzdeyiz.Gözlerinde çapaklanma oluyor damla kullandık ama çok düzenli kullanmadım etkili olmadı.Tekrar kullanmayı düşünüyorum ama kulaklarında da memesinde sarı renkte kırımış halde bir akıntı oluyor.İçine baktım içinde de varsı hatta afedersiniz içindeki mukusumsu kıvamda ve açık renkli.Kokusu da bayağı var akıntının.Bilgisi olan var mı? İltihap olabilir diye düşünüyorum
Peki doktor felan ne DediBenimde öyleydi ve kokusu da kötü
Ben sağiyorum ama ikisinden ancak 50 cc geliyo senin ki yine iyiymis mama takviyesi yapiyorum
160cc tek seferde gayet iyi.benim sadece sabah o rakamlara ulasiyordu.gun icinde 120cc ve altinda oluyordu
Çok sağol canım. Insallah
Kızlar cevaplarsiniz sevinirim
Peki doktor felan ne Dedi
Ne zaman geçti
Hiç gitmedim cnm ama şu An kötü durumda dikişlerim falan bir ay oldu hala düzelme yok pzt ye randevu aldım gitcm sende bi git istersen beni hiç kontrole falan da çağırmadılar kokryrm şu na aslında ama abimin düğünü var bir an önce gidip bi çare bulmam lazımPeki doktor felan ne Dedi
Ne zaman geçti
Senin neyin vardı aynı dikiş sorunumu.bende pzt ye randevu aldım böyle olmyck hergün daha kötü oluyo sankiKızlar bendede koku vardı dr antibiyotik verdi ihmal etmeyin. Senam72015
Ben de bugün tekrar antibiyotiğe başladım. Doğumdan sonraki bir hafta kullanmıştım. Bir hafta arayla yeniden baişamış oldum. Hamileliğimde bir kere bile ağrı kesici almayan ben yürüyen eczane gibi oldum artık Ne idrar yolu enfeksiyonuymuş, ne dikişmiş. İyi olacağıma her gün daha kötü oluyorum. Bir de misafirliğe gelenler de Ay sen daha iyileşmedin mi, dikişlerin geçmedi mi daha, hayır dediğimde de niye diye soruyorlar. Ne bileyim ben niye!!!!! Yok kendini toparlayamamışsın vs vs vs.. 15 gün bitirdik daha, herkesin dikişi başka vücudu başka. Biz çok mu memnunuz sanki bu ağrılardan..Senin neyin vardı aynı dikiş sorunumu.bende pzt ye randevu aldım böyle olmyck hergün daha kötü oluyo sanki