2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Emira SY Emira SY canım ben dakikalarca ogluşumun karnını saat yönünde ovdum ayaklarını karnına doğru ittirdim kakasını bolca yaptı hem de ıkı defa sen de dene

Canim ne yapsam fayda etmedi masaj da yaptim kac defa. en son senam72015 sabunla fitil yapmayi onerdi onu yapinca cok sukur yapti tuvaletini..

Kizlar bebeğim 24 günlük. Gun icinde 1,5 -2 saatte bir emziriyorum. Geceleri ne yaparsam yapayim uyandiramadigim icin biberonla sagdigim sütu veriyorum. Tek seferde 80 cc iciyor. Gece 2 kere biberonla veriyorum. Saat 2de ve 4 te. Yalniz gun icinde gogsumu saginca 160 cc etmesi icin cok uğraşıyorum. Sütunu sagan varmi ve kac cc sutunuz cikiyor? Ilerleyen aylarda süt kendiliğinden artarmi? Bol su iciyorum rezene ve humana steel tea kullaniyorum

Kizlar hic sütünü sagan yokmu

Kizlar p.tesi normal doğum yaptım ama oluyorum hemoroid ağrısından hala büyük tuvaletimi yapamadım çok acıyor dikislerim in açısından ağır basıyor ikisi de üst üste geldi oturup emziremiyorum kızımı lavoboya ağlaya ağlaya gidiyorum nr yapacağım nasıl geçecek bilmiuorim var mı bana bi tavsiye si olacak :KK43:
Bende 10. Günden sonra hemoroid oldum bir iki kere tuvaleti mi yaparken ikinmistim ondan oldu sanırım. Kabız olmamaya çalış bol su iç birde proctoglyvenol diye bir krem kullandım hemoroid memesi duruyor ama acisi hemen ertesi günü geçti bende üstüne oturamiyordum

Sana katılıyorum.. 15.günümdü bugün hala ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. Önceden hiç değilse ayakta durabiliyordum şimdi o da yok. Annem demişti sezaryeni de düşün bak sonra hemoroidi var, idrar yolu enfeksiyonu var, rahim sarkması, idrar kaçırması var diye. Dikişim iyileşmedi, hala acılar içindeyim. İdrar yolu enfeksiyonu yüzünden dün geceden beri hüngür hüngür ağlıyorum. Bebeğime emzirme dışında bakamaz oldum.
Onun dışında kayısı kompostosu canım. Posasıyla beraber oda sıcaklığında ısısıyla tüket. Ben de çıkamamıştım ilk 3-4 gün, annemin yaptığı kayısı kompostosu sayesinde çıktım. Çıkamadığın için dikişine de bası oluyor, daha canın yanıyor seni çok iyi anlıyorum. Allah şifa versin en kısa zamanda...

Amin canım Allah razı olsun ins şimdi biraz daha iyiyim bi toz verdi dr bagirsaklarimi boşalttı şükür eskisi kadar ağrı yapmıyor hemoroid dediğin gibi baski olmadığı için. Şimdi biraz daha iyiyim ana dikiş ağrıları devam ediyor tabi. Buna sukur ne denir ki başka ..

Bende 10. Günden sonra hemoroid oldum bir iki kere tuvaleti mi yaparken ikinmistim ondan oldu sanırım. Kabız olmamaya çalış bol su iç birde proctoglyvenol diye bir krem kullandım hemoroid memesi duruyor ama acisi hemen ertesi günü geçti bende üstüne oturamiyordum

Evet bende onu aldım bugün bi de laksatif verdi dr rahat yaptım şükür daha iyiyim şu an sadece dikiş ağrım var

sırtüstü birer damla damlatıp çekiyorum.
genzine kaçmadı hiç. kaçarsa yüzüstü çevirip sırtına vurman lazım biliyorsundur zaten.
bizimki de günde 2-3 kez hapşuruyodu ama her seferinde 5er kez :KK43:

Tombik mrb . Cnm bebeklerde hapsurmak çok normal. Özellikle altını falan açınca yapıyorlar. Bizler tabi hemen telaş ediyoruz acaba usuttuk mu diye. Yorumunu okuyunca yazma gereği hissettim ne kadar doğru bilemiyorum ama uzman tv de de izledim nette de denk gelmiştim serum fizyolojik leri yan yatırıp damlatmak gerekiyormuş akciğere kaçmaması için. Bende her seferinde tedirginlikle yapıyorum amaca yan mi sirt üstümü diye. Ama video da doktorun dediği yan.tabi en doğrusu doktora danışmak.

Ay yazmayı unuttum Senam72015 Senam72015 ın verdiği tavsiye sayesinde sonunda yaptı kakasını yaa.. ama hala ıkınıyor inşallah tamamını bitirebilir...

Senam72015 Senam72015 senden de Allah gani gani razı olsun dile benden ne dşlersen :)
Ayyyy cnm çok sevindim valla bebeğin ve sne iyi olun daha ne isterim böyle böyle öğrenyrz bizde sende artık başkalarına tavsiye edersin çok öptüm bebişi

X