- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.841
Gözün aydın canım nasılsın iyisinizdir umarımKızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım nasılsın iyisinizdir umarımKızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
Ay maşaallah Can'ım hayırlı olsunKızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
Şimdi denedim canım rezene yi 1 cay kaşığı verdim iyi gelir İnşallah tekrar teşekkür ederimReze
Rezene yerine desene yazmışım :)
Emira SY canım ben dakikalarca ogluşumun karnını saat yönünde ovdum ayaklarını karnına doğru ittirdim kakasını bolca yaptı hem de ıkı defa sen de dene
Eşim benim adıma başvurdu, nüfus cüzdanı yeterli olmuş e devletten bakımca da tanımlanmış hemenHanimlar doğum yardımı ve süt parasına başvuran oldu mu nasıl başvuru yapılıyor bunlara?
Bazı günler bana da öyle oluyor canım ama ertesi gün uyuyor.Sabahtan beri memedeyiz 10 ar dakka uyuyo uyaniyor perisan oldum ne derdi var acaba kizimin
Kizlar bebeğim 24 günlük. Gun icinde 1,5 -2 saatte bir emziriyorum. Geceleri ne yaparsam yapayim uyandiramadigim icin biberonla sagdigim sütu veriyorum. Tek seferde 80 cc iciyor. Gece 2 kere biberonla veriyorum. Saat 2de ve 4 te. Yalniz gun icinde gogsumu saginca 160 cc etmesi icin cok uğraşıyorum. Sütunu sagan varmi ve kac cc sutunuz cikiyor? Ilerleyen aylarda süt kendiliğinden artarmi? Bol su iciyorum rezene ve humana steel tea kullaniyorum
Benimki genellikle altını açınca hapşırıyor niyeyse ve doğduğu günden beri nasıl desem tik midir nedir bazen "hiaaaa" diye ses çıkarıyor hapşıramıyor o an galibaSağ ol canım benim benimki toplam iki üç kez hapsiriyor hepsi iyi olsun bebetoslarimizin inşAllah :)
Hadi gözün aydın bitanem maşallah size hosgelmis çınar bebek allah anali babali büyütsün :)Kızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
Satıcı firmanın ismini hatırlıyo musunuz acaba?bende 2 gündür kullanıyorumBiz 10 gundur kullsniyoruz gunde 1 damla guvenilir olduguna emin olup aldik zaten aldiğimiz yer cok satmis
Bende 10. Günden sonra hemoroid oldum bir iki kere tuvaleti mi yaparken ikinmistim ondan oldu sanırım. Kabız olmamaya çalış bol su iç birde proctoglyvenol diye bir krem kullandım hemoroid memesi duruyor ama acisi hemen ertesi günü geçti bende üstüne oturamiyordumKizlar p.tesi normal doğum yaptım ama oluyorum hemoroid ağrısından hala büyük tuvaletimi yapamadım çok acıyor dikislerim in açısından ağır basıyor ikisi de üst üste geldi oturup emziremiyorum kızımı lavoboya ağlaya ağlaya gidiyorum nr yapacağım nasıl geçecek bilmiuorim var mı bana bi tavsiye si olacak
Çok şükür canım :)Canim ne yapsam fayda etmedi masaj da yaptim kac defa. en son senam72015 sabunla fitil yapmayi onerdi onu yapinca cok sukur yapti tuvaletini..
Sana katılıyorum.. 15.günümdü bugün hala ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. Önceden hiç değilse ayakta durabiliyordum şimdi o da yok. Annem demişti sezaryeni de düşün bak sonra hemoroidi var, idrar yolu enfeksiyonu var, rahim sarkması, idrar kaçırması var diye. Dikişim iyileşmedi, hala acılar içindeyim. İdrar yolu enfeksiyonu yüzünden dün geceden beri hüngür hüngür ağlıyorum. Bebeğime emzirme dışında bakamaz oldum.
Onun dışında kayısı kompostosu canım. Posasıyla beraber oda sıcaklığında ısısıyla tüket. Ben de çıkamamıştım ilk 3-4 gün, annemin yaptığı kayısı kompostosu sayesinde çıktım. Çıkamadığın için dikişine de bası oluyor, daha canın yanıyor seni çok iyi anlıyorum. Allah şifa versin en kısa zamanda...
Bende 10. Günden sonra hemoroid oldum bir iki kere tuvaleti mi yaparken ikinmistim ondan oldu sanırım. Kabız olmamaya çalış bol su iç birde proctoglyvenol diye bir krem kullandım hemoroid memesi duruyor ama acisi hemen ertesi günü geçti bende üstüne oturamiyordum
Canimmm gözün aydın hayırlı olsun. Analı babalı sağlıklı büyüsün insallah :)Kızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
sırtüstü birer damla damlatıp çekiyorum.
genzine kaçmadı hiç. kaçarsa yüzüstü çevirip sırtına vurman lazım biliyorsundur zaten.
bizimki de günde 2-3 kez hapşuruyodu ama her seferinde 5er kez
Ayyyy cnm çok sevindim valla bebeğin ve sne iyi olun daha ne isterim böyle böyle öğrenyrz bizde sende artık başkalarına tavsiye edersin çok öptüm bebişiAy yazmayı unuttum Senam72015 ın verdiği tavsiye sayesinde sonunda yaptı kakasını yaa.. ama hala ıkınıyor inşallah tamamını bitirebilir...
Senam72015 senden de Allah gani gani razı olsun dile benden ne dşlersen :)
Hahah valla sorma bazen bebek iri diye 5 aylık muamele yapılıyor..Oturtmaya basladiniz mi falan diyen.. Ama o daha minnaakk..maşallah canım sen direkt 3 aylık olarak doğurmuşsun
Benimde öyleydi ve kokusu da kötüKızlar iki gündür sümüksü Bi akıntım başladı kanama ama sümüksü şekilde
Böyle Bi durumla karşılaşan var mı