- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.961
@karpuz_suyu doğurmadın mı kız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de ç yaklaşık 1 haftadır böyleyim her bir memeyi yarımşar saat verdiğim günlerden 5er dakikaya indi ve yetmiyordum ne yediysem artmadı kaç gündür mama takviyesi yapıyorum ama çok üzülüyordum dün gece ağladım yetemiyorum diye sonra dua ettim ve farklı olarak kuru incir hoşafı içtim bugün emzirdim tek gögsümde 20 dakikadan fazla durdu ve uyudu sıktığımda hala da süt geliyordu diğer göğsümü vermedim bile o kadar mutlu oldum ki inşallah böyle devam eder, buarada moral de çok önemli 2 haftadır annemde kalıyordum eşimi çok özlemiştim dün burdaydı çok güzel vakit geçirdik onun da etkisi olabilir canım, anlayacağın her zaman aynı seviyede gitmiyor sütü etkileyen bir çok faktör oluyorGece saat 2 de kalktık emdik uyuduk 3,30 da bi daha kalktık şu saate kadar emdik ama uyumadık. Mama verdim 60 cc bitirdi ve uyumak üzere. 25 gündür yeten sütüm nasıl olduda bu gece yetmedi kızlar anlamıyorum. Kafayı yicem gerçekten ya.
Canim bende de var sezeryan ağrısı dikis in sağına ve soluna içten kalın dikis atılıyor dedi benim doktorum fıtık olmasın diye yapacak birsey yokmuş yatıp kalkarken yan yatıp kalkKızlar iyi geceler
Sezeryan yerinden en sağ ve en sol ameliyat yerim ağrıyor
Normalde bu denli fazla değildi ama bugün akşam üzeri arttı
Yürürken otururken sızlıyor
Sizlerde de oldu mu böyle durumlar be çözüm olarak ne yaptınız?
Yavrumu 23.30 gibi uyutmuştum ben de uydum ancak kendiliğimden uyandım ; ağrıdan yataktan kalkmam zor oluyor maalesef .eşim saolsun çok yardımcı oluyor ama ona da kıyamıyorum
On dakka sonra uyandırıp emzirme seansına başlamam gerek
Ha birde poposu kızarmış kuzumun sebebini anlamadım sık değiştirip siliyorum
Neyseki yarın inşaallah ilk doktor muayenemiz
Bakalım soracağım
Önerileriniz varsa alayım yukarıdaki yakınmalarımla ilgili
Elimde şişeyle geziyorum devamli canım ya ama bünyeden galiba bu sut işi çünkü herseyi denedim olmuyor . Bu sabah kızım memeyi biraz emdi.sonra sut akmaya başladı belki emse2bayag artacakValla ben zorla değil yani susadığım için günde en az 3-3.5 litre su içiyrm onun etkisi çok oluyo bence başka hiç bişey de yamyrm naısl su içmen
sakin ama sakin pes etme.bak 28.gunde emmeye basladi.bende hic emmez diyordum ama emdi.biberonu da aliyor.adagin falan varsa onu mutlaka kes.bekletme.o da anneyle cocuk arasina girer derler.Elimde şişeyle geziyorum devamli canım ya ama bünyeden galiba bu sut işi çünkü herseyi denedim olmuyor . Bu sabah kızım memeyi biraz emdi.sonra sut akmaya başladı belki emse2bayag artacak
Canım ben de ç yaklaşık 1 haftadır böyleyim her bir memeyi yarımşar saat verdiğim günlerden 5er dakikaya indi ve yetmiyordum ne yediysem artmadı kaç gündür mama takviyesi yapıyorum ama çok üzülüyordum dün gece ağladım yetemiyorum diye sonra dua ettim ve farklı olarak kuru incir hoşafı içtim bugün emzirdim tek gögsümde 20 dakikadan fazla durdu ve uyudu sıktığımda hala da süt geliyordu diğer göğsümü vermedim bile o kadar mutlu oldum ki inşallah böyle devam eder, buarada moral de çok önemli 2 haftadır annemde kalıyordum eşimi çok özlemiştim dün burdaydı çok güzel vakit geçirdik onun da etkisi olabilir canım, anlayacağın her zaman aynı seviyede gitmiyor sütü etkileyen bir çok faktör oluyor
Kızlar Günaydın bişey danisicam size bebeğim hiç memeden ayrılmak istemiyor ya 40 45 dk emziriyorum bıraksam 2 saat daha emecek çok iştahlı da değilim halsiz düşüyorum sut ona rağmen maşallah geliyor ama bu kadar memede kalması normal mi ya kendim mi cekmeliyim yoksa o bırakana kadar beklemeli miyim napıyım sizce
Bende de oluyor canım ya özellikle sağ tarafimda acıyor normalmiymis yani canımCanim bende de var sezeryan ağrısı dikis in sağına ve soluna içten kalın dikis atılıyor dedi benim doktorum fıtık olmasın diye yapacak birsey yokmuş yatıp kalkarken yan yatıp kalk
Cozum bulan bana da soylesin bide bizimki yataga koydugum an irkiliyoKızlar Günaydın bişey danisicam size bebeğim hiç memeden ayrılmak istemiyor ya 40 45 dk emziriyorum bıraksam 2 saat daha emecek çok iştahlı da değilim halsiz düşüyorum sut ona rağmen maşallah geliyor ama bu kadar memede kalması normal mi ya kendim mi cekmeliyim yoksa o bırakana kadar beklemeli miyim napıyım sizce
Göğüs ağrısı nerdeyse herkeste var canım, vajinada ne çıktı canım enfeksiyon mu var acaba yanıyor dedin yaAnladım cnm haklısın galiba moral etkili. Ben göğüslerim acısından her meme isteyişinde inanılmaz geriliyorum stres oluyorm belkide onun etkisiylede azaldı. Kendi vücudumun huzursuzluğu bi geçse rahat rahat bakıcam yavruma ama hem göğüslerim acıyo yanıyo vermek istemiyorum hemde vanijamda bişryler çıktı yanıyo offfff sürekli ağlıyorum bende . Allahım yardımcımız ol
Kızlar Günaydın bişey danisicam size bebeğim hiç memeden ayrılmak istemiyor ya 40 45 dk emziriyorum bıraksam 2 saat daha emecek çok iştahlı da değilim halsiz düşüyorum sut ona rağmen maşallah geliyor ama bu kadar memede kalması normal mi ya kendim mi cekmeliyim yoksa o bırakana kadar beklemeli miyim napıyım sizce
Adagum2var canım ama kirkinda kescem inşallah. Ay inşallah benimki de 3mer ya her gün uğraşıyorum devamli pes etmek yoksakin ama sakin pes etme.bak 28.gunde emmeye basladi.bende hic emmez diyordum ama emdi.biberonu da aliyor.adagin falan varsa onu mutlaka kes.bekletme.o da anneyle cocuk arasina girer derler.
Evet canım normalmis hatta yataktan kalkarken ne taraftan kalkarsan o taraf daha çok acirmisBende de oluyor canım ya özellikle sağ tarafimda acıyor normalmiymis yani canım
InsaAllah :)Sürpriz yapar belki bebeğim he :) amin inşallah canım benim inşallah ❤
biz kurbani kestigimiz gun emmeye basladj kizim.istersen 40i bekleme sen bilirsin de.Adagum2var canım ama kirkinda kescem inşallah. Ay inşallah benimki de 3mer ya her gün uğraşıyorum devamli pes etmek yok