2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Merhabalar..
Biz de 39+1 olduk.. Beklemedeyiz..
Temmuz annelerinden gec dollenme sebebiyle Agustos annelerine terfi etmistim :KK66:
Sanci, agri vs.. Var mi sizde merak ettim. Bende 4 gunden beri ara ara var. Hayirlisiyla saglikla gelsin kuzucuklar insaAllah..
İnşallah canım benim:) bende sancı falan yok maalesef:KK43: aslında geç dollenmede değil :KK43:

Normal doğumdan sonra bana 4-5 dikiş atıldı ama hala çok canım yanıyor. Bir gün iyiysem diğer gün çok zor geçiyor. Bugün yine 9.günümde başa döndüm resmen. O kadar canım yanıyor ki oturamaz oldum. Şimdiye daha iyi olması gerekirdi herhalde. Var mı böyle bir sıkıntı yaşayan? Şu acı geçse kendimi daha iyi hissedeceğim

Bende normal yaptım 3 dikiş atıldı. Salaklığımdan 1 tanesi açılmış :bicak: 9. Günümde 3 dikiş daha atıldı. Yeniden başa döndüm psikolojim alt üst oldu oturamıyorum 11. Gün bugün. İnşallah bir an önce iyileşip bebişlerimizle daha kolay ilgilenebiliriz:anne:

Bende normal doğum yaptım 5. Gundeyiz sadece bugün daha iyi gibi onun dışında bi iyi bi kötüydü doktor bana baticon ile pansuman önerdi her tuvalet sonrası devam ediyorum. Bende kaç dikiş var bilmiorum buarada orada stresten sormayı unuttum resmen. Bu arada kızlar kanamanız devam ediyor mu rengi gittikçe açılması en son sarı olmasi lazim dediler hala koyu kanama var. Birde Bu rahmin kısmınizaz da olsa top gibi kaldımi sizinde bazen hala hamileymis gibi hissediyorum

İnşallah canım benim:) bende sancı falan yok maalesef:KK43: aslında geç dollenmede değil :KK43:

Hic belli olmaz..
Ilk hamileligimde benim de hic bir belirtim yoktu.. Dogumuma iki gun kala adet sancisina benzer hafif sancim vardi kasiklarimda sadece.
Gunduz bir defa, aksam da bir defa olmak uzere iki defa nisanim geldi. Aksam 7de sancilarim basladi. 9.30 da hastanedeydik 4 cm acilma.. ve epidural igne yapildi. Gece 12de dogum gerceklesti..
Bu arada 41. haftamizdaydik.. :)
Hersey bir anda ve cabucak gelisti..
Allah hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..

Bende normal doğum yaptım 5. Gundeyiz sadece bugün daha iyi gibi onun dışında bi iyi bi kötüydü doktor bana baticon ile pansuman önerdi her tuvalet sonrası devam ediyorum. Bende kaç dikiş var bilmiorum buarada orada stresten sormayı unuttum resmen. Bu arada kızlar kanamanız devam ediyor mu rengi gittikçe açılması en son sarı olmasi lazim dediler hala koyu kanama var. Birde Bu rahmin kısmınizaz da olsa top gibi kaldımi sizinde bazen hala hamileymis gibi hissediyorum
Bana hiç birşey sürme dediler ebeler doktor yüzü görmedik sağolsunlar.. sadece kuru tut dediler. 11. Günümdeyim git gide Sarı akıntı kana baskın gelmeye başladı kanama azalıyor git gide..

Kızlar iyi geceler

Sezeryan yerinden en sağ ve en sol ameliyat yerim ağrıyor
Normalde bu denli fazla değildi ama bugün akşam üzeri arttı
Yürürken otururken sızlıyor
Sizlerde de oldu mu böyle durumlar be çözüm olarak ne yaptınız?

Yavrumu 23.30 gibi uyutmuştum ben de uydum ancak kendiliğimden uyandım ; ağrıdan yataktan kalkmam zor oluyor maalesef .eşim saolsun çok yardımcı oluyor ama ona da kıyamıyorum
On dakka sonra uyandırıp emzirme seansına başlamam gerek
Ha birde poposu kızarmış kuzumun sebebini anlamadım sık değiştirip siliyorum
Neyseki yarın inşaallah ilk doktor muayenemiz
Bakalım soracağım

Önerileriniz varsa alayım yukarıdaki yakınmalarımla ilgili

Bana hiç birşey sürme dediler ebeler doktor yüzü görmedik sağolsunlar.. sadece kuru tut dediler. 11. Günümdeyim git gide Sarı akıntı kana baskın gelmeye başladı kanama azalıyor git gide..
Benden az önce baya büyük kan pıhtişi gibi daha çok tabiri caizse uzun sungerimsi bişi düştü tuvalete solemesi ayıp. Kormadim deil Normaldir heralde diye düşünüyorum. Buarada baticonu öneririm eğer ki doktorundan gorusemediysen kullan bence benim doktorum direk kendi yazdı çünkü baya da iyi geldi bana

Ben de doktora sormadım canım kaç dikiş olduğunu ama eşim söyledi bana, kendi de mesleği icabı dikiş atabildiği için. Yoksa unutuyor insan dediğin gibi.
Kanamam devam ediyor, 11.gün olacak. Bazen az bazen çok değişiyor ama hala koyu renkte, çok normal 40'a kadar yolu var işte insandan insana değişiyor senin daha çok yeni hiç takma kafana canım.
Rahmine masaj yap ara ara, o şişkinliğin üstüne hafifçe bası yapıp masaj yap ki kan dışarı daha iyi çıksın. Zaten kanaman sayesinde kasılmalar da eşlik ederek rahmin eski haline dönecek

Ben de doktora sormadım canım kaç dikiş olduğunu ama eşim söyledi bana, kendi de mesleği icabı dikiş atabildiği için. Yoksa unutuyor insan dediğin gibi.
Kanamam devam ediyor, 11.gün olacak. Bazen az bazen çok değişiyor ama hala koyu renkte, çok normal 40'a kadar yolu var işte insandan insana değişiyor senin daha çok yeni hiç takma kafana canım.
Rahmine masaj yap ara ara, o şişkinliğin üstüne hafifçe bası yapıp masaj yap ki kan dışarı daha iyi çıksın. Zaten kanaman sayesinde kasılmalar da eşlik ederek rahmin eski haline dönecek
Canim cok saol :) Benden az önce baya büyük kan pıhtişi gibi daha çok tabiri caizse uzun sungerimsi bişi düştü tuvalete solemesi ayıp. Kormadim deil Normaldir heralde diye düşünüyorum.

Canim cok saol :) Benden az önce baya büyük kan pıhtişi gibi daha çok tabiri caizse uzun sungerimsi bişi düştü tuvalete solemesi ayıp. Kormadim deil Normaldir heralde diye düşünüyorum.
Pıhtı şeklinde atmışsındır canım. Merak edilecek bir şey olduğunu hiç sanmıyorum. Rahmin günde güne eski haline dönüyor, bir süreç.. Ben normalde adet olduğumda bile senin bahsettiğin tarzda çok atıyor vücudum

Gece saat 2 de kalktık emdik uyuduk 3,30 da bi daha kalktık şu saate kadar emdik ama uyumadık. Mama verdim 60 cc bitirdi ve uyumak üzere. 25 gündür yeten sütüm nasıl olduda bu gece yetmedi kızlar anlamıyorum. Kafayı yicem gerçekten ya.

Hic belli olmaz..
Ilk hamileligimde benim de hic bir belirtim yoktu.. Dogumuma iki gun kala adet sancisina benzer hafif sancim vardi kasiklarimda sadece.
Gunduz bir defa, aksam da bir defa olmak uzere iki defa nisanim geldi. Aksam 7de sancilarim basladi. 9.30 da hastanedeydik 4 cm acilma.. ve epidural igne yapildi. Gece 12de dogum gerceklesti..
Bu arada 41. haftamizdaydik.. :)
Hersey bir anda ve cabucak gelisti..
Allah hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
Sürpriz yapar belki bebeğim he :) amin inşallah canım benim inşallah ❤

Bizimki de gece hep uyandı, ishal gibi kaka yaptı. Tam yeni bez koyuyorum hoop anında pisletti. Sanırım soğuk yeme içme olayını çok abarttım. Ah hep acemilik bu birnci çocuklardan çıkacak galiba. Daha dikkatli olmam lazım.
Gece uyuyan çocuklara hayranım ben en az iki, sabahı da sayarsak üç kez kalkıyorum bebeğin sarılığının geçmesi için çok sık emzirmem lazım. Bir de geçse de normalde de 3 saati aşmamalıymış ya iki emzirme arası, illa ki kalkılıyor. Parça parça uyku da işe yaramıyor böylelikle :KK43:

Canim sarilik için bebeğini güneş ışığında tür gündüzleri gece de ışığı sondurmeden uyuyun 2 saatte bu emzir bide zorla uyandirarark. Bizim sariligimiz oyle gecti hem doktor tavsiyesi hem de denenmiş seyler :)

Galiba benim bebeğimde kolik ya :KK43: çaresi var mı?

Bizimki de galiba :KK43: deneme yanılma yoluyla ulaşılan sonuçlar var. Mesela arabaya binince susuyolar. Saç kurutma mal. Sesine susuyolar rahatliyolar filan. Karnina ve sırt57sırt5ına sıcak( ama oyle çok sıcak degil ilik) bez koy sırtınae rezene "v:verebilirsn gazına iyi geliyomus biz de dunden beri kullanıyoruz.

Arkadaşlar selam... 3 gün oldu doğum yapalı az kızım pek ememiyor o yüzden sağmak istedim göğüsleri boşaltmak için ama beceremedim sanırım philips avent elektrikli kullanan varsa nasıl sağdığı konusunda yardımcı olabilir mi?

X