- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.561
Peki nasıl kontrol altına alındı canım
Eeee kimse kalmadı sanki doğum yapmayan yada tarihi belli olmayannn
Sağlıkla çıkarsın İnşallah canım kendinden habersiz bırakma bizleriKızlar benim kontrol vardı nst de hareketler çok yavaş üç kez çekildi doktor alalım bebeği yada suni sancı verelim dedi ancak hiç açılma ve geliş yok bebekte suni sancıdansa sezeryanı tercih ettim gece 11 gibi ameliyatım bana dua edin lütfen
Hamileligim boyunca normal doğum istiyordum günü geçti uzatmalardayim 40+2 deyim üstüne nst benimle dalga geçer gibi sancı grafiği 1 lerde 3 lerde doktor hiç sancın yok dedi bu zamana kadar en azından hissetme de hissetmesende nst de yalancı sancinin olmasi lazımdı dedi geçen hafta bu hafta için doğmazsa ki kendiliğinden gelecek gibi durmuyor dedi hazırlıklı gel çatı muayenesi yapalım duruma göre suni sancı olmazsa sezeryan son çare artık olursun dedi çok moralim bozuk hiç istemiyordum sezaryan olmasını birazdan hem yürüyüş hem de merdiven in-cık yapacam doğumu tetikliyormus başka ne yapabilirim ki normal gelsin diye
Çok korkuyorm ben kızlar
Eeee kimse kalmadı sanki doğum yapmayan yada tarihi belli olmayannn
Inanamiyorum bu yazdiklariniza.burda bircogumuz lohusayiz.ve birbirimize asiri hassas davranirken siz nasil boyle konusabiliyosunuz? Anne olmak dogurma sekliylemi belli oluyormus? Yazik gercekten cok yazik.Bizi bizden iyi kimse anlayamaz diyoduk ama maalesef o da dogru degilmis.Kizlar bana kizmayinda, ne bu sizdeki sezerjan meraki oh ne kolaymis, kolaya kaciyosunuz sanki , tabiki durumu ciddi olanlara degil bu dediklerim. Kizlar siz kafayimi yediniz nekadar sagliksiz nekadar kotu sezerjan tercih etmeniz sakincali bi durum olmadiktan sonra. Bide dogurdum diyosunuz ,oyle dogummu olur. Ama bu suc sizin degil, turkiyenin doktorlarinin zihniyetiyle alakali. Yurt disinda kessinlikle boyle bi secim soz konusu olamaz, egerki dogum aninda yada dogumdan once gorulen bi risk varsa bebekle ilgili yada anneyle ilgili ancak ozaman acilden doktorlar direk alir sezerjana. Bu ne rahatlik boyle turkiyede. Yazik yani.
Oooy kuzum benim senin hiçte kalmamış inşallah hemencecik sağlıkla hayırla gelsin yavrun❤Ben ben benbir ay önce nişanım gelmesine rağmen 10 gün kanama olmasına rağmen bayramdan önceki gün suyum gelmesine rağmen hala açılma yok. Bir ay önce 100 lerde sancı çıkmasına rağmen şimdilerde 30 ü geçmeyen BEN VARIM
Hadi bakalım kaderdaşımmmBen de varım kuzum
Normali bekliyoruz şimdilik
Ooyyy kaderdaşımm daha ne kadar beklicez kim bilirrBende burdayım dsha
Masajı hergün yapıyorum canım yaglayip eğilip kalkmayi 1 aydır dikkat etmiyorum temizlikmis özellikle ağır yorucu temizlik islerini yapıyorum şimdi merdiven in-cık yapacam bakalım artıkÇömelme hareketi yapılmalı diyorlar Can'ım
Biz de bekliyoru
Yemekten sonra yürüyüş yapacam nasipse
Bi de gece yatarken zeytinyağı ile masaj yapacam nasipse
Hadi bakalım kaderdaşımmmbekleyelim hayırla gelsin miniklerimizi ❤
Masajı hergün yapıyorum canım yaglayip eğilip kalkmayi 1 aydır dikkat etmiyorum temizlikmis özellikle ağır yorucu temizlik islerini yapıyorum şimdi merdiven in-cık yapacam bakalım artık
Sayarız kızzzzHayırla sağlıkla Can'ım benim
Şafak sayarız artık seninle
Masajı Nasıl yapıosun Can'ım
Ben daha yeni başlicam
Ben keyfi sezeryan olmadim acil doguma alindim ama sunu biliyorumki kimse keyfi bicak altina yatmaz inan hic kolay bisey degil.keyfi kelimesi cok yanlis bi insanin keyfi bunu istemesi mazosistlik olur ki sezeryanin hic bi rahatligi yok zaten.emin ol acil durum,normal dogum korkusu,saglik problemi,cati darligi gibi gecerli sebepleri var herkesin.Kizlar bana kizmayinda, ne bu sizdeki sezerjan meraki oh ne kolaymis, kolaya kaciyosunuz sanki , tabiki durumu ciddi olanlara degil bu dediklerim. Kizlar siz kafayimi yediniz nekadar sagliksiz nekadar kotu sezerjan tercih etmeniz sakincali bi durum olmadiktan sonra. Bide dogurdum diyosunuz ,oyle dogummu olur. Ama bu suc sizin degil, turkiyenin doktorlarinin zihniyetiyle alakali. Yurt disinda kessinlikle boyle bi secim soz konusu olamaz, egerki dogum aninda yada dogumdan once gorulen bi risk varsa bebekle ilgili yada anneyle ilgili ancak ozaman acilden doktorlar direk alir sezerjana. Bu ne rahatlik boyle turkiyede. Yazik yani.
yurtdışından gelmişti dimi?Cnm baktım 90 damla 90 gün diyo benimkinde
Anne sütü ile beslenioruuz canım evet çok şükür iyi almış o zman teskkur ederimbenim doktorum günde 20-30 gram almasını bekleriz dedi, maşallah çok iyi almış , hele hele yalnız anne sütüyleyse yine maşallah:))
Ooyyy kaderdaşımm daha ne kadar beklicez kim bilirrvarmı sancın nişan gelmesi falan
Bende her tuvalete gidişte heyecanlanıyorum ama hiç bi şey yokkYok canim yaa her lavoboya kalktığımda belki nisan gelmiştir diyorum ama nerdee. Ç. Tesi günü biraz sanxim çıktı dr her an gelebilir dedi nasıl sevindim bugün tekrar çağırdı ama bugün çok hafifti sancı canım sıkıldı nisan fln gelene kadar da gitmiycem bi daha dr a anca canım sıkılıyor gelmiyor diyesende durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?