- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.361
Canımm çok çok sevindim ya maşallah Allah size bagişlasin analı babalı büyütsün,sizlere hayirli evlat yapsın insallah..Gözün aydın canım..Doğum yaptın canım çok şükür bebegim iyi rabbim isteyen herkese nasip etsin hastaneye çok zor ulaştık ama kismet
Ben 13u nde oldum gazımj çıkardım cisim i yaptım aynı gün kaldırdılar ama sen bana sor resmen kesildi karnım hissettim yaniayaklarım şişti benim hâlâ sis karnım da hala büyük kakamı da hala yapamadım 10 gün sonra gel dedi doktor yürümekte zorlaniyorum sağ kısmı çok yaniyo resmen yirtiliyo orası sürekli soruyorum bakın kan var mı diye korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun, yavrunun şifasını versin Rabbim inşallah .Dualarımız onunla inşallah biran önce sağlıkla evine döner kuzun .Günaydın arkadaşlar sizlerden yavrum için dua istiyorum dün normal kontrolü vardı kan testinde tuzu yüksek suyu az çıktı siz siz olun en az bi çay kaşığı şu verin hergün yavrularınıza emzirdim sürekli ama.yetmemiş yavruma dün akşam aldılar hastaneye ve beni almadılar ne sezaryen ne acı hiçbiri bu kadar canımı acitmadi yavrum daha 3 günlük tu dün ve en erken salı çıkar dediler ve en erken görme imkanım da saliymis her gün değişecek ben görmeden dokunmadan nolur dua edin de çabuk iyilessin yavruma iyi baksınlar içim parcalaniyo Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin bebekler hasta dahi olsa yanına sizi alsınlar çünkü bu çok zor evdeyim her şeyi var ama yavrum yok karnım. Bomboş evim bomboş kokusu eli ayağı yüzü gözü nereye baksam onu görüyorum GİK dese ağlamasın diye ugrasiyodum şimdi kim bakar ona benim gibi nolur dua edin yalvaririm size çabuk iyileşsin diye nolur
Katılıyorum size 40 doğum yapmış gibi her seye bir lafı var herkesin erkekler bile bilmişlik taasliyorAynen öyle tabii ki alacaksın,seveceksin,koklayacaksın.etrafı neden dinliyorsun . Onlar susmazlar. Sürekli emzir ki sütün gelsin. Süreklinde sev , konuş ,annesi
canım bu konuda başlarda benim kafam karışıktı bebeğe nası yaklaşmam gerek diye. ama şunu okuduktan sonra herşey netleşti bende. çok güzel hazırlanmış, senlede paylaşayım..Ama etraftakiler surekli kucaga alma alistirma, sallamaya alisturma, surekli emzirmeye alistirma diyip duruyolar.
Ilk bebegim bu yani. Onu bi kenara iteklemek icin dogurmadim ben
işteeee burdaaaaaaahala doğum yapamayan arkadaşlar nerelerdesiniz?
Kesinlikle canım kucaklarımıza vermek yok opturmek yok bozulanla gerekirse gorusmem benim logusalik donemim de bebigimin sağlığı da herkesden önemliVerelim canım valla hiç çekinmeden verelimm onu hakediyorlar onu istiyorlar yanii
yaklasık 3 haftadır ev sürekli temizlenme modunda valla38+1 den merhaba
Kaldi son 4 gun
ben evde bos bos oturuyorum sanki biseyler eksikmis gibi geliyor ne yapmam gerekli onu da bilmiyorum1
Siz bebis gelmeden evde dipkose temizlik yaptinizmi yada yaptirdinjz mi ev temizlense iyi olacak aslinda
yaklasık 3 haftadır ev sürekli temizlenme modunda vallahala da bişeyler çıkıyor. hijenik olsun diye canımız çıktı. bebeğinn beşiği geldi ama kuramadık benimde o eksik cat diye dogursam kızımı yatırcak yerim yok resmen
Sağol canım Allah yavrunu bağışlasın size darısı da bana. Benim açılmam da var çıktı çatı muayenesinde ama işte tık yok.. Hasretle bebeğimi bekliyorum..Benimde aynıydı cnm ve maalesef sezeryan oldum su azaldı çünkü . Bebek kanala inmedi ,çatımda açılma yoktu 40 + 2 spinal sezeryan ile yavruma kavuştum.hayırlısı olsun Hakkı'nda cnm
hahahah iyiymişAmaan bizim beşik vardı da ne oldu? Beyefendi bir türlü sevemedi beşiğini, yatırır yatırmaz basıyor yaygarayı... Biz de babamızı yataktan kovduk anne oğul serile serile yatıyoruz koca yatakta oh
Aynen öyle güzelim bi kaç kere tepki gosterdikten sonra bırakırlar zaten inşallah ❤ kimse bizi yavrumuzu bizden çok düşünemezKesinlikle canım kucaklarımıza vermek yok opturmek yok bozulanla gerekirse gorusmem benim logusalik donemim de bebigimin sağlığı da herkesden önemli
Bende burdayımnnhala doğum yapamayan arkadaşlar nerelerdesiniz?
Ooof benim minik ne zaman gelecek hiç belli değil38+1 den merhaba
Kaldi son 4 gun
ben evde bos bos oturuyorum sanki biseyler eksikmis gibi geliyor ne yapmam gerekli onu da bilmiyorum1
Siz bebis gelmeden evde dipkose temizlik yaptinizmi yada yaptirdinjz mi ev temizlense iyi olacak aslinda
Yaptırdım da yaptım da canım bayram öncesi perdeler vs temizlettim bir de yeni dik bucak temizlik yaptım ama kalça kemigime kramp girdi bir gün yuruyemedim yapmayı planliyorsan dikkatli ve dinlenerek yap ben dikkat ediyorum ama hızımı alamıyorum dinlenmeden yapıyorum38+1 den merhaba
Kaldi son 4 gun
Canim benim çabucak iyileşir çabucak kavuşur sun sağlıkla Bebeğine İnşallahGünaydın arkadaşlar sizlerden yavrum için dua istiyorum dün normal kontrolü vardı kan testinde tuzu yüksek suyu az çıktı siz siz olun en az bi çay kaşığı şu verin hergün yavrularınıza emzirdim sürekli ama.yetmemiş yavruma dün akşam aldılar hastaneye ve beni almadılar ne sezaryen ne acı hiçbiri bu kadar canımı acitmadi yavrum daha 3 günlük tu dün ve en erken salı çıkar dediler ve en erken görme imkanım da saliymis her gün değişecek ben görmeden dokunmadan nolur dua edin de çabuk iyilessin yavruma iyi baksınlar içim parcalaniyo Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin bebekler hasta dahi olsa yanına sizi alsınlar çünkü bu çok zor evdeyim her şeyi var ama yavrum yok karnım. Bomboş evim bomboş kokusu eli ayağı yüzü gözü nereye baksam onu görüyorum GİK dese ağlamasın diye ugrasiyodum şimdi kim bakar ona benim gibi nolur dua edin yalvaririm size çabuk iyileşsin diye nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?