- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.241
Ama etraftakiler surekli kucaga alma alistirma, sallamaya alisturma, surekli emzirmeye alistirma diyip duruyolar.
Ilk bebegim bu yani. Onu bi kenara iteklemek icin dogurmadim ben
Gunaydin.biz hala uyumadik
Surekli memede durmak istiyo saatlerdir emiyo ve hic uyumadi desem yeridir
Ne yapcgmi sasirdim
Kizlar ya gidemiyorum hastaneye doktor da gidemiyor allahım yaşadığım strese bak hayirlisin olsun insallaj
Amin canım benim amin inşallah şimdi nasılsın bebeğin nasılDün gece herhalde hayatımın en berbat gecesiydi. 6 gün kalmış şurda doğum yapmama ve ben, sürekli hamileliğinin stresli geçtiğini söyleyen ben, asıl stresin ne olduğunu gördüm. Ne tarama sesleri, ne bomba sesleri duydu bu kulaklar. Sayısını bilmiyorum bile. Hele biri çok daha yakında patladı. Uyku nedir zaten bilmedim. Bebeğim karnımda top oldu gerginlikten, tam diyorum geçecek düşünme hop bir patlama sesi... Mahvoldu bebeğim karnımda. Sabaha kadar sancım gelmesin diye Rabbime dua ettim. Bebek tekmeledi, belimden sırtıma ağrı girdi, tansiyon yerlerde. Allahım hepimizive yavrularımızı korusun ve böyle kara günler yaşatmasın inşallah.
Bebeğin doğdu mu canım?Suyum geldi duanizi eksk etmeyin
Canım nasılsın ne yaptın gidebildin miKizlar ya gidemiyorum hastaneye doktor da gidemiyor allahım yaşadığım strese bak hayirlisin olsun insallaj
Canım evde yalnız mısın?
Allah km sabır versin Can'ımRabbim ülkemizi korusun. Eski yaşananlar bir daha yaşanmasın inşallah.
Biz birde Atatürk havalimanina yakın oturuyoruz. Uçaklar kalkınca bazı durumlarda üstümüzden geçer. Bu gece de böyle oldu. Saat 3.30 a kadar haberleri izledim. Mayışinca uzanayım defim. Tam uyudum 4.20 civarı f-16 lar çok yakınımızdan geçti tamda yeni daldığım için o seslerle bi hopladm. Bismillah bismillah diyerek. Kalp atisım nefes alışverişim bozuldu. Kendimi toparlayana kadar cnm çıktı. Bi dahada yatmadım. Birde çok yakınımıza bomba attılar içerideki kapalı kapılar zangir zangir titredi tamda lavabo kapısının önündeydim. Ne yapacağımı bilemedim.allahtan girmemiştim elektrikler de kesikti
Allah ım kolaylık versin kuzum stres yapmamakta çalışKizlar ya gidemiyorum hastaneye doktor da gidemiyor allahım yaşadığım strese bak hayirlisin olsun insallaj
Amin ami çn Can'ım kasılmalar bende de fazlaydıDün gece herhalde hayatımın en berbat gecesiydi. 6 gün kalmış şurda doğum yapmama ve ben, sürekli hamileliğinin stresli geçtiğini söyleyen ben, asıl stresin ne olduğunu gördüm. Ne tarama sesleri, ne bomba sesleri duydu bu kulaklar. Sayısını bilmiyorum bile. Hele biri çok daha yakında patladı. Uyku nedir zaten bilmedim. Bebeğim karnımda top oldu gerginlikten, tam diyorum geçecek düşünme hop bir patlama sesi... Mahvoldu bebeğim karnımda. Sabaha kadar sancım gelmesin diye Rabbime dua ettim. Bebek tekmeledi, belimden sırtıma ağrı girdi, tansiyon yerlerde. Allahım hepimizive yavrularımızı korusun ve böyle kara günler yaşatmasın inşallah.
Aah öyle istiyorum ki uzak durmak ama mümkün değil işteKizlar dogumdan sonra aile buyuklerinden ruh sağliginiz açisindan uzak durun!
valla dün gece 4 gibi istanbulda uçaktan bir bomba atıldı. sandım ki evin içine attılar ki söylenen bölgeye de bi o kadar uzagız aslında. ben dün gece en çok o stresten dogum sancımın tutmasından korktum. Allah sonumuzu hayır etsin ne diim..Kizlar ben aksamdan beri cok kotuyum surekli agliyorum. Bu ulkede evladimi nasil yetistiricem onu nasil bir gelecek bekliyor cok kaygiliyim gece hic uyumadim cok korkuyorum sutum kesilecek diye siz nasil basa cikiyorsunuz bu durumla lutfen birseyler soyleyin(((
canım tecrübeli değilim ama bu soylediklerin bana baya uzun zamandır oluyor. onun üstüne kaç kere doktora gittim, bir tuaflık yok yani. doktroum normal diyorKizlar tecrubeli oldugunuz icin size birsey sormak istiyorum.sanci karninizda sertlesme olup bel yada yanlara mi vuruyor o anda.ve bunlar olurkende rahimde 2 sn batma mi oluyor bu arada bunlar olurken bebek hareketde ediyor.telaslanmakda istemiyorum ama korkuyorumda.deneyimlerinize dayanarak bunlar ne oluyor?
Tesekkur ederim insallah normaldir.sizde bebeginizi saglikla,huzurla kucaginiza alirsiniz insallahcanım tecrübeli değilim ama bu soylediklerin bana baya uzun zamandır oluyor. onun üstüne kaç kere doktora gittim, bir tuaflık yok yani. doktroum normal diyor
amin canımm hepimiz inşallahh :)Tesekkur ederim insallah normaldir.sizde bebeginizi saglikla,huzurla kucaginiza alirsiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?