- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.201
Sağol cnmm S sssn bi fikir verdi denedim aldı kızım çok şükür. Pompayla biraz sağyrm ucu çıkınca verdim iki gündür alıyo çok şükür çok sağol yinedeCanım göğüs ucu çıkarıcı ben de işe yaramadı çünkü bebeğim memeyi tam tutamadığı ve oynadığı için hemen sönüyordu tekrar göğüs ucum... Bu yüzden silikon göğüs ucu aldım, onunla veriyorum şuan çok rahat alıyor bu şekilde ve aynen benim de senin gibi sıkıntım vardı sağ göğsümü az emdiği için sütüm azalmıştı, şuan eski haline döndü sütüm emdiği için. Silikon göğüs ucunu dene bence
Bugün gittim ama antibiyotik kullandığım için almadılar ikinci topik kanını.haftaya gitcz. Antibiyotik sonucu yanlış çıkarıyomuşCanım topuk kanını ihmal etme o önemli, ama ilk aşısı 1. ayda oluyor Hepatit B zaten sağlık ocağından arıyorlar seni onun için bir de aşı kartı iste aslında hastaneden vermeleri lazımdı onda yazıyor hangi ay hangi aşıyı olması gerektiği hem de takibini yapmış olursun
canım gerekiyosa ver mamadan da. süt çok olabilir ama kaliteli değildir belki. ben ilk dönemler çok fazla su içiyodum sutum şeffaf gibiydi şimdi 3-3,5 lt içiyorum daha beyaz ama benimki de yağlı değil sanırsam benim kız da yavaş kılo alıyoKızlar bişey sorucam size moralim çok bozuk..biliyosunuz 36. Haftada doğum yaptım bebeğim 10 gün küvezde kaldı..2.320 gramla taburcu oldu..bugün doktora gttik bir haft içerisinde 200 gram almış doktor az buldu mama takviyesi teklif etti,ama ben mama vermek istemiyorum..öyle diynce içime oturdu nasıl mama veriyim bünyesi ne bu çocuğun..ne yapmalıyım sizce kızlar?sütümde var akıyor göğüslerden ama yağlı değil sanırım kilo fazla ypmadı çocuğa..kafam karmakarışık
canım benimki de yoruyor beni canı sağolsun. yine de herşeye değer be :) bazen gülüyo uykusunda melekler güldürüyo kızımı. o an herşeyi unutuyorumdün tartıldı canım...ve en az 4saat meme de kalıyor yatırınca ağlıyor...belliki doymuyor... dün gece 3 ten beri ayaktayım bugün saat 4 den beride kucağımda perişanım allahın gücüne gitmesin
matsiyahoje canım sık sık sağlık ocağına giderek tarttırabilirsin; benimki 3040gr doğdu hastane çıkışı 2850 idi, 3 gün sonra 3000gr oldu ama 9. gün gittiğimizde 3040gr dı yani 5 günde sadece 40gr almış... Mama takviyesine başladık şuan emiyor üzerine de gün içinde mama takviyesi yapıyorum 3800 şuan 24.günümüzdeyiz yani 3 haftada toplam 800gr almış. Bu arada bugün sağlıkocağına gittim ebe illa mamayı kes sadece anne sütü alsın dedi, az geliyor doymuyor ne yapacağım dedim önce kilosuna bakalım kilo kaybederse tekrar başlarsın dedi ama duyduğum en saçma cümle geldi çünkü şuan zaten yeterince azalttım; bazı günler sütüm azalınca mama ile desteklediğim için kilosu iyi hem de diyelim ki kilo almada sıkıntı yaşadı neden bunu yaşatayım ki bebeğime? Haftaya tekrar doktoruna soracağım, çünkü 10 gün önce mama takviyesine devam demişti
Oyy dursun teyzesi o zaman benim paşam gobişte annesi orda daha iyi bakar onacanım aklın varsa doğurma aman haaahamilelik candır
şuan iyi canım ama ameliyat olcakmış 6 aylık olmadanIyi ki o zaman canım önceden görülmüş Kıyamam Rabbim şifasını versin meleğinin son durum nasıl peki canım
çok tatlısın canım benim ya ama iyileşeceğine değil de ameliyat olacağına kendimi alıştırmaya çalışıyorum yoksa o ameliyat olurken toplayamam kendimiCanım benim minnak denizin çoook güçlü doğumdan hemen sonra ameliyat olabilir büyük ihtimalle dememiş miydi Dr?bak güzel deniz o büyük ihtimallerin hepsinin canı cehenneme dedi ve evinize geldi.3 aya kadar inşallah tamamen iyileşip hiç ameliyata gerek kalmayacak.ben inanıyorum sende inan ve denizinle keyfini çıkar uykusuz gecelerin:)
Yarasin sifa olsun kuzucugumaKızzz bi kere daha yazmak istedim Allah razı olsun.size öyle bi dua ettim ki yani hiç emmeyecek die korktuğum göğsümden alamyrm kızımı.minnettarız
ben verdim bu sabah başladım. ne sıkıntısı varmış damlanın?? 3 damla mı dediler size deKizlar sqğlik ocaği monovit d3 berdi bebeğe ama daha once pek iyi yorumlar okumamistim bu damla hakkinda siz veriyomusunuz taze annelerrrr
bol bol yürü canım ben de 4 gün çıkamamıştımSezaryen li anneler kaka yapabilmek için ne yapmak lazım :/ gelmiyo benimki
aynı şeyleri yaşamışız canım memede uyuyo benim kız o beni öyle alıştırdı öyle devam edicez artıkmemede uyumaya alismasin sonra cok zorlanirim diyorum sonrada kiyamiyorum yenidogdu benim kokumla uyumak istiyo diyorumbende onun kokusuna doyamiyorum cunku
Bu gidisle benimkisi memede kalcak :)
Buarada nasilsin kuzum prensesin nasil hersey yolundami
sağol canım inşallah dediğin gibi olurCanım benim dualarım sizinle inşallah kolaycacık çabucak atlatacak inan buna.. Ve ameliyatından bi kaç hafta sonra herşeyiniz normale dönecek
allah yardımcın olsun canım dualarımdasınKizlar yarın sabah 8.30 da sezeryan im var dualqrinizi bekliyorum
Çok sağol canım bendeki şans ülkede darbe oldu nasıl gitcem hastaneye bilmiyorumallah yardımcın olsun canım dualarımdasın
Amin canım insallahHayırlarla gelsin kuzu sağsalim sağlıklıca huzurla
bi görüneyim canım bakalım belki banada verir ondanAllah senden de razi olsun cnm bebeklerimizi sagsaglim kucagimiza aliriz insallah magnesyum diasporal kullandim ben gunde 1 kere devlet odemiyor.
Allah yardımcımız olsun canımÇok sağol canım bendeki şans ülkede darbe oldu nasıl gitcem hastaneye bilmiyorum
AminAllah yardımcımız olsun canım
Ben çarşamba 10da sezaryen oldum hala tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?