2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sağol cnmm S sssn bi fikir verdi denedim aldı kızım çok şükür. Pompayla biraz sağyrm ucu çıkınca verdim iki gündür alıyo çok şükür çok sağol yinede

Bugün gittim ama antibiyotik kullandığım için almadılar ikinci topik kanını.haftaya gitcz. Antibiyotik sonucu yanlış çıkarıyomuş

canım gerekiyosa ver mamadan da. süt çok olabilir ama kaliteli değildir belki. ben ilk dönemler çok fazla su içiyodum sutum şeffaf gibiydi şimdi 3-3,5 lt içiyorum daha beyaz ama benimki de yağlı değil sanırsam benim kız da yavaş kılo alıyo

dün tartıldı canım...ve en az 4saat meme de kalıyor yatırınca ağlıyor...belliki doymuyor... dün gece 3 ten beri ayaktayım bugün saat 4 den beride kucağımda perişanım allahın gücüne gitmesin
canım benimki de yoruyor beni canı sağolsun. yine de herşeye değer be :) bazen gülüyo uykusunda melekler güldürüyo kızımı. o an herşeyi unutuyorum

ipekm84 ilk iki günde 200 gram vermişti sonra 12. gün tartıldı o 200 gramı geri almıştı 10 günde. iyi mi bilmiyorum ne dersiniz?

çok tatlısın canım benim ya ama iyileşeceğine değil de ameliyat olacağına kendimi alıştırmaya çalışıyorum yoksa o ameliyat olurken toplayamam kendimi

aynı şeyleri yaşamışız canım memede uyuyo benim kız o beni öyle alıştırdı öyle devam edicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…