- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #66.781
Aman hiç bilmezsin inşallah. Bizimkinin gaz sancıları başladı kıpkırmızı oluyor ıkınmaktan ve ağlıyor sancı yaptığı içinAcikcasi gazının olup olmadığını henüz anlamıyorum büyük oglumda gaz sancısı hiç çekmedik. Ama bazı zamanlar kısa uyuyor uyanıyor hemen meme aranıyor meme alınca düşüyor. Her emmeden sonra gazını çıkarıyor ama yeterli mi bilemiyorum canim
Gözün aydın Can'ım, sağlıkla büyüt kuzunu :) göbüşün inmesi Zaman alıyor ben hastanedeyken başka bir hastanın yakını doğum yapmamış gibisin demiştiSabah 09.07 de 3330gr 50 cm doğdu oglusum cigeri su doluydu nefes alımı sikintiliydi 2 saat gözetim de durdu çok şükür yogun bakım küvez ine gtcek akdar deildi. Emio kaka yapıo minnos yarın sünneti olucak nasipse dua edin oğluşuma acimasin bamyasiben gayet iyiyim cok sukur çabuk toparlabdim ama benim göbis inmedi duruo ya 5 aylık gbi nolcak bu böyle
Canım ne yaptın bebişi götürdün mü doktora?Daha öncede bi arkadaşta vardı kaşıntı çok önemli lütfen hekiminizle görüşün
Canım bende 38+1 günlüğüm sezeryan tarihim 18 temmuz ama bende aşırı kaşıntı var yani göbeğim çatladı o ayrı ayrıca bacaklarımın iç tarafı dizlerimden aşağı doğru kıpkırmızı kabardı kaşımıyım dye çok uğraşıyorum sürekli soğuk suyla duş alıyorum bazen nemlendiriyorum ama yok öldürüyo beni hep kanattım napcam bilmiyorum nası beklicem acaba neden oluyo ya
Bence normaldir bende yoktu ama doğum yaptığımda aynı odada kaldığım kişilerde vardıIyi aksamlar kizlar.oncelikle guzel dilekleriniz cooook cooook tesekkur ederiz sayfalar cok birikmis okumaya daldim o yuzden tek tek alinti yapamadim kusuruma bakmayin nolur
Dogum yapan anneler bi sorum olacak size. Dogumdan sonra bacaklarda ozelliklede ayak bileklerinde odem yasadinizmi. Iki bilegimde sis ama sol bilegim sagin sisliginin 2kati sismis durumda sezeryan sonrasi normalmi bu
Sütün tam geliyo mu. Devamlı banyo yap kaynıyo zaten.bide tam acıktığında ver böyle parmağını ağzının kenarında gezdirince aranıyo yalamak için o zman Emzir sonrada burnunu ağzını topuğunu elleyerek uyarı hemen uyumasın emsin bol bol.zamanla artıyo benim ilk gün hiç emmiyodu şimdi yavaş yavaş emiyo.kendi uyanınca çok emiyo acıktığı için ben uyandırınca o kadar emmiyo.ben iyi emiyo diye mama vermyrm şu Anbiz bugun13.gundeyiz.dogum kilomuzu maalesef yakalayamadik.zaten mama takviyesi yapiyorduk.simdi her sutten sonra 1 olcek mama verixem.benim kiz memeyi alip emmiyor.sabirla memede tutuyorum ama nasil alisacak bilmiyorum.sailmis sut veriyorum.keske emmeye alissa da ygraasmasam bu kadar.gundr 8 ogun mama almis olacak.kilosu iyi olsun da hic oneml.degil
Benimki hastanede de sismiydi bilmiyorum hatta dun nasildi onu da bilmiyorumBence normaldir bende yoktu ama doğum yaptığımda aynı odada kaldığım kişilerde vardı
Doğumdan sonra ayak bilekleri fena halde şişti.ve doktorlar normal demiş.
Evet bak bende sıkıyrm önce üst taraftan masaj yapyrm ucuna süt gelince bebeğe veriyrm yoksa o süt gelsin die ısırıyoSıkıyorumda vermeden yinede cok acitiyo vermeden oncede cok huzursuzlaniyo cevapladigin icin cok sagol canim biraz daha sıkayim o zaman
Kızlar aynısı bende de var kaburgam o kadar acıyor ki gece uyuyamadım bende 38+5 hamişim bebek doğum kanalına inmediği için mi oluyor yoksa üşütüyor muyum bilmiyorumBenim de
Benim de sol kaburgami agriyordu 1 hafta sürdü hemen hemen geçti sonra kimisi usutmyssundur dedi usütmüş de olabiliriz şimdi de sağ tarafa uzanınca vuruyor sağ tarafa uzanma der gibi
Kızzz 2.5 u geçmiş daha ne olsun yeter o ona.doğunca nasıl emecek o biliyomusun sen. Bi tek ağrıdan da bişey olmaz inş.malum ben doğumdan 2 hafta önce gittiğimde nst ye bakıp doğumun başlamış dediler o kadar sancı çık tı düşün yani. Ama doğmak bilmdi kızım. Seninki de daha durur inş biraz daha kilo alır ama almasa da sıkıntı değil ki.eline bi gelsin herşey daha kolay olacak annesiKızlaaaaarrbugün kontrole gittik 37+3 teyiz kilosu 2.700 dedi doktor çok mu küçük oğluşum birde suyum azalmaya başlamış bir tanede ağrı gördü ntsdede çok korkuyorum daha doğmasın çok minik oğluşumm
Çorap sıkmasın die lastik kısmını kes demişti ebe arkadaşım çünkü o daha çok şişirir ve Çorapsız gezmekte olmaz sanırım. Valla odamdakilerin ayaklarını bizzat gördüm o kadar şişti ki inanamadım. Düzelir merak etme oluyodur yaniBenimki hastanede de sismiydi bilmiyorum hatta dun nasildi onu da bilmiyorumbugun farkettim
Corap giysem bi dert giymesem bi dert kisa giydim usutmeyim diye ama sanki baski yapip daha cok sisircek gibi
Ayy cok sagol kuzum ya hic aklima gelmemisti bu hemen bi corabi feda ettim nasil rahatladim anlatamam♥Çorap sıkmasın die lastik kısmını kes demişti ebe arkadaşım çünkü o daha çok şişirir ve Çorapsız gezmekte olmaz sanırım. Valla odamdakilerin ayaklarını bizzat gördüm o kadar şişti ki inanamadım. Düzelir merak etme oluyodur yani
Bendede olmustu canim ya birkac gunr gecti amaIyi aksamlar kizlar.oncelikle guzel dilekleriniz cooook cooook tesekkur ederiz sayfalar cok birikmis okumaya daldim o yuzden tek tek alinti yapamadim kusuruma bakmayin nolur
Dogum yapan anneler bi sorum olacak size. Dogumdan sonra bacaklarda ozelliklede ayak bileklerinde odem yasadinizmi. Iki bilegimde sis ama sol bilegim sagin sisliginin 2kati sismis durumda sezeryan sonrasi normalmi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?