- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #66.701
Canım benim yaşadıklarımı dile getirmişsin resmen . Benim oğlanda uyanık olduğu zaman sürekli meme istiyor aranıyor , memede uyuyor ve bırakmıyor. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama 45 dakika sonra memeyi zorla çıkarıyorum ağzından yoksa daha beter yara olacakinsanbuL canimm yanlış hatırlamıyorsam senin oglumda çok emiyor du di mi :) şimdi sana bisey sorucam benim minnos da çok emiyor maşallah ama fazla emdiği için de kusuyor sürekli meme de durmak istiyor.ya memede yada uyku da :) senin oğlanda böyle miydi,bu bir süreç mi yoksa hep mi böyle devam edecek.birde bu kadar emiyor ama göğüslerim yumuşacık sadece uzun uyuduğu zaman sertleşiyor sütum yetecek mi diye aklımda deli sorular
Benim de oglum ayni. Nerdeyse 1saat memede duruyor. Uyanik oldugu heran meme ariyor. Sut geliyo ama niye doymuyo bilmiyorumCanım benim yaşadıklarımı dile getirmişsin resmen . Benim oğlanda uyanık olduğu zaman sürekli meme istiyor aranıyor , memede uyuyor ve bırakmıyor. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama 45 dakika sonra memeyi zorla çıkarıyorum ağzından yoksa daha beter yara olacakçıkarmasam 24 saat ağzında tutacak memelerim yumuşak hiç süt yokmuş gibi
Selam anneler benim cuma günü kontrol vardı o zaman doktorum 2780 grm demişti bugün yine gittim maşallah 3299 grm olmuş yani pek inanmadım Bu kadar kısa sürede Bu kadar alirmi iki gündür bende çok fazla şişkinlik oldu acaba bende olunca bebektedemi oldu yoksa gerçek kilomu doktora sormayı unuttum sizce olabilirmi
Evet canim cok emerdi. Hep memede kalmak isterdi.hatta meme de uyurdu cekince uyanirdi. Her bebek farklidir belki siz de oyle olmaz gecicidir. ama biz uzun sure boyleydik.aliskanlik haline gelmisti. Uykuya dalmak istediginde de hep meme istiyordu. Bu beni cok zorladi uykularim neredeyse bir yasina kadar berbatti. Ben beceremedim ama sen meme de uyutmamaya calisirsan cok iyi olur.. Goguslerin yumusak ama siktginda sut geliyor mu canim. geliyorsa yumusak olsun her zaman cok dop dolu olmuyor cok emdigi icin.ama ona yetiyordur.insanbuL canimm yanlış hatırlamıyorsam senin oglumda çok emiyor du di mi :) şimdi sana bisey sorucam benim minnos da çok emiyor maşallah ama fazla emdiği için de kusuyor sürekli meme de durmak istiyor.ya memede yada uyku da :) senin oğlanda böyle miydi,bu bir süreç mi yoksa hep mi böyle devam edecek.birde bu kadar emiyor ama göğüslerim yumuşacık sadece uzun uyuduğu zaman sertleşiyor sütum yetecek mi diye aklımda deli sorular
Canim enerjinizi doguma saklayin son haftalarda deniliyor... bence cok disarilarda takilma zaten hava cok sicak... evde bebek icin susler yapabilirsin mesela kokulu tas , kurabiye, kapinsusleri gibi, kurabiye baya vakit aliyo ...hergun insikak, meryem ve fetih suresi okuyabilirsin. Televizyonda hicbisey yok izlenilecek ben aksamlari sadece kanal 7 de benimsin diye bi hint dizisi var ona bakiyom biraz...
Belki bu dünyada yaşanabilecek en acı şey evlat acısı rabbim yeniden sana sağlıklı bir evlat versin inşallah,sana şefaatcı olacak bir meleğin var artık.Allah sabir versin canim
Bol bol uyu dinlen :))
Canım ben işten ayrılınca dağıtılacak süsler ile ilgilendim. Oturdum kendim yaptım hepsini malzemelerini alıp. Sonra kurdeleden pembiş ponponlar yaptım. Epey oyalıyor insanı böyle şeyler
Ben varim :) ama seni endiselendirecek seyler mi soyledi dr un? Yani bu durumun zararlari var felan dedi mi? Benim simdiye kadar hep suyum fazla ve bebegim iri ilerledi. drlar dogum zor olabilir disinda bisey soylemedi.Mrb kızlar bn 36+2 haftaligim dün dr a gittim dr bebeğin suyunun çoğaldı ni ve bebegin cok iri olduğunu söyledi aranızda böyle bi durumu olan varmı çok endiseleniyorum
Canım bu sıcakta ne iki katı.Yazık bebeğe..Sadece atlet giydiriyorum ben..Bazı geceler çok sıcak olmazsa tek katlı uzun kollu da giydiriyorum..isilik olur yoksa..Kizlar bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz. Annem bebek usumesin diye 2 kat giydirelim diyo. Sadece uzun kollu tulum giydirsek yetmez mi ki?
Ama ben o kadar nazar duasi okudum senin oglusunaGünaydınlar kızlar, benim minnoş bütün gece uyutmadı beni ama onun için herşeye değerkız insanbuL oğluma nazar ettin heee
@batideniz ekin gelmiş hoşgelmiş sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah Prenses öpüyorum sizi@idilduam @Nurmuratkf ve başka hatırlayamadığım doğum yapacak arkadaşlar varsa hepinize hayırlı kolay doğumlar diliyorum
Evet biraz isilik oldu. Sen nerde yasiyosun. Cok sicak bi yerde mi?Canım bu sıcakta ne iki katı.Yazık bebeğe..Sadece atlet giydiriyorum ben..Bazı geceler çok sıcak olmazsa tek katlı uzun kollu da giydiriyorum..isilik olur yoksa..
Benim yanlis kesiden dolayi disarida 15ten fazla dikisim vardi. Ve 20 gunden sonra ancak iyilesti. O surede de hep agridi.
Evet canim kesi atilirken ikinmam geldi hareket ettim ebede eyvah yanlis attik dedi. Dogumdan sonra gordum bayagi kalcama dogru uzuyordu dikisler. Hep yan oturdum yan yattimAy ne diyosun yaaaa
Canim bugün çıkacak mı oglusun. Kendine dikkat et lohusa lik zor dönem ayağından çorabı sırtından yeleğinj cikarma
Hiii anladım peki sizin son tahminden ne kadar eksik çıktı bide doğumdan sonra grm gitti yani şişkinlik çok vermiydiCanım rakamlar zaten ortalama rakamlar daha az da olabilir ama normal çünkü son haftalardasın artık ve cumadan beri 5 gün geçmiş, benim 36-37 arası 1 haftada 400gr almış gözüküyordu yine 5-6 günde...Bir de dediğim gibi doğumda daha az ya da daha çok da çıkabilir cihaz boyutlara göre tahmini kilo veriyor
Netten bazi bloglari arastirip okuyun canim. Memede uyutmamak icin anneler bebegin ustunu felan degisririyormus.uyandirip yatagina yatirip tekrar pispislayip uyutuyorlarmis. Bu memede uyuma aliskanlik olunca emzirme uyutma anlari resmen kabus oluyor. Gece azicik uykusu acilsin hemen uykuya dalmak icin meme istiyor bebek. bu bizde bir yasina kadar sürdü.Canım benim yaşadıklarımı dile getirmişsin resmen . Benim oğlanda uyanık olduğu zaman sürekli meme istiyor aranıyor , memede uyuyor ve bırakmıyor. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama 45 dakika sonra memeyi zorla çıkarıyorum ağzından yoksa daha beter yara olacakçıkarmasam 24 saat ağzında tutacak memelerim yumuşak hiç süt yokmuş gibi
Ogluna kavusuyor musun canim:) cok sevindim. Gelsin evine sagliklaEvet cnm Allahın izni ile 4 te alacağız oğlumu. Sorma nasıl bir hata yaptım, geldiğim ilk gece şort atlet yattım. Mahvoldum resmen sakın yapmayın böyle hatalar.
Ay çok güzel haber bu ya en baştan beri hep birbirimizle konuşup paylaştık bu günlere şükürler olsun ya senin hayaline kavuştun inşallah bwnde sağlıkla alırım kucagimiza. Canım sen niye öyle yaptın hep derler ya lohusa kadın ağustosta olsa ayağından çorabı çıkarmaz doye. İnsallah çabuk geçer agrilarinEvet cnm Allahın izni ile 4 te alacağız oğlumu. Sorma nasıl bir hata yaptım, geldiğim ilk gece şort atlet yattım. Mahvoldum resmen sakın yapmayın böyle hatalar.
Kuzum şaka yapıyorum, kırkı çıkana kadar kırk çeşide bürünürmüş bebekler annem öyle derAma ben o kadar nazar duasi okudum senin oglusunabi guncük huysuzluk yapiversin annesi nolmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?