2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayyy bu dediklerini harfiyen uygulayacam çünkü çok mağdurum çok çok teşekkür ederim canım valla çok iyi oldu söylemen
Hepsini yaşadım çok zor biliyorum canım benim Rabbim inşAllah en kisa zamanda geçirir uyusmalarini. Sarkık kalmamasına da dikkat et solumuza yatıyoruz ya sağ kolunu sağ üstüne koy solu da bacağınin arasına yastık koyuyo san onun üstüne koy asagida kalmasın. Bir de yoğurt suyunu söylemeyi unutmuşum. Ben yoğurdu üstünden alırdım sulanmasın diye şimdi hep yanından dibe indiriyorum yoğurdun o yeşil suyu da etkili baya koy bardağa onu da iç yatmaya yakın geçecek inşAllah beni de haberdar et e mi :)

Kızlar 3-4 cnm açıklıkla yatışım yapıldı. Dualarınızı esirgemeyin bende bir nefeste doğuriyim . 38+2 yiz bugün.
Olamaz sen de mi brütüs gunumuz ayniydi kim once dogurcak die daha yeni konusmustuk sen de beni yalniz biraktin he mi
Saglikla kolaylikla dogur insallah canim. Dualarim seninle

Kızlar göğüs uçlarım mahvoldu garmastan kullanıyorum ama sanki bir etkisi yok ne yapsam acaba
Kuru tut canim. Krem surdukten sonra acik birak goguslerini hic nemli kalmasin. Bir de bepanthol dene. Emzirmeden once sil kremi mutlaka. Geceleri aç memisleri yat hava alsin.

Kuzum ben ilk oğlumda çok çektim 8 ay uykusuz gezdim, ne gece ne gündüz hiçbir şekilde uyumuyordu bu bebeğimde inşallah tiroidle ilgili bir sıkıntısı yoksa Allah yüzüme baktı diyeceğim :)
İnsallah yoktur biseyi canim.Allah her turlu hastaliktan esirgesin. Troid varsa eger uyku mu yaparmis peki? Ben de bi ara troid tedavisi gordum,su siralarda da dengesiz malim dogumdan sonra bebege de bakiyorlar degil mi rutin yani...

Canim bugun 4 kere kaka yapti.3u oldukca fazlaydi.kakali bezlerinde cis de yapmisti ayriyettende 5 kere sadece cis yapti.kayinvalidemde aynisini soyledi sutun yetmezse bu kadar kaka yaomaz diye.ama insan cok zor tatmin oluyo.elim gogsumde hep sert olmasini bekliyorum hep.ne zormus anne olmak endiseler hic bitmiyo.sagol cevabin icin icime su serptin.cok rahatladim gercekten allah razi olsun.
Sen nasilsin bebeklerin iyi mi ?

Canim benim insallah Ediz annesine kavusma gununu yarin aksama ayarlamistir :)
Evt ben de kv erkenden gelip kalmasin diye hemen dogurup sureyi kisaltmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…