2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İnsallah yoktur biseyi canim.Allah her turlu hastaliktan esirgesin. Troid varsa eger uyku mu yaparmis peki? Ben de bi ara troid tedavisi gordum,su siralarda da dengesiz malim dogumdan sonra bebege de bakiyorlar degil mi rutin yani...
İnşallah Can'ım çok tedirginim evet uyku hali ve halsizlik belirtileri arasında. Bebeklere topuk kanından bakılıyor zaten ama annede tiroid hastalığı varsa daha erken ve kesin teşhis için damardan kanı alınıp bakılıyor.

Canim naz yap yat suram agriyo buram agriyo diye yat azcik kaldirsin poposunu ben dogurana kadar hizmet ettim zaten oturamam simdi canim yaniyo yinede yemegimi yaptim sagolsun is birakmiyo ama yapsam yapma demiyecek

Doğumami alicak canım seni çarşamba

Teşekkürler canım ben bi de sıcak bi yerdeyim şu mecbur vereceğim sanirim

Tamam canım benim çok teşekkür ederim :)

Evet çarşamba 13 te doğum olacak
Oooyyy hadi inşallah aynı gün pirtlaticaz hayirlisiyla. Benim sabah 8.30 gbi olabilir gece 12 ye kadar yiyebilirsin dedi yani toplamda 8 saatlik aclikla gitmek lazımmış. Anestesiyle fln gorusmedinmj sen tahlilleri fln vermedinmi

Kuru tut canim. Krem surdukten sonra acik birak goguslerini hic nemli kalmasin. Bir de bepanthol dene. Emzirmeden once sil kremi mutlaka. Geceleri aç memisleri yat hava alsin.
Kremi sürüp göğüs pedi koyuyorum hata mı ediyorum, bir de bu kremde silmeye gerek yok diyorlar yıne de silsem mi acaba

Oooyyy hadi inşallah aynı gün pirtlaticaz hayirlisiyla. Benim sabah 8.30 gbi olabilir gece 12 ye kadar yiyebilirsin dedi yani toplamda 8 saatlik aclikla gitmek lazımmış. Anestesiyle fln gorusmedinmj sen tahlilleri fln vermedinmi
Sag ol canim benim inşAllah bakalim :) Kan tahlili yaptı rutin tahlil mj neymiş adı anestezi yle görüşmedim başka bi şey var mı yani yapılacak?

Sag ol canim benim inşAllah bakalim :) Kan tahlili yaptı rutin tahlil mj neymiş adı anestezi yle görüşmedim başka bi şey var mı yani yapılacak?
Yok anestesi uzmanı istio tahlil konusuo fln ne biliyim ben direkt onla muhatap oldum doktor konusmadi tahlilleri ama her hastane prosedür farklıdır tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…