- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.941
masallah sana ya :)Ayyy ben bu ara çok enerjik hissediorum sende oylesindir gunlerimiz ayni nerdeyse al eline bezi yer sil hadi
Canım senin sezaryen de çarşamba günü muydu?Hadi zamanında gelir inşallah gözün yollarda kalmaz
Kendimle beraber sana da dua ediyorum bebegim hemen dogur diye :)Canim benim insallah Ediz annesine kavusma gununu yarin aksama ayarlamistir :)
Evt ben de kv erkenden gelip kalmasin diye hemen dogurup sureyi kisaltmak istiyorum
Evet bu ÇARŞAMBA nasipseCanım senin sezaryen de çarşamba günü muydu?
Kuzum dogurursun kolaycacaik Kayınvaliden gelmeden inşallahmasallah sana ya :)
Enerji icimde patliyor uzuvlarima ulasmiyor benim :) elimin dikislerini almadilar henuz canim. Cok suya sokmuyorum. gecen gun dikkat etmedim enfeksiyon kapti biraz. Bahanem coktur benim, sen bana bakma
Ama dua et gercekten bu oğlus içimde devlesmeden dogurmak istiyorum ben
Kuzum dogurursun kolaycacaik Kayınvaliden gelmeden inşallahSuper_anne1411 ondan doguramio Kayınvalide stresinden demekki
Dusunce gucuyle gelcek onunkiValla bahaneside hazir eli yaralı valla yatarakta gelirmi hurma yemekle bilemem
Çocuk strese grmek istemio napsin haksizmi sencecooocugumun gozu korktu teyzesi
HejaR12 senin doktor gece doğuma geldimi
Canım benim Allah şifa versin. Dün kv diyor ki ben yemek ısıtırken, ben de yapim dicem de zaten her şeyi ben yapıyormuşum. Halimi görüyor, sen uzan diyemez mi insan? Salonda kendi uzanıyor ben evin yabancısı gibi iki büklüm misafir gibi oturuyorum. Tüm gün örgü örüyor. Bugün 2 saatten fazla ütü yaptım bir yardım edeyim demediKatiliyorum sana canim bebiste normal gelmek istedi keske normal yapsaymisim benimde dikislerim sanci yapiyo ben biraz erken kalktim oyle yatip naz yapmadim esimle kayinvalidem bu durumu firsat bildi bebegi kendim alip emzirmeye gece esimi kaldirmamaya hatta islerde yardim etmeye basladim hic daha erken dikkat et demediler dikislerim dun cok fena sizladi biyandan gogus uclarim agriyo dun canim cok skildi annem olmayinca kime naz yapayim diye oturdum agladim bugun dikkat etmeye calisiyorum.Sende dikkat et yardimci olsunlar sonra rahata cabuk alisiyolar biz canimizin kiymetini bilmeyince
Cok haklı cook :)Çocuk strese grmek istemio napsin haksizmi sence
Sen gitsen suni sancı ile doğumu baslatabilirler cnm haftan dolmuş sonuçta bir teklif et doktoruna
Ben doğum yapmadım ama annem ebe. Ona sordum. Normalde gerekmez, anne sütünün içinde yeterince var dedi. Ancak çok sıcak günlere seninki denk geleceği için 1-2 çay kaşığı verebiliriz dediGeçen tvde de doktor gerek yok demişti.Doğum yapan anneler bir sorum var sizlere :) bebeklere su veriyo musunuz?
Hurma almaya mutfağa gtmesi yürüyüş onun deliiiCok haklı cook :)insanbuL kalk hadi evin icinde dolan birazcık eline de bi kac hurma al oyle ye bari
Her emmeden sonra vermiyorum Can'ım, günde iki veya üç kez biberonuyla bir iki yudum içiriyorum yetiyor. Klima çalıştırıyorum ev çok sıcak değil zaten, sıcak olsa daha fazla verirdim. Emzirdikten hemen sonra verme zaten bir yarım saat kadar sonra ver, hem karnı tok oluyor hem de midesini bulandırabiliyor.Ben de İzmir deyim canım günde bi kaşık mi yoksa her emmeden sonra mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?