2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayyy ben bu ara çok enerjik hissediorum sende oylesindir gunlerimiz ayni nerdeyse al eline bezi yer sil hadi
masallah sana ya :)
Enerji icimde patliyor uzuvlarima ulasmiyor benim :) elimin dikislerini almadilar henuz canim. Cok suya sokmuyorum. gecen gun dikkat etmedim enfeksiyon kapti biraz. Bahanem coktur benim, sen bana bakma
Ama dua et gercekten bu oğlus içimde devlesmeden dogurmak istiyorum ben

Kuzum dogurursun kolaycacaik Kayınvaliden gelmeden inşallah Super_anne1411 ondan doguramio Kayınvalide stresinden demekki

Canım benim Allah şifa versin. Dün kv diyor ki ben yemek ısıtırken, ben de yapim dicem de zaten her şeyi ben yapıyormuşum. Halimi görüyor, sen uzan diyemez mi insan? Salonda kendi uzanıyor ben evin yabancısı gibi iki büklüm misafir gibi oturuyorum. Tüm gün örgü örüyor. Bugün 2 saatten fazla ütü yaptım bir yardım edeyim demedi

Doğum yapan anneler bir sorum var sizlere :) bebeklere su veriyo musunuz?
Ben doğum yapmadım ama annem ebe. Ona sordum. Normalde gerekmez, anne sütünün içinde yeterince var dedi. Ancak çok sıcak günlere seninki denk geleceği için 1-2 çay kaşığı verebiliriz dediGeçen tvde de doktor gerek yok demişti.

Ben de İzmir deyim canım günde bi kaşık mi yoksa her emmeden sonra mı?
Her emmeden sonra vermiyorum Can'ım, günde iki veya üç kez biberonuyla bir iki yudum içiriyorum yetiyor. Klima çalıştırıyorum ev çok sıcak değil zaten, sıcak olsa daha fazla verirdim. Emzirdikten hemen sonra verme zaten bir yarım saat kadar sonra ver, hem karnı tok oluyor hem de midesini bulandırabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…