Bacım bırak boşver milleti sağlık olsun en başta. Bizimki Bayram'dan önce doğmadı bari Bayram'ı atlatsa diyorduk, tam ortada doğdu. Doktorum izindeydi o da başka bir doktor ve hastaneye yönlendirdi çok şükür ki bu doktorumuz da çok yardımcı oldu. Tamam biliyorum senin nişan gelince hepimiz senle beraber heyecanlandık bekledik ama zamanı değilmiş demek ki. Bebeğin iyi olsun da geç doğmuş erken doğmuş o kadar önemli değil. Kızım doğdu ama en başta bizi çok korkuttu sıpa, ne ağlamasını duydum ne kendini gördüm doktor ebe hemşire bebeği kendine getirmeye çalıştı beş dakka falan sonra koştur koştur yenidoğan ünitesine götürdüler belki yirmi dakika haber gelmedi orada ağlamış çok şükür. Rabbim bize bağışla korktuğumuzu yaşatma diye çok dua ettim. Şimdi çok iyiymiş elhamdülillah, haberlerini alıyorum kendini daha hiç görmedim kucağıma almadım, başka hastanede şu an, babası fotoğrafını çekip getirdi açıp açıp onlara bakıyorum, buradan sevkettiklerinden daha iyiymiş, akşam da doktor geldi çok iyiymiş Bebek dedi. Yanımda değil diye üzülecek oluyorum sonra kendine gel ilk anda yaşadığın korkuyu unuttun mu varsın biraz geç gör diyorum kendime. iyi olduğunu duymak beni rahatlatıyor. İyi olsun da hemen görmesem de olur diyorum halbuki her anne gibi o kadar merak ediyordum ki. Ortada bir sebep de yoktu görünürde ama yaşayacağımız varmış. Elhamdulillah kızım iyi, ondan güzel haber almak da beni mutlu ediyor. Tez zamanda kavuşuruz inşaallah. Sen de üzme kendini canım milletin lafıyla, zamanı değilmiş, daha günüm bile gelmedi de çık içinden. En hayırlı zamanda sağlıkla doğsun da kucağına al, doya doya kokla sev büyüt inşaallah bebişini