2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hamilelikte stres topun oldum yüklen bana yüklen
Ama sunu soyleyim simdiden acaba 2.cocuga ne koysam diye dusunmeye basladim. Arada kac sene olur bilmiyorum ama ancak bulurum diye dusunuyorum
Kayınvalide yaramadi sana ondan o stres balım şimdi bunun kini buldu kurban oliykm 2. Yi yapmayı planlamaya baslaman bile bi karar aşaması senin için

Canim ben de 2 gundur ayni gibi. Ama ben surekli tuvaletteyim. Tık yok
Gaz sancisi gibi. Alttan surekli bir baski. Ne oldugunu cozemedim.

Dogumun gerçekleşti demek. Gözün aydın cnm. Sağlıkla huzurla büyütun yavrunuzu
Evet canım ama çok zorlandım sancıyı cektım ramak kala artık dayanacak gücüm kalmadı sezeryan istedim şimdi de onun ağrılarını çekiyorum doğumun her türlüsü zormuş ama benim acı eşiğim düşük sanırım acıya dayanamıyorum ama çok şükür bebeğim sağlıklı herşey yolunda Rabbim herkese nasip etsin

Benimde kv bu gecikecek diyip duruyo pazartesi gunu dolcak sonra ne olur bilmem falan filan doktor bile boyle konusmuyo yani.
Bosver gtsin agzi olan konusuyo iste bos bos
Ay benim kv dün ne dedi biliyomusun abimin düğünü var 1 ay 20 gün sonra. heraldeki düğüne de olmyck diyo sinirimden ağlycktım ya hala sinirlym yani valla

Dogum yapan arkadaslar hepinizin gozu aydin olsun hayirlisiyla anali babali buyutun. Bol sutlu gunleriniz olsun. Hayirlisiyla saglikli acisiz bize de nasipetsin rabbim.Kac kilo gitti dogumdan sonra hic tartildiniz mi?

@kumruatlas cnm ilk Sayfayı incele cnm

Dogum yapan arkadaslar hepinizin gozu aydin olsun hayirlisiyla anali babali buyutun. Bol sutlu gunleriniz olsun. Hayirlisiyla saglikli acisiz bize de nasipetsin rabbim.Kac kilo gitti dogumdan sonra hic tartildiniz mi?

Ben 52 kiloyla hamile kaldim 65le dogum yaptim. 2 gun sonra eve gidince tartildim 60 kiloydum bugun 18.gun, simdi de 58 olmusum

Günü gelmeyipte doğum yapamayan stres yapan üzülen arkadaşlara sesleniyorum, ya Allah aşkına oluruna bırakın üzmeyin kendinizide bebişinizide. Bakın benim takvime, şuan doğurmuş olmam lazım ama benimki halinden memnun duruyor yerinde :) üstelik nişanım geleli 14gün oldu, doktorum cumaya randevu verdi bende sabırla yavrumu bekliyorum. Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Kızlar bugün gelen giden misafir derken çok çok yoruldum mecalim kalmadı

Hizmet etmek de zorundayım
Şu an uzandım biraz evde misafir gidince
Aylardır hiç böyle olmamıştım

bizimde 6.gunumuz.memeyle savas halindeyiz.uyuklarken veriyorum 3 4 firt cekio.emmio doya doya.sagip veriom bende.mama da veriyorum sutume gore
bizde ise yaramadi ama slikon uc dene istersen.
dereotu tahin helvasi komposto humana still tree.ben bunlari kullaniyorum.bir de gnc den bira mayasi kapsulu siparis ettim.arastir istersen

Kaynar hazır alınıp suyla yapılıyor dı mı
Bildiğim ceviz konuluyor kırılmış halde üzerine
Haziri da var fakat sanırım bizde bir şeyler alınıp yapiliyor ceviz çubuk tarçın da gerisini hatirlamiyorum aktarlardan mi alınır acep ebebekte benzer bir şey sorucam gördüm geçen

Aramızda bir gün varmış cNım. Benim de kasık ağrılarım başladı sanki adet olacakmışım gibi. Hamile olmasam adet olacağım bir iki güne derdim yani. Bel ağrılarım var, çok nadir sırtımda da var ağrı. Bazen de kalça kısmına doğru da bir bası hissediyorum. Bu ve sırt ağrısı nadir ama adet ağrısı gibi olan nerdeyse hiç geçmiyor. Gerçi ben adet olacağım zamandan en az on gün önce bu ağrıyı hisetmeye başlardım. Ağrı eşiğim düşük de epey. Nasıl normal doğuracaksam:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…