2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Istanbuldaym da sivaslıyız hiç duymamıştım ilk kez duydum.öğrenmiş oldum
Burda tablet seklinde bebek cikolatasi sekeri satilan yerden aldim ben lohusa serbeti diye satiliyo hazir kaynatiliyo seker ilave ediliyo icinde tarcin zencefil gibi 5-6 cesit bitki var cevizle ikram ediliyo sutu arttirdigi soyleniyo

Burda tablet seklinde bebek cikolatasi sekeri satilan yerden aldim ben lohusa serbeti diye satiliyo hazir kaynatiliyo seker ilave ediliyo icinde tarcin zencefil gibi 5-6 cesit bitki var cevizle ikram ediliyo sutu arttirdigi soyleniyo
Aklımda bulunsun o zman benim de. Ben öğretm burdakilere

Haziri da var fakat sanırım bizde bir şeyler alınıp yapiliyor ceviz çubuk tarçın da gerisini hatirlamiyorum aktarlardan mi alınır acep ebebekte benzer bir şey sorucam gördüm geçen
Canım onun malzemelerini aktar ayarlayıp veriyo, içinde kakule , zencefil ,karanfi, vs var .senin ayarlaman zor acı olabilir . Aktara hazırlar benim kardeşim getirmişti adanadan kutuda hazır halde kaynattım bir güzel dolaba koydum kavanozla .

Canim bende sagip biberonla vermeyi dusunuyorum hangi makinayi aldin sen memnun musun

Aynen cnm bende hamile olmasan heran adet olcam gibi hissediyprum. Keşke o kadarlık ağrıyla gidp doğuruversek :)
Benimde canım tatlıdır ve işin kötüsü korkağım. Çatı muaynesinde doktor rahime ulaşamadı öyle bir kasıldım ki düşün. Hatta dedi kendiside nasıl normal yaptıracağız sana dedi. üzülüyorum böyle olunca ya herkes nası yapıyo diyorum.

Ben epidural normal yapıcam cnm, bi gebelik sonlndırmam var geçen sene. Onu epidural normal yaptım. Doğum başlayana kadar ağrı çekmedim. Doğum başlayınca 1,5-2 saatlik bir ağrım oldu.

V

Vermelisin canım, mama anne sütü gibi değil çünkü. Sütün neden gelmiyor? Nw zaman doğum yaptın canım benimde 3-4 gün sonra geldi. Hala da çok değil
2. Gün canım bugün, bir memeden geliyor ama çok az ben yine de sağmaya çalıştım ama kanadı garmastan sürüyorum ne olacak bilmiyorum bir de vicdan yapıyorum hep mama veriyorum doğru mı yapmıyorum bilmiyorum

Benim de bu cuma yani 38.haftanın başında çatı muayenem var bakalım ne diyecek doktor. Bana da epidurali önerdi ama olan arkadaşlarım da önermiyor anlamadım bu işi. Ama epidural rahatlık sağlıyorsa kaçınılmaz yani hayırlısı canım hakkımızda

Aranizda nişani suyu gelmeden hastaneye yatisi yapan var mi kizlar? Belimdeki agri gecmiyo sabahtan beri. Bide dogum yaklasinca mide bulantisi, karnin asagida olmasi, vucuttaki odemin azalmasi gibi belirtiler okudum bunlarin hepsi var bende ama nisan ya da su yok.

bikonusalim can doktor bana stel tea cay onerdi ustunde zaten emziren anneler icin yaziyo gunde iki uc gincan iciyorim ben iyi geldigini dusunuyorum bi kutum bitti ikinci kutuyu aldim bide doktor bol su ic dedi uc lt falan

Ay ne güzel okumak boyle guzel hikayeleri :) Allah size bagislasin insallah yavrunuzu:)

Canım ağrıların doğumun yaklaşmasına belirti olabilir ama sancı değilse ara ara gidip gelmiyorsa yatış sebebi değildir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…