• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

hayırlı olsun canım ben de onu aldım birkaç gün oldu daha. Rengine bayıldımm gerçekten çok şık duruyor diğer park yataklardan apayrı bi görünümü var. sadece e-bebek te var zaten 400 tl. 29 ekim indirimiyle 350 ye aldım ben. Birşey sorucam içerisine nasıl bi yatak düşünüyorsunuz? 65*95 ölçülerinde her yerde bulunmuyor internette var ama mağazalarda sıkıntılı sanki

Aynen canım fiyatı hep aynı zaten kalite konusunda harika bi ürün ve en önemlisi küçük yer kaplamıyor. Yataşa bakıcam ilk olmazsa da n11 den sipariş etcem canım zaten makul fiyatı 70-100 tl arası en fazla

Kızlar anneannemiz bize uyku seti aldı markası clasy, 2 yıl garantiliymiş, rengi akmıyomuş, inş memnun kalırız

Eklentiler

• pr_01_844786_max.webp
    pr_01_844786_max.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 96
Yüksek çıkmış canım. Benim 50lik 152 çıkmıştı. 100luk de de şekerim çıktı malesef:110:
peki diyet mi verdiler canım benim doktorum endokrin e yönlendirdi ben tekrar yükleme yaptırmak istemiyorum birde sağlık ocağında ebe de özel labaratuarda yaptırmış benm gibi yüksek çıkmış devlet hastanesinde tekrar yaptırmış normal çıkmış bende devlet te demi yaptırsam diyorum ama korkuyorum da bebeğime zararı olur mu diye şekeri aldıktan sonra o kadar hareketlendi ki hiç böyle hissetmemiştim çünkü pek tatlı yemiyorum ben

Aynen canım fiyatı hep aynı zaten kalite konusunda harika bi ürün ve en önemlisi küçük yer kaplamıyor. Yataşa bakıcam ilk olmazsa da n11 den sipariş etcem canım zaten makul fiyatı 70-100 tl arası en fazla
visko yatak mı düşünüyorsun yoksa yün ya da pamuk mu onu merak ettim. Nereye baksam hep visko var park yataklar için

bimde ki uyku tulumuna baktım da, 6 - 9 ay için diyor o vakitler yaza geliyor, içi polyester bebeği fazla terletir o yüzden almadım ama genel itibari ile güzelmiş

:KK43:(( . beslenmen iyi canım.. Benimde canım istiyor birşeyler , ozeniyorum genelinde herşeyi yiyenlere. Benim iş arkadaşım hamileyken koskoca dilim pastaları yerdi, ben bir catal olabiliyorum :KK66: ne yapalim.. Bebisin de iyi.. Haftasiyla uyumlu değil mi.
:KK43:(( . beslenmen iyi canım.. Benimde canım istiyor birşeyler , ozeniyorum genelinde herşeyi yiyenlere. Benim iş arkadaşım hamileyken koskoca dilim pastaları yerdi, ben bir catal olabiliyorum :KK66: ne yapalim.. Bebisin de iyi.. Haftasiyla uyumlu değil mi.
Uyumlu çok şükür. İnsan besleniyordur di mi diye endişe ediyor. Millet hapur hapur yerken biz diyetteyiz çünkü. Hamile diyet mi yapar yaa diyip duruyorum ama korkudan yiyemiyorum. Şekerini kontrol et mutlaka sen de canim. Suyun artmasin.neyse Sağlıkla gelsin ler de doğumdan sonra vur patlasin çal oynasin:KK49:

peki diyet mi verdiler canım benim doktorum endokrin e yönlendirdi ben tekrar yükleme yaptırmak istemiyorum birde sağlık ocağında ebe de özel labaratuarda yaptırmış benm gibi yüksek çıkmış devlet hastanesinde tekrar yaptırmış normal çıkmış bende devlet te demi yaptırsam diyorum ama korkuyorum da bebeğime zararı olur mu diye şekeri aldıktan sonra o kadar hareketlendi ki hiç böyle hissetmemiştim çünkü pek tatlı yemiyorum ben
Evet canım diyet verdiler. Ben ikisini de yaptırdım. 100 luk yüksek çıkınca 15 gun diyetle birlikte her gün 7 kez ölçtum şekerimi. İnsüline gerek kalmadı çok şükür iyi seyrediyor. Diyet yapmazsam suyum artarmis. Şimdilik iyi. Ama sınıra yakın. sen bilirsin canım. Ama şekeri ihmal etme. Istersen aclik tokluk baktir birkac gun.Varsa onlemimizi almamız lazım. Diyet insani disipline sokuyor.

Uyumlu çok şükür. İnsan besleniyordur di mi diye endişe ediyor. Millet hapur hapur yerken biz diyetteyiz çünkü. Hamile diyet mi yapar yaa diyip duruyorum ama korkudan yiyemiyorum. Şekerini kontrol et mutlaka sen de canim. Suyun artmasin.neyse Sağlıkla gelsin ler de doğumdan sonra vur patlasin çal oynasin:KK49:

Su olayını falan hep sorucam Dr a canım.. Bu aralar endiseliyim.. Kordon dolanması falan..hamileyz ama diyetteyiz de :))) ben gerci daha tam o moda giremedim .ekmek yemiyorum, abur cubur yemiyorum. Hafta da iki gün balik-yesil mercimek yemeği, arada patates haşlıyorum,yoğurt sut günlük tuketiyorum. Ama ligjt ürünler değil tabii bunlar, günde 2 yumurta. Ceviz..
Su iciyorum bol bol. Ayy ne bilim yaaa canımız bebislerimiz sağolsun. Yeterrr

İyi akşamlar kızlar yarın sabah doktor randevumuz var şeker yüklemesi olucak umarım istifra etmem ve iki kez içmek zorunda kalmam bu ay dikkat ettim yediklerime hiç kilo almadım son kontrolde ikazı almıştık inşallah şekerimde iyi çıkar :KK51:

Kızlar aslında önümüzdeki hafta sonu bebek odası takımı bakacaktık ancak 1 kasımda son bulan bi kampanya denk geldi, bizim adetlere göre bebek mobilyasını kız ailesi alıyo, annemlerle görüştüm ve bugün eşimle gittik, beğendik, aldık, yarın eve gelip kuracaklar, çok mutlu ve heyecanlıyız:) dolap 2 kapılı da vardı küçük olur diye 1 kapı daha eklettirdik, zaten şimdiki takımlar hep modüler, aslında ben sadece beşik ve şifonyer istiyodum oda yapma fikrim yoktu kiracıyız ama odamız var, eşim de fiyat uygun olunca oda yapalım dedi, tavan lambası, halı ve perde de bakcaz, işler iyice büyüdü, nasip böyleymiş:) anneannemizin dedemizin kesesine bereket :)
ve oda takımımız şöyle:

2.resimdeki kahve dolap yok, internet sitesindeki fotoda vardı, kırpmadım

Sizce nasıl, dürüst yorum bekliyorum :oops:

Eklentiler

• 86012314243390568.webp
    86012314243390568.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 74
  • 74090816563364288.webp
    74090816563364288.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 73
  • 78032919023793718.webp
    78032919023793718.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 77
  • Babyhope-sifonyer-931-05_41424_1.webp
    Babyhope-sifonyer-931-05_41424_1.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar aslında önümüzdeki hafta sonu bebek odası takımı bakacaktık ancak 1 kasımda son bulan bi kampanya denk geldi, bizim adetlere göre bebek mobilyasını kız ailesi alıyo, annemlerle görüştüm ve bugün eşimle gittik, beğendik, aldık, yarın eve gelip kuracaklar, çok mutlu ve heyecanlıyız:) dolap 2 kapılı da vardı küçük olur diye 1 kapı daha eklettirdik, zaten şimdiki takımlar hep modüler, aslında ben sadece beşik ve şifonyer istiyodum oda yapma fikrim yoktu kiracıyız ama odamız var, eşim de fiyat uygun olunca oda yapalım dedi, tavan lambası, halı ve perde de bakcaz, işler iyice büyüdü, nasip böyleymiş:) anneannemizin dedemizin kesesine bereket :)
ve oda takımımız şöyle:

Çok güzelmiş cnm Güle güle kullansın. Sağlıkla. Canım kaça aldınız

ve oda takımımız şöyle:

Çok güzelmiş canım sağlıkla kullanın inşallah :)
İyi akşamlar kızlar yarın sabah doktor randevumuz var şeker yüklemesi olucak umarım istifra etmem ve iki kez içmek zorunda kalmam bu ay dikkat ettim yediklerime hiç kilo almadım son kontrolde ikazı almıştık inşallah şekerimde iyi çıkar :KK51:

Canım bazı arkadaşlar gazoz gibi diyor belki sana da ondan denk gelir bazıları da kotu bir şey içiyor ınş gazoz denk gelir sana :)

Benim kızım hiç uyumuyorsanki ya gece gündüz vuruyor maşallah yavruma veya uyuyor da deli yatıyor :D bu arada altı ayda 8 kg aldım sayılır sizce doğuma kacla gidilir kizlar çok abartmayacagimizi varsayarsak s
:|

sadevehuzurlu sadevehuzurlu çok şık duruyor ilerde kardesi icinde yakisi, rabbim hayırlısı ile kullandırmayı nasip etsin. Darisi bana

biz de öyle bir adet yok ama.kaynanam sanki varmış gibi önce annene söyle alsın dedi sonra benim maaşı kocama vermeyip bebek için sakladığımı duyunca sen anca kendine sakla ben alırım torunuma herseyi diyip yine hiç bir şey almadi umarimda almaz. Yoksa 10 sene susmaz :)

sadevehuzurlu sadevehuzurlu çok şık duruyor ilerde kardesi icinde yakisi, rabbim hayırlısı ile kullandırmayı nasip etsin. Darisi bana

biz de öyle bir adet yok ama.kaynanam sanki varmış gibi önce annene söyle alsın dedi sonra benim maaşı kocama vermeyip bebek için sakladığımı duyunca sen anca kendine sakla ben alırım torunuma herseyi diyip yine hiç bir şey almadi umarimda almaz. Yoksa 10 sene susmaz :)
Ah bu kaynanalar:-(

Canım ben de hiç uyuyamıyorum. uyurken birden içime bir fenalık hissi geliyor hemen fırlıyorum yataktan sanki kalkmasan nefes alamayıp ölcem bir daha da uyuyamıyorum günde 2-3 saat uykuyla duruyorum çok zor oluyor. Bende de yüksek tansiyon çıktığı için bebek daha iyi beslensin diye hep sola yatmaya çalışıyorum. kafayı da sola yatcam diye taktıkça hiç uyunmuyor
Canim cok gecmis olsun. Her birimizde ayri rahatsizliklar var. Ben de bir de rahim kisaligi cikti. İnsallah hep beraber kalan uc ayi da sahlikla gecirip saglikla kucagimizs aliriz bebeklerimizi.

Back
X