2016 Şubat Anneleri

Canım 6 hafta 5 5 aldım yetti bana. 4 hafta aile hekimi 2 hafta doktorum verdi. On verecekti kabul etmedim.

Sağol canım ben aday memurum da korkuyorum 40 sıkıntı yaratır mı diye, neyse amirim mırın kırın etse de raporu denicem çünkü 20 gün aldım 20 gün hakkım var

Canım ne ile besleniyor şuan? Ben bayağı kafa patlattım geçen ay bu konu üzerine, belki yardımım dokunur.
canım banada yardımcı olurmusun benim kızımda kilo almıyor gerçi emmiyordu biraz biraz mamaya alıştırmaya çalışıyorum sağıp sütte vermeye çalışıyorum

canım bilge de öyle yapıyor meme zannediyorlar kaşığı emmeye çalışıyorlar alisacaklar zamanla. ben ağzını açınca hemen kasiktakini dokuveriyorum ağzına alışsın diye

Neden bukadar farklı çıkmışki Allah yardımcın olsun canım. İnş bebişin biran önce düzelir
Yemegi beceremiyorlar canım
Ağzını tam açması lazım. Karşıdan komik surat ses falan yaparsan yada sevdiği bir oyuncagı sallattırırsan açar agzını.. tam açıncada kaşıktakini damağına doğru ver. Önceleri az ver çaykaşığını tam doldurma yarım çay kaşığı ver. 2.3 kaşık verdinmi anlar dolu verirsin.
Suyu benimkide biberon ile içemiyor beceremiyor. Bir sevemedi. Oynuyor sadece. Ben onuda çay kaşığı ile agzını açınca agzına döktürüyorum. Agzını açtığında döktürürsen dışarı atamaz suyu.. ama dikkat et direk boğazına dökme. Dilinin üzerine gibi döküyorum ben.

Su için nasıl bi biberon almak lazım aventin varmış dedi bi arkadaş ben hiç araştırmadım suluk konusunda tavsiye bekliyorum

Tam da dediğin gibi yapıyorum ama ben becereksiz o beceriksiz başarılı olamıyoruz:) suyu verince bir suratını eksitiyor zehir veriyorum sanki :) zamanla öğreneceğiz demekki sağol canım

Skma canını canim daha fazla.. Kp anlatma .. Olay buyur yine senin canın skilir. Bebegini dusun. Rahatlatmaya bak kendini.
Kendimizi yıpratıyoruz sadece..
Once kendimize değer verelim ki değer görelim.

Sen benden de hızlı ilerlemişsin. Maşallah kuzuya. Benimkini tek başına bırakınca bağırarak çağırıyor.
Benimki de öyle hem de nasıl seslenmek o:) bende ona sesleniyorum mutfaktan mesela:) cok nadir emzik olayı canım . müziğini açıyorum biraz pispis sonra dalacak gibi oluyor öyle bırakıyorum . yoksa öyle sadece emzigi ver git yok öyle nerde:) aslında ben biraz kasindim canım başlarda emzik ile tek başına uyuyordu ben kendimi kötü hissettim o şekilde onu bırakarak sanki ilgilenmiyormusum hissine kapıldım. hata ettim aslında ama olsun allahım sağlık versin.

Bildiğin saç bandı ama kalın aldım ben tamamen kapatıyor kulaklarını sıkı tutuyor. Arada uykuda gözüne iniyor uyanınca ağlamaya başlıyor göremiyor ya etrafı :)
Ay yerim onu :) bi ara benimkide gözlerine çekiyordu biraz boldu dediğin gibi ağlamaya başlıyordu bende gülüyordum:) bende tekrar başladım takmaya bugünden beri:)ama havlu tarzı biraz terletiyor. gece ince tülbentı takacam. sizde var mı ilerleme canım?:)

kızlar alakasız gibi görünen ama aslında çok alakalı bi şey sorcam avokado nasıl seçilir yani avokado alırken neye dikkat edilir. bi kez yemistim çok tatsız diye bi daha tenezzül etmemiştim ama kızlara vermek istiyorum ama seçme kısmında dikkat etmem gereken bi şey var mı

Bende vermeki istyrm sanki yag gibi tadi igrenc ama cok faydali iste heleki kadinlar icin bi kere kv almsti olgunlasmams tam evde beklet biraz demsler hic bi fikrm yok

Bi ilgisizlik hepimizin derdi sanirim benim esimde isten geliyo 2 dk cocugu seviyo ben cocugu uyutyrm bazen erkenden biraz oturalm sohbet edelm diye yok bisey izlyrm dur bi biseye bakyrm bi dk basim agriyo bi sus heo mi boyleydik acaba diyorm

Kizlarrr moralim cok cok bozuk oglum dustu daha cok kucuk yaa.. allahim su ramazan gunu o kadar uzgunum kiiii ..sizinkiler den dusen varmi allah korusun ne yaptini dr goturdunuz mu yada tecrubesii.. bizimki bazali yataktan kilim serili tahta ya dustu .. o kadar cok agladiki yavrummm emdi uyuyo simdi.. aglamasina kostun yuzustu yerdeydi

Vlla bu aralar bende kpe sikayet etmeyi dusunuyorm dedigin gbi hakliyken haksiz duruma dusuyorm resmen bugn gelms ee 2 balkona da camasir asmisim sonra as oburlerinide diyo resmen kavga etcek yer ariyo benmki tam cins herseye burnunu sokar perde yikarm niye yikadn temz perdeyi der sonrada tmzlk yapmysn evde der yeterki bi tane yastik kalsin bi yerde aksama kadar oturuyo olurum

canım banada yardımcı olurmusun benim kızımda kilo almıyor gerçi emmiyordu biraz biraz mamaya alıştırmaya çalışıyorum sağıp sütte vermeye çalışıyorum
Canım sütünü sağıp içine mama katabilirsin bir iki ölçek kadar sütte çözünebilenler varmış ama ben sma kullandım. Biz bir sorun yaşamadık. Bir hafta kadar yaptım sonra mamayı almaya başlayınca iki öğün mama ve anne sütüyle devam ettim. Ama en kesin yöntem süte mama katmak bence. Üç öğün bu şekilde ver bir öğün mama geri kalanıda emsin . Tabi ben çalıştığım için ofiste sağıyorum iki öğünlük böyle çıkıyor sen mama verdiğin zaman iki göğüsünü birden sağ. Birde sabah sağ, yeterli olması lazım Dilerim yardımcı olabilmişimdir

Kuzum panik yapma benim bebeğim iki aylıkken düştü taa o zamandan hareketliydi velet. Benim bildiğim uyutulmaması gerekiyor. Ağlaması durduğuna göre ağrısı yok demektir ama beğinde ki anlaşılmaz. Bu yüzden uyutmayıp izleseydin bir müddet keşke. Tekrar geçmiş olsun canım

Sağol canım ben aday memurum da korkuyorum 40 sıkıntı yaratır mı diye, neyse amirim mırın kırın etse de raporu denicem çünkü 20 gün aldım 20 gün hakkım var

Himm bilemiyorum ki canım
Bir yönetmeliği incelemek lazım. Bir şey çıkmaz inşallah.olmadi amirinle konuşursun bırakacak kimsem yok vs doye

Ayyyhh bende yemiştim ama kötüydü ya biraz evde bekletmek gerekiyormuş.
Birde bizim kuzen muz ile karıştırıyordu öyle güzel oluyormuş
Canım bazalı yatak gibi yüksek yerlerden başı üzerine düşerse 6 saat kadar uyutmayıp takip etmek gerekiyormuş. Seninki uyandımı nasıl şimdi?
Benim büyük oğlan küçükken kafa üstü düşmüştü yataktan 6 aylıktı.. doktoru aradığımda yüksekten düştüğü için uyutmadan beklememi söyledi. Şükür birşey olmadı.
Bu minişi de düşürdük ama yere yakın koltuktan yavaşça inmiş. Eşim görmüş ama yakalayamamış.
Oluyor böyle kazalar maalesef. Allah daha kötüsünü göstermesin.

sabah sütüme aptamil katayım ozaman bakalım çözünecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…