2016 Şubat Anneleri

En doğrusunu yapıyorsun kesinlikle katılıyorum.. Sonucta gece gunduz pirinc unu maması yemıyor bu cocuklar..

malesef annem yüzünden 2 gün önceden köye geldik malum kv de kalıyoruzz
dakka bir gol bir nefret ettiriyor kendinden

- babaannene gittim demiş torun ninesine benziyor kime dedim tabi sana benziyor
fatoş beceriksiz gevşek demiş babaannem ( annemle babam 20 sene oldu boşanalı)
babaannem bu karının yanında asla böyle bişy demez , koz vermez yani

kızdım ben demedim babaannen dedi diyor, dedim sende sürekli diyorsun yok ya demedim dedi
diyorsun hemde yanımda dedim, bilmiyorum ki dedim mi diyor surat astım odama geldim

sabah 6 da kapıyı calıyor oğlan uyandıysa verin oynıcam , 8 de verdim oğlumu 9 gibi yanlarına gittim
niye geliyorsun ki zırt pırt diyor

gerzeeeeekk nefret ediooom senden ahh kafam senin gibi karıyı tanıyıp gelin olan kafama beeennnn

Ev içindeki munakasa evde kalmalı bencede. Kavgayı uzatmaya gerek yok bencede
çok işe yarıyor şişme havuz ama dikkat etmek lazım güneş ışıklarıyla plastiğin kimyasallari suya geçiyor
Canım bizim balkonda yüksekteyiz diyemi bilmiyorom güneşin doğuşundan batışına alıyor ama balkona konple güneş girmiyor şemsiyemizide açıyoruz tamamdır zaten çok güneşte durmamalı bebek yarın keyfini çıkarıcaz gibi babamız yok bende bayram temizliğine giriştim işler zor biticeğe benziyor hafta içi başlamama rağmen :/

Canım biz de uzaktayiz. Çok çok tartıştık. Çünkü sadece ikimiziz. Birbirimizi görüyoruz sürekli. Aylık tartisirix :) artık bu bizim için normal. Hatta tartışırken durup boşuna ugrasmayalim birazdan barisoriz dedim son tartışmada... Eşim hep haklı. Ben pis kaka...

Eşimin annesi sürekli eşime yardım et sert konuşma vs diye uyarır. Gorumcem geldi sağ olsun bir hafta kaldı. Eşime az mı yardım ediyorsun sanki bana öyle geldi dedi. Kp de buna benzer. Amaaaa asla arayıp demedim bu bu diye. Dersem bilirim ki onu savunabilirler . biz barisacakken iş uzayabilir vs vs. Ve karı koca arasına kimse girmemeli. Kocanın boşver konuşma vs ama gidip ailesine anlatma bence. He su olur huysuz olursa orada lafını da soyle. :)

Hepsi aynı bunların sanırım.

Annesi en doğrusunu bilir.. Tasası sizemi düştü acaba?? Cok merak ettimmm..??

Dün yazacaktim bunu ağzına sağlık. Bakıyorum herkes birbirine hep uygun dille ifade ediyor vs. Sonra birden biri çıkıyor bir cümle. Tavsiye etmiyorum de uygun değil de eyvallah. Neyse duymamak gormemek gerekli bazı yazıları.

bende bayram temizligine dair hiç bi sey yok normal temizligi ancak yapiyorum ramazanda kadın çağırmak da istemedim oruç oruç iyi yapamaz diye sildim süpürdüm iki günde 5 makine çamaşır yikadim bugün daha mutfağı bile toplamadim 2sepet çamaşırı katlayamadim sabahtan beri sepetleri önüme alıp 2 çamaşır katlayıp kenara kaldirmak zorunda kaldım ikizlerin biri uyuyor digeri uyanıyor

Aynen öyle canım. Ayrıca kim ne isterse verir. Pirinç unuda verir normal yemekde verir. Burada kimse kimseye böyle laflar söyleyemez.
Zaten bizim gruptan bir arkadaş degil. Böyle biranda gelip araya girip lap diye gereksiz kalp kırıcı laflar söylemiyorlarmı?
sanki ona fikrini sormuş. Ki fikir sorsada bu üslup kullanılmaz.

Aynen çok yanlış ben herşeyi yemezmişim çok zor olmuş annem için cılız bir kızdım anne için çok zahmetli oluyor bende bir ara pirinç unu düşündüm iki öğün vermeyi önce normal mamayı deniyim dedim ki oda işe yaradı gerek kalmadı.. Bebeği zayıf olanlar bir ay kadar verir sonra kilo alınca ek gıda vs diğer şeylere geçer. Ne yapcaz biz bu çöp bacakları bilmiyorum valla :)

Bayram temizliği dediysek süper hiper temizlik yapmıcam çünkü daha geçen ay yapmıştım.. Sil süpür, topla bir tek camları silicem işte onuda yarın eşime yaptırmyı düşünüyorum hihi

Isır o çöp bacakları
Mama konusunda haklısın formul mamaların artısı süt gibi sıvı hazmı daha kolay falan.. pirinç unu daha lezzetli daha koyu ve daha bir doyurucu geliyor bana.. büyük oğlanda çook yaptım. Hazır gece mamalarını devam sütlerini sevmemişti hiç.
Bebek sevmeyince yemeyince her yolu deniyor anneler.
Anneler ne yapsa haklıdır

Biz de dün tartıştık hiç iyi değilim ama artık kafamı eşime yormucam akışına bırakmak en iyisi fedakarlık yap yap nereye kadar affedersin enayi yerine konulmak istemiyorum

Kızlar anlatınca rahatladım çok teşekkür ederim desteğiniz için moral oldunuz neyse kpye anlatmaktan vazgeçtim en iyisi unutayım ve kendimi yıpratmayayım düşünürsem üzülüyorum çünkü... Ama şu bi gerçek artık eşime çok ilgi gösterip affedersiniz onun dötünü kaldırmıcam inşallah yolculuk da kolay geçer şu bayramı sağ salim atlatırız inşallah

Bu arada sessizyazar canım sormuştum unuttum da sen 40 gün rapor alabilmiş miydin, aynı hekim mi, 5 5 diye 8 hafta mı

Ya canımın sıkkınlığı az gibi bi de şu iş olayları sıkıyo beni hayırlısı ile şu yıllık izin ve rapor bitse de ücretsize ayrılsam

Kızlar gülmeyin ama dr cam rende de sebzeleri hasla rende yap ver dedi ben bulamadım Allah aşkına normal rende veya çatalla ezsem nolur ki

Aynen tatlım yaşayan bilir, olsun ama herşeyin bir çözümü var, bir şekilde büyüyecek zıppırlar.. Ama zayıf ama şişko hihi

Kızlar gülmeyin ama dr cam rende de sebzeleri hasla rende yap ver dedi ben bulamadım Allah aşkına normal rende veya çatalla ezsem nolur ki
cam rendeyi zuccaciyelerde bulursun aslinda canım internetten de bi bak markafoni trendyol hepsi burada gibi yerlere bi bak

Canım ben alana kadar normal rendenin yuvarlaklı gibi bir kısmı var ya hani insanın parmaklarını fena parçalıyor . İşte o kosmı ile yaptım. Ama metal diye cam rende tavsiye ediyorlar hemde güzel eziyor püre gibi yapıyor. Civilden aldım ben. Ama nette var n11 de hepsi buradada var
Cam rende çataldan bile kolay canım

Benimki ziraat mühendisi.yaz mevsimini çok severdim önceden.artık nefret ediyorum...hasat başlıyor Haziran'dan Eylül'e Ekim e kadar Sürüyor.terfi aldı ve Sorumluluğu arttı.alabildiğine geniş bir arazi.parsel parsel adamlarla çalışıyor.yoğun.sabah 5 te Kalkıp akşam 9 da eve geliyor.anlıyorum yoğun ama adam yazın sanki tek yaşıyor hoş kışın da öyle işkolik.telefonu 11 e kadar susmaz hatta geceyarıları mail gelir.hep tel elinde.kafasında tek düşünce var o ne dedi bu ne dedi mail Aş mail gönder.sırtını bize Dönüyor yüzü işe bakıyor.tuvalette hasat meyvelerini konuşuyor.uykuda mırıldanıyor.zaten 11 de uykusu geliyor.9-11 arası yemek tuvalet duş...bitti.bebeği seviyor.tut da hemen bi terim gitsin çıkarım diyorum cevap:tamam çabuk.
Paylaşılan hiçbişey yok konuşulan hayatımızı planlayacakkobuşmaların hiç biri yok ki bizim şu an satılık evlere ara ara gidip bakıyor olmamız gerek.hani 2 haftada bir bir ev baksak yetecek.o derece! Kendi evimizi Satışa koymamız gerek ki nakit olsun elde.adama diyorum bi gitmek lazım(eve ilan asmak için eşya almak için foto çekip İnternet'e koymak için) cevap:neden gitcez? E netten ev niye bakıyon be adam! Yani herşey havada.hayatımızla ilgili hiçbir icraat yok.çocuğun başındayım huysuz zaten uykusu.arasana hastaneyi tahlil sonuçları çıktı dedim.zaman geçti.aradın mı ? Yok.ofiste ararım.kablolu mu telefonun.dicen ki durunun tahlilini mail atın.bu! Ya o kadar ki,mesela bebek ayaklarımda.içerideki kapıyı kapatsana çok ceyran yaptı.ay ona bile kAş göz oynatıyor.ya istiyor ki hiç dokunmayayım.bi kere patladım dedim sen niye evlendin madem yapamıcaktın.eşit dağıt ilgini biraz...hadi geç geldin.bari evde bize yönel.hep böyleydi.iyice delirdi! Kendi basıma yaşıyorum.sonra gece olur eeee neymiş yanaşmıyosun! Ruhum doyuyor mu ki?

Sağol canım tşk ederim Allah tüm bebişlere iştah versin günlerce ağladım neden emmiyor diye sonra mamayı yemiyordu öyle bir hale geldimki artık mamayı bari yesin diyordum ama mama yerken de üzülüyorum birgün tuamadım kendimi kuzımın yanında ağladım hiçbirşeyi kabul etmiyordu saatlerce ağlıyordu geçen hafta idrarda kristaller çiş yapmama olunca devlet hastanesine gittim tahliller idrarda lokösit biraz yüksekti sma kültür temiz güvenemefim özel hast yaptırdım orda kültür temiz başka bir özel dr a gittim oda özel laboratuvara yönlendirdi ordada idrar tahlilinde kum döküyor dedi laboratuvar doktoru kristaller çoktu az bakteri vardı kültür temizdi by sonuçlara göre dr kararsız kaldı kendi idrarı mikroskobik inceleme yaptı kristal yok dedi biraz iltihap var dedi ama idrar numunesi çok berraktı daha öncekiler sarıydı bulanıktı dr da çık şaşırdı her yerde farklı sonuç antibiyotik verdi onu kullanıyoruz artık bir dr a güvenmek istiyorum kızum doğduğundan beri gittiğim 5. özel dr ve bu doktorlar en iyi denilen doktorlar hiçbiri emme sorununa sebep bulamadı devlet hastanesinde gittiğim doktorları saymıyorum bile

Ay bu benim bi tabağım var cam kenarı pütürlü ona benziyo yaa bi onla deneyeyim. Alana kadar belki iş görür bi de bunu ne zamana kadar yapcaz ki. Pütürlü yemeye ne Zaman geçilir

Canım 6 hafta 5 5 aldım yetti bana. 4 hafta aile hekimi 2 hafta doktorum verdi. On verecekti kabul etmedim.

Canım sen tecrubelisin bilirsin.. Okyanus kaşıkla meyve puresi falan verince yiyemiyor sanki diliyle geri ittiriyor. Tadını mi beğenmedi yoksa yemeyi mi beceremedi karar veremedim ama sanki yemeyi beceremedi file ile verince emiyor. Su icirmem lazım biberon almıyor kaşıkla yutmuyor kafayı yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…