Subat annelerimm...

cok oldu yaxamadim okuyamadimda..netim yoktu..nasilsinz..

Benim kiz 5 aylik oldu hala dötü duzelmedi alerjisi yok ama bagursaklar cok hassas ya..gecen kuzu eti yedim 4 gün oldu düzelmedi kakasi bozuk..cirt cirt 5 kere felan kaka yapiyor.uyumuyor felan pufff
.
Neysr bildignz sendromlar bunlar..birdee bayramda memklete gidelim dedik ama suan hala evdeyim ortada hi hazirrlik yok..yolumuz 18 saate yakin .iki cocuk...kafam.karisik.

.esim.gideriz diyor ama okadar yol buyuk sikilir onugec bebek dururmu
Bu arada annemler sirf torun gorsun diye gidicem ilk torunlari..ama bana pek faydalari olmuyor orda..bebekle ilgilenmeyi sevmeyi beceremezler onuda gec annem cok agir bi kahvalti haxirliim yemek yapiyim demez son dkya kadar ..ben iki cocukla bide onlara yemek yapicam..gonlum gitmek istiyor ama kafamda buyudu hersey burasi cok sicak sinop serindir..esim arabayi bana birakacak o donecek..kalirsam 1aya yakin durucam oglum burda hep evde orda oynar sokakta denize gideriz .tabi bebekle oldugu kadar
Kistan beri evdeyim..eylulde okul basliyor caliscam..degisime ihtiyacim var ama gittigim yerdede destekcim.yok .siz olsaniz napardiniz..