- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
canım herkes birbirinin düşüncesine saygı duymalı duymayanlari görmezden geliyorum ben boşver. ben çocuklarımı çok iyi besledigimi düşünüyorum zaten hazır gidayi savunanları da anlamıyorum inek sütü verme diyorlar bütün mamalarda inek sütü var sakın pirinç unu verme diyorlar mamalarda karbonhidratin alası var şeker verme diyorlar mamalarda şeker var onun yanı sıra bi sürü kimyasal madde var. kimyasalin olmadığı gıda var mı artık bilmiyorum ama ben olabildigince her seyi ham alıp kendim yapmaya çalışıyorum kahvemi bile kendim çekip filtre kahve demliyorum yapabildigim kadarıyla. şeker vermeyin derler ama simdiki çocukları uzak tutamiyorsun en azindan bi kek kurabiye yapiyorum hem kızımla aktivite yapmış oluyoruz hem de biraz daha doğal yemiş oluyoruz. kof besin verme diyenlere de son sözüm olsun cocuklar çok hızlı büyüyor sadece vitamin ve proteine ihtiyaçları yok karbonhidrata da ihtiyaçları var.
En doğrusunu yapıyorsun kesinlikle katılıyorum.. Sonucta gece gunduz pirinc unu maması yemıyor bu cocuklar..