• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canım bence çok sıkıntı yapıyorsun. Rahat ol :KK66: evini yerleştir sonra yeniden başlarsın. :KK66: acelemiz yok. :KK68:sağol canım öyle gerçekten acemi olunca strese giriyor insan:) ben muz yedirmiyorum kabız olur dedi herkes yedirsem mı?

Dün hiç yapmadı canım bugün yaparsa çekerim foto :KK66:

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Göbüşü boşver takılma bir şekilde kapatırsın korse falan :KK66: bende bir popo oluştuki sorma :skandal:

Canım benim ilk oğlan öyleydi. Bizde eşim ile hergün ışıkları kapatıp yatırıyorduk. O uyuduktan sonta kalkıyorduk böyle erken yatmaya alıştı.

@vasilema ydı canım :KK66:

Olabilir canım muzun posası o

Bebeklerin kulakları çok kıvrımlı olurmuş o yüzden kolay su kaçmazmış. Bir bebek yıkama videosu izlemiştim.. hiiç kapamıyor kulakları :KK35:

Aman hastalık olmasında canım. İyiyiz çok şükür :KK68:

Canım sinek için sineklik en doğal çözüm :KK43:
Karpuz kakada gözükebilir. Artık neredeyse ne yedirsek kakada görecegiz :KK48:
Antibiyotik mecbur kullanacaksın canım kaçar yol yok. Yoksa daha fena olursun :KK43:;

Canım bizim ebede annestüne yapacak birşey yok ama yoğurt vereceksen en az 1 saat geçsin dedi.
Bende sabah uyanınca azıcık emziriyorum yarım saat en azından bekliyorum kan damlası veriyorum. Sonra mızıldayıp emmek istemesini bekliyorum. Yarım saat den az sürüp mızıldarsa oyalıyorum.

Canım bence çok sıkıntı yapıyorsun. Rahat ol :KK66: evini yerleştir sonra yeniden başlarsın. :KK66: acelemiz yok. :KK68:

Dün hiç yapmadı canım bugün yaparsa çekerim foto :KK66:

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Göbüşü boşver takılma bir şekilde kapatırsın korse falan :KK66: bende bir popo oluştuki sorma :skandal:

Canım benim ilk oğlan öyleydi. Bizde eşim ile hergün ışıkları kapatıp yatırıyorduk. O uyuduktan sonta kalkıyorduk böyle erken yatmaya alıştı.

@vasilema ydı canım :KK66:

Olabilir canım muzun posası o

Bebeklerin kulakları çok kıvrımlı olurmuş o yüzden kolay su kaçmazmış. Bir bebek yıkama videosu izlemiştim.. hiiç kapamıyor kulakları :KK35:

Aman hastalık olmasında canım. İyiyiz çok şükür :KK68:

Canım sinek için sineklik en doğal çözüm :KK43:
Karpuz kakada gözükebilir. Artık neredeyse ne yedirsek kakada görecegiz :KK48:
Antibiyotik mecbur kullanacaksın canım kaçar yol yok. Yoksa daha fena olursun :KK43:;

Canım bizim ebede annestüne yapacak birşey yok ama yoğurt vereceksen en az 1 bt geçsin dedi.
Bende sabah uyanınca azıcık emziriyorum yarım saat en azından bekliyorum kan damlası veriyorum. Sonra mızıldayıp emmek istemesini bekliyorum. Yarım saat den az sürüp mızıldarsa oyalıyorum.
Bende dun yatak odasina gttm isigi kapattm emzrdm iyice dalsin diye kucagimdada bekledm yataga koydum gozler acildi :KK70: kulagini kapatamadigim icin uzuluyodn iyi oldu bunu duydgm

bizde 9da ışıklar kapanıyor canım oyun oynamayı da bırakıyoruz biraz kendi kendilerine oynuyorlar tabi cok uykuları yoksa. sonra başlıyorlar mızmızlanmaya. en gec 9.30gibi uyumuş oluyorlar
Ay insallah bizimkidr duzenr girer peki misafirlige felan gittiginizdr nasil oluyo

Arkadaslar allah rizasi icin biriniz bana yardim edin.ben pazar gunu hamile oldugumu ogrendim kan degerim 64 cikti.fakat ertesi gunu kahverengi lekelenmem oldu hafif kirmiziya da dönük. Ev supurmustum temizlik falan yapmistim.korkumdan yatmaya basladim.ve cok fena karnim agriyor.doktora da gidemiyorum biraz yatayim die.progestan varmis sanirim bilgisi olan var mi cok korkuyorum hastaneye de gidemedigim icin ilac aldiricam aksam gelirken esime bilgi si olan nolur bana yardimci olsun
Kendi kendine ilac kullanma direk doktora git bebege noldugunu nerden bilceksin

Smdilerde pek sesi cikmiyo yaa bakalm :KK70:
Smdilerde pek sesi cikmiyo yaa bakalm :KK70:
Bence de hiç sesi çıkmasın. benimkide hep ufak diyor bebeğe neymiş oğlunun yüzü yani eşimin benim bebisin iki katıymis sanki yarıştıriyoruz:) foto gösterdi eşim hiç de tombul falan değil bende dayanamadım kv ye dedim. yoo gördüm fotosunu zayıfmis diye:)

Bende dun yatak odasina gttm isigi kapattm emzrdm iyice dalsin diye kucagimdada bekledm yataga koydum gozler acildi :KK70: kulagini kapatamadigim icin uzuluyodn iyi oldu bunu duydgm
Yok öyle kandırmak çok kurnaz onlar varya çook :KK70: yatak odasına gittin ama eşin içerdeydi demi kimi kandırıyorsun sen :KK70:
Çok fenalar kız biz eşim ile yatıp onu yatırmazsam kalkıyordu benim cadolozda :işsiz: bizde bütün ışıkları kapatıyorduk eşim otursa bile sessiz içerde oturuyordu.
Kız bunlar fena hee seninkide kolay kanmayacak haberin ola :kahve:

@mevsimMehtap canım ben 1 gün verdim muz o zaman bişey olmadı. Ama 2 gün arka arkaya nektari verdim. Oda kabız yapıyor.dün karpuz verdim. Dün yapmadı hiç kaka bu sabah yaptı. Bugün kayısı vereyim diyorum :kk77:

Bence de hiç sesi çıkmasın. benimkide hep ufak diyor bebeğe neymiş oğlunun yüzü yani eşimin benim bebisin iki katıymis sanki yarıştıriyoruz:) foto gösterdi eşim hiç de tombul falan değil bende dayanamadım kv ye dedim. yoo gördüm fotosunu zayıfmis diye:)
Ya tatlim bazilari yapi olarak kafalari buyuk.. ben bu durumun kiloyu dogrudan etkiledigine eminim.. mesela bizimkinin kafasi ufak, ona gore kilosuda buyuk kafali bir bebege nazaran daha az.. E birde tombul degiliz.. kaldiki cok fazla almasini ben hic istemiyordum, bana gore saglikli olmasi yeterli. Tabi tecrubesiz oldugumuz icin acaba sagligini etkilermi vs kafamizda bir suru soru isareti olusuyor, ama tecrube ettikten sonra gereksiz oldugunu anladim ;) Bundan sonra ne olur gorucez ;)

Kizlar bizim ufaklik artik playstationin cd'sini cikarip alabiliyor, (gizli bir dugmesi var nasil bulduysa artik :KK57:).. kumandalarin kapagini acabiliyor, kazara yaninda olmasam belki pilleride cikarip emicekti.. Allahim cok tirstim dun. Kumandalara seffaf kilif bulmam gerekicek.. bu arada kablolari kesvetmeye calisiyor zaten ortada pek kablo yok ama joicestickin kablosuna takti kafayi bizde kaldirdik tabi :( .. Suan ogrenme evresinde oldugu icin sanirim cok hizli ilerliyor sanki hersey. Birden bir ataga girdi bebek, kaldik oyle.. :kahve:

Iyi demissin:D bende diyorum valla kiloyu napcak cocuk iyi bisey mi sağlıklı olduktan sonra her hastaligin basi kilo

Kizlar bizim ufaklik artik playstationin cd'sini cikarip alabiliyor, (gizli bir dugmesi var nasil bulduysa artik :KK57:).. kumandalarin kapagini acabiliyor, kazara yaninda olmasam belki pilleride cikarip emicekti.. Allahim cok tirstim dun. Kumandalara seffaf kilif bulmam gerekicek.. bu arada kablolari kesvetmeye calisiyor zaten ortada pek kablo yok ama joicestickin kablosuna takti kafayi bizde kaldirdik tabi :KK43: .. Suan ogrenme evresinde oldugu icin sanirim cok hizli ilerliyor sanki hersey. Birden bir ataga girdi bebek, kaldik oyle.. :kahve:
Canım senin ki emeklemeye mi başladı

Yok öyle kandırmak çok kurnaz onlar varya çook :KK70: yatak odasına gittin ama eşin içerdeydi demi kimi kandırıyorsun sen :KK70:
Çok fenalar kız biz eşim ile yatıp onu yatırmazsam kalkıyordu benim cadolozda :işsiz: bizde bütün ışıkları kapatıyorduk eşim otursa bile sessiz içerde oturuyordu.
Kız bunlar fena hee seninkide kolay kanmayacak haberin ola :kahve:

@mevsimMehtap canım ben 1 gün verdim muz o zaman bişey olmadı. Ama 2 gün arka arkaya nektari verdim. Oda kabız yapıyor.dün karpuz verdim. Dün yapmadı hiç kaka bu sabah yaptı. Bugün kayısı vereyim diyorum :kk77:
Evet ya cok fena sipa ugrastircak biizi o inat ediyosa bende ederim:D

Ya tatlim bazilari yapi olarak kafalari buyuk.. ben bu durumun kiloyu dogrudan etkiledigine eminim.. mesela bizimkinin kafasi ufak, ona gore kilosuda buyuk kafali bir bebege nazaran daha az.. E birde tombul degiliz.. kaldiki cok fazla almasini ben hic istemiyordum, bana gore saglikli olmasi yeterli. Tabi tecrubesiz oldugumuz icin acaba sagligini etkilermi vs kafamizda bir suru soru isareti olusuyor, ama tecrube ettikten sonra gereksiz oldugunu anladim :KK66: Bundan sonra ne olur gorucez :KK66:
Aynen kafasi buyuk oluncada kilolu duruyo çocuklar esimin kuzeninin cocugun un fotosunu gordu dun kvde kiloluyms diyo halbuki ayni kilo dogdu bnm oglanla

Canım senin ki emeklemeye mi başladı
Yoook kiz.. yani yanimda surunuyor ama bir garip ayaklarinin ustune basarak atiyor kendini ileri... Maymun gibi oglum bir garip hareketler yapiyor gorseniz yerelere yatarsiniz :))).. ama dizlerinin ustune cikinca bir iki adim gidiyor sonra birakiyor kendini yere :D Ben bir iki hafta icinde emeklemeye baslar diyorum, bakalim neler olucak :)

Kilo bitti simdide kafalarami söylenmeye basladilar :işsiz: erkek bebek saca kuvvet verirmis bizim oglanin saci varken kafasi minnos duruo kestirdim meger kafasi buyukmus kvlide sustu simdide askere mi gidio dio :KK45: sinir kadin

Arkadaşlar ben oğlumu hala yanlız yıkayamıyorum annem öğleden sonra geliyor eşimin gelmesi saat 18.30 u buluyor ki bazen günde iki kere bile yıkamam gerekecek çünkü daha şimdiden boynu ve omuzları isilik oldu bile geçenlerde bir arkadaşımla karşılaştım file kullandığını ve çok rahat ettiğini söyledi ben onu tehlikeli bulmuştum kopabilir çıkabilir bebeğim küvete düşer diye almamıştım süngerle tek başına yıkasam kuşağına su kaçar diye korkuyorum içinizde banyo filesi kullanan var mı yada beneklerinizi Nasıl yıkıyorsunuz
canım ben şöyle bir yöntem buldum.:KK58: bebek küvetinin içine battaniye koydum. üzezrine de bebeğin havlusunu koyuyorum. banyoya sokuyorum, banyo taburesine oturup kucağıma havlu koyuyorum bebişide onun üzerine. havlu olduğu için kaymıyor. güzelce yıkadıktan sonra hazırladığım küvetin içine bırakıyorum. o arada bende bi duş alıyorum. sonra birlikte çıkıyoruz :halay:

Back
X