2016 Şubat Anneleri

Kızlar selam nasilsiniz.bu arada ben su veriyorum günde 20 30 cc falan içiyordur.istemezse zorlamiyorum zaten.sadece anne sütü veriyorum.bu arada kaka sorunumuz var önceden hergün düzenli yapardı ama artık 4 5 gün yapmadığı oluyo.bu arada alerji için kaka fotosu mu istiyodunuz.bugün yaptı bizim minnoş istiyosaniz foto atiyim.ben de alerji den süpheleniyorum

benimkiler alıştı sert sevmelere popolarini sıkıp bastırıyorum bağrıma çok gülüyorlar

Benim kvdede zayf diyo halbuki normal ne zayf ne kilolu oyle tombl bi bebek degil ama kilo alimi iyi o istyoki etli butlu olsn

tan yennmeklikler ama yaaa seninki maşallahh önden öndenn gidiyor yakında koşar da söyliyim

benim ikizlerime ek gıdayı 3 öğün veriyorum ama yetmiyor galiba. normalde 9gibi yedirmem gereken öğün git gide erkene öne geliyor sütüm doyurmuyor galiba. bugun meyve srbze corbasi yediler akşamüstü yogurt yatmadan önce de muhallebilerini vericem galiba. ama porsiyonları azaltmayı düşünüyorum. ve benimkiler damla damla azcık su içiyorlar. kaç haftadır alisamadilar suyun tadına

Seninki iyi almış benimki 400 gr almış son ay. 7 kg olmuş. Gören ne tombik ne tosbik diyor ama en son ay bayagı bir az almış
benimkimin de kilo alımı iyiydi..ayda ortalama 1 kilo alıyordu ama bu 2 haftadır zayıfladı sıcaklardan..6.800 idi ayın 11 inde ama almadı ozamandan beri tartmadım gerçi ama belli halinden..biraz mama takviyesi yapmayı planlıyorum toparlasın azcuk

canım ben duşkabinin içine giriyoruum yere bağdaş kurup oturuyorum kızımı da bacaklarımın stüne yatırıyorum fışfış yıkıyorum..rahat oluyo

Benimkide sevmedi suyu sen demiştin galiba ağzına damlatiyorum diye.. Bende ağzına damlatiyorum oyun gibi sonra emzigi ağzına bu sikiyorum ahahah zavallı içmiş oluyor :) kotuyum ben kotuyummmm :) napayim cisinden ötürü içmesi lazim

Benimkide bi haftadr cok sık kalkyo doymadgndan mi acaba 5 aylik oldk biz 3 gundr oglen bisey yiyemyrm sicaktan azaliyo sutum farkedyyrm ama akşam ve sabah iyi oluyo

su veriyor musunuz? havalar çok sıcak o yüzden emme istekleri artıyor ve idrarları azalıyor.

Ben oglumu ufak tefek sanardim, dun esimin mudurunun evine davetliydik, kadincagiz cok citi piti kucaginda devasa buyuk gozuktu gozume, kilosu masallah cok iyiymis dedi.. bende ama az gibi sanki dedim.. anne sutu aliyorsa normal, mamalar sisiriyor gereksiz yere dedi bana. Bende tabi cok mutlu oldum.. benim oglumda cok kilo almadi gibi ama boydan uzuyor Allaha sukur :) Artik kafaya takmam cunku bebegim an itibariyle emeklemeye baslamis :)) Eve gitmek icin sabirsizlaniyorummm Artik evdeki esyalari bir kaldirmak lazim Masallah tosunuma

Canım ne kadar çok şey veriyorsun.şubatın kaçında doğdular? Maaşallah.ben de o serbestçe yedirdiğim günleri görecek miyim ki?

Emeklemeye mi başlamış? Wow...

canım ben duşkabinin içine giriyoruum yere bağdaş kurup oturuyorum kızımı da bacaklarımın stüne yatırıyorum fışfış yıkıyorum..rahat oluyo
Çıkarken zor olmuyor mu ? Sen Islak o Islak.sen kendini ne zmn sarıp sarmalıyırsun? Ben de yapim öyle yol gösterin de hele ...

Çıkarken zor olmuyor mu ? Sen Islak o Islak.sen kendini ne zmn sarıp sarmalıyırsun? Ben de yapim öyle yol gösterin de hele ...
canım önce ben duş alıyorum bebişte banyoda anakucağının içinde durıyo o arada..aonra soyuyprum kızı giriyorum tekrar duşa oturuyorum yere musluğu açıyorum bebeğe akıyor su..güzelce sabunlayıp lifliyorum önlü arkalı sonra da kafasını yıkıyorum çalkalayıp çıkıyorum.çıkarkende ilk bebepimi sarıyorum ben de giyiyorum bornozu çıkıyorum..en rahat böyle yıkadım hem de eğlenceli oluyor tavsiye ederim

bence verin idrarında azalma varsa mutlaka içmesi lazım zaten ben güneyde bir şehirde yaşıyorum burası cok sıcak emzirdikten sonra olmasına dikkat ederek fırsat buldukça su veriyorum çokta terliyor zaten .

Veryrm ama icmiyo ki
önce beğenmiyorlar tatsız olduğu için kaynamış suyun tadı daha kötü oluyor sanırım , ben bazen hazır suyu kaynatmadan veriyorum tadı daha çok hoşuna gidiyor bir arkadaşa da doktoru eriklinin suyunu kaynatmadan verebilirsiniz demiş. az az çıkarsa da verin dili ıslanır önce sonra yavaş yavaş yutmaya başlar .

Bu doktorlar niye bu kadar fikirli ayrılığında oluyorlar acaba ya. Bize de kullanmayın dedi ki benim bebeğim veya tenli canım
Biliyormusun benimki de esmer ya ben zaten sahile götürmeyi düşünmüyorum bu yaz öğle saatleri de dışarı çıkarmam daha güneş kremi almadım ama önümüzdeki aylarda ihtiyaç duyarsam sürerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…