- 30 Haziran 2013
- 21.219
- 16.834
Dun lekem tamamen bitti iyiyim bende bebegin orda oldugunu hissediyorum pzartesi 27 sali 38 carsamba 66 cikti yarin tekrar gidicez bakalim eger yukselis olursa kan sulandirici igneye basliycakamin canım inşallah Sen ne yaptın nasıl oldun
Öylemiymîşbnde uzandım bıraz daha ıyı olduannelik duygusu çok acaıp bişey,buyuk mutluluk.rabbim hayırlısıyla isteyene versin inşllhhhBenimde aynı şekilde
sağımda var canım, sırt üstü yatıp dizlerini kır bi yarım saat dinlen geçiyo :) bebişlerimiz büyümeye başladığı için kasılmalarımız oluyo normalmiş :)
Evet öncesinde içmn gerekiyo çünkü spina bıfıda tehlıkesine karşı ılk ayın sonunda etkılı kı bu süreyi gecırdık.inşllh sağlıklıdır bbeklerimiz.rabbim kaldıramıycaamızdan fazla yük vermesinCan
Canım bende senin gibi testte pozitif gordum 1 hafta gecti yarin doktor randevum. Ben hamile kalmadan 1 ay oncesinden basladim folic aside. Su an hala iciyorum. Folic asit hamile olmayan bile icebilir. Zaten internetten okursan 3 ay onceden bile baslayin diyor. Kan testlerimden sonra extra demir falan gerekirse baska vitaminleri de yazacaktir doktor.
umudumvar35 08.05.2015-12.02.2016-34-1.Arkadaşlar bir de buradaki hesaplamalar göre 1 gün sonrayi veriyor doğum tarihi olarak Diğer tüm sitelerde benim 5 şubat olarak görünüyor kadınlar Klubüne 6 şubat olarak görünüyor ona dikkat edelim benim hesaplarına göre de 5 şubat oluyor
siz hangisini isterseniz onu yazarım ben tabii
Kızlar bilgilerimizi paylaşalım şimdilik bir tablo oluşturalım mi artık sonra daha düzenli yazarız ilk sayfada paylaşırız herkes kendi bilgilerini yazıp paylaşabilir mi
anne adayı .- sat - tahmini doğum tarihi -yaş- kaçıncı bebek
superisi_33 - 01.05.2015 - 05.02.2015 - 29 - 1.
nesli-m - 02.05.2015 - 07-02-2016 - 26 - 1.
M3rv3_gkn - 25.04.2015 - 30.01.2016- --28 --1.
senginar - 06.05.2015 - ; 09/02.2016 - 33- 1.
deniz-58 - 30.04.2015 - 04.02.2016 - 33 - 1.
@Adre - 08.05.2015- 12.02.2016-- 30- 1.
frozen85 - 29.04.2015 - 04.02.2016 - 30 - 1.
inşallah canım daha benım beta felan dusuk yenı daha doktor kontrolune bıle gıtmedım korkuyorum daha bat bugun erken ogrenekte hıc ıyı degılmıs gercektentamam canım Aslında bende yazmaktan korkuyorum ama dün beta iyi geldi çok şükür ondan dolayı yazdım İnşallah silmek zorunda kalmayız hiçbirimiz
Kızlar çok tedirginim hadi bişeyler yazın merak içindeyimGünaydın arkadaşlar, bişey merak ediyorum bende kasık ağrıları ve göğüs değişikliği dışında hiçbir belirti yok. Bazen ellerimi kasıklarımda gezdiriyorum ama elime gelen bişeyde yok. Sizde durumlar nasıl?
bende de aynıları var hatta goguslerde fazla bı agrı olmuyor arada bı artıyor gastrıt oldugu ıcın mıdemde mıde yanması var cok fena ılaclarımı ıcemıyorum o yanı bıde akıntı var su gıbı bu kadar daha 4. haftadayız bakalımKızlar çok tedirginim hadi bişeyler yazın merak içindeyim
Hemencecik öğrenmek istiyoruz, öğrenince de beklemesi zor oluyor İnşallah iyi olur Bugün kese görmeye gideceğim saat 4 de randevum var dualarınıza ihtiyacım varbende de aynıları var hatta goguslerde fazla bı agrı olmuyor arada bı artıyor gastrıt oldugu ıcın mıdemde mıde yanması var cok fena ılaclarımı ıcemıyorum o yanı bıde akıntı var su gıbı bu kadar daha 4. haftadayız bakalım
eline birşeyin gelmemei çok normal çünkü daha çok küçük kimseye gelmez Ayrıca her kadının vücudu birbirinden farklıdır Belirtiler aynı olacak diye bir şart yok Sen kendine çok stres yapıyorsun Bebişinin tadını çıkart Ne güzel ağrın sızın yokKızlar çok tedirginim hadi bişeyler yazın merak içindeyim
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bende pazartesiye kadar bekliycem.Hemencecik öğrenmek istiyoruz, öğrenince de beklemesi zor oluyor İnşallah iyi olur Bugün kese görmeye gideceğim saat 4 de randevum var dualarınıza ihtiyacım var
Ewt cnm insallah Rabbim bebeklerimizi ve bizleri korusun.. Amin..0
bizde de ben oglak esim balik arada kovamiz eksikdi tamamliycaz Allahin izniyle
HOŞGELDİN CANIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİNmerhabaaaa ben de geldimmm. hepimize hayırlı olsun kızlaarrr
Amiinn Çok teşekkür ederimmm.HOŞGELDİN CANIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN
Hoşgeldin canım, ben pazartesi gidicem beta hcg seviyen 1500 lere ulaştığında kese görünüyor. Kan değerine baktırdınmı hiç?Amiinn Çok teşekkür ederimmm.
bişey sorcam doktora ne zaman gitmem gerekyo ?
Sen bilirsin ama beta 2000 leri bulduğunda gidebilirsinAmiinn Çok teşekkür ederimmm.
bişey sorcam doktora ne zaman gitmem gerekyo ?
Hoşgeldin canım, ben pazartesi gidicem beta hcg seviyen 1500 lere ulaştığında kese görünüyor. Kan değerine baktırdınmı hiç?
yani bi kaç hafta daha bekleyeyim öyle mi?Sen bilirsin ama beta 2000 leri bulduğunda gidebilirsin