2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

aynen yaaa benim de göbüş baş gösterdi hemen :KK48::KK48::KK48:
O göbişler ah o göbişler. 22 aylık evliyim, çocuğum yok, olmadığı halde 12 kilo aldım. Bi olursa ne olurum kim bilir. Olsa da ekmekten uzak duracağııııımmmmmm.
Hem gebelik düşünüp hem diyet yapanlardanım :)

O göbişler ah o göbişler. 22 aylık evliyim, çocuğum yok, olmadığı halde 12 kilo aldım. Bi olursa ne olurum kim bilir. Olsa da ekmekten uzak duracağııııımmmmmm.
Hem gebelik düşünüp hem diyet yapanlardanım :)
aynı durumdayız canım ben de 25 aylık evliyim :nazar:

Kizlar ben bekarken cok fittim 57 kg.3 sene sonra 65 oldun o kiloyla hamile kaldim.hamilelikte cok yedim 20 kg aldim.somra süt olsun diye yedim ama hep seker ve karbonhidrat turu beslendim.simdi inatci kilolar gitmiyor.kendi ideal kilonuza ulasmadan bebek yapmayin ve gebeyken abartili yemeyin.yoksa o kilolarin gitmesi cok zor oluyor

Kızlarrrrrrr:skandal:

Ben dün akşam menüyü değiştirmek zorunda kaldım:KK43:

Oğlum tutturdu pizza diye eşim de gitti aldı. Yemek yapma dedi off of :kızgın:

4 dilim pizza yedim ya offffffff. 1 saat sonra 1 top dondurma yedim.Yatana kadar sodalı yeşil çayımı içtim.Neredeyse 2 lt su içtim sahura kadar.

Sahurda sadece yulaflı cevizli yoğurdumu yedim.

Bugün telafi edeceğim mutlaka.

günaydın kızlar sanırım şeytanın bacağını kırdım 68,70 :)) duraklamamı, beklememi ne derseniz adına sonuda bitti inş. :emir_bebek::KK76:

Kısin dogurmak cok zor ben yasadim
Evim cok sicakti ama devamli bebegi usutuyordum kendim usuyordum rahim agrisi ve basur acisi aylarca cektim .eve tıkıldim.yaz olsaydi gezer dolasirdim acik havada stres atardim

günaydın kızlar sanırım şeytanın bacağını kırdım 68,70 :)) duraklamamı, beklememi ne derseniz adına sonuda bitti inş. :emir_bebek::KK76:
canım ben gecen hafta az verdim şimdi duraksamış dün tartıldım aynı sonuç çıktı.bende sabırka bekliyorum.bu hafta 500 gram versem bile sevinçten uçarım. ama hiç umudum yok.sende bekle bakalım birden gidecek senin sanırım

Kızlarrrrrrr:skandal:

Ben dün akşam menüyü değiştirmek zorunda kaldım:KK43:

Oğlum tutturdu pizza diye eşim de gitti aldı. Yemek yapma dedi off of :kızgın:

4 dilim pizza yedim ya offffffff. 1 saat sonra 1 top dondurma yedim.Yatana kadar sodalı yeşil çayımı içtim.Neredeyse 2 lt su içtim sahura kadar.

Sahurda sadece yulaflı cevizli yoğurdumu yedim.

Bugün telafi edeceğim mutlaka.
zaten sahurla dengelemişssin bence.neyse bu ara hepimiz bazen kaçırıyoruz .3 haftadır hiç kaçırmama diyede birşey olmazki canım.arada bayram edelim dimi:)

Kısin dogurmak cok zor ben yasadim
Evim cok sicakti ama devamli bebegi usutuyordum kendim usuyordum rahim agrisi ve basur acisi aylarca cektim .eve tıkıldim.yaz olsaydi gezer dolasirdim acik havada stres atardim
belki doğru söylüyorsun bende ilkimi aralıkta doğurdum tam kıştı yani çok şükür bisorun yaşamadım ama hiçbiyerede gidemedim sıkılmıştım. mart,nisan,mayıs yada eylül,ekim olsa iyi olur bence :)

canım ben gecen hafta az verdim şimdi duraksamış dün tartıldım aynı sonuç çıktı.bende sabırka bekliyorum.bu hafta 500 gram versem bile sevinçten uçarım. ama hiç umudum yok.sende bekle bakalım birden gidecek senin sanırım
dün tartıldım 69,10 bu sabah 68,70 sevindim ne yalan söyleyeyim :)

Verirsin inşallah :)

Bence bu grup yazı süper bitirecek. Çok güzel bir enerji var çünkü. Hep birlikte birbirimize destek olarak başarıcaz.

Başarmalıyız çünkü vermem gereken 34 kg var :-)

Destek olun bana ulennn:KK70:
HAY MAŞALLAH BİRAZ ZAMAN VE SABIR GEREK :)

X