YA RAMAZANVerirsin inşallah :)
Bence bu grup yazı süper bitirecek. Çok güzel bir enerji var çünkü. Hep birlikte birbirimize destek olarak başarıcaz.
Başarmalıyız çünkü vermem gereken 34 kg var
Destek olun bana ulennn
CANIM SENLE KİLOMUZ AYNI ŞUAN BENDESABAH TARTILDIM. 68.7 YİM.BENDE ALMIŞ GÖRÜNÜYORUM AMA BENCE ÖDEM VAR BENDE.ALACAK BİRŞEY YEMEDİMKİdün tartıldım 69,10 bu sabah 68,70 sevindim ne yalan söyleyeyim :)
HAY MAŞALLAH BİRAZ ZAMAN VE SABIR GEREK :)
BENDE DE ÖDEM OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM REGL YAKIN ÇÜNKÜ.YA RAMAZAN
CANIM SENLE KİLOMUZ AYNI ŞUAN BENDESABAH TARTILDIM. 68.7 YİM.BENDE ALMIŞ GÖRÜNÜYORUM AMA BENCE ÖDEM VAR BENDE.ALACAK BİRŞEY YEMEDİMKİ
Bende hamile olmadan 70 olsam oh mis :)BENDE DE ÖDEM OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM REGL YAKIN ÇÜNKÜ.
HAMİLE OLMADAN ÖNCE 60 OLSAM SONRADA 57 OHH MİS
Bende bi 65 olsam mis..60 olsam duble missss :))Bende hamile olmadan 70 olsam oh mis :)
Kaldı 6,5 kilo
hadi bakalım hayuırlı olsun.çözülme başlamışgünaydın kızlar bugün 68,10 - 600 gr süperrr :)))) açıkçası kendimi çok fit hissediyorum inş. böyle devam eder. 2 gündür kabızlık sorunum vardı şişim diyordum ya onun aştım sanırım yoksa yediklerim hep aynısı ama muylu oldum :))
aynen çok şükür . sen ne durumdasınhadi bakalım hayuırlı olsun.çözülme başlamış
BENDE ŞİŞMİŞİM SANIRIM BUGÜN TARTILDIM GİTMİŞ AZCIKaynen çok şükür . sen ne durumdasın
Dengelersin canim.bosver iyi yapmissin.zaten bunyeyi sasirtmakta önemli.bende gecen gun duraksamisti.baya bi yedim ertesi gun hic almadigim gibi eksilmede vardi.Canlar ben dün gece tolare yaptım kendime..
İlk defa bu kadar çok pide yedim, köfte patates kızartması yedim. Yarım bardak kola içtim, bi bardak ayran içtim, karpuz yedim, koca bi kase dondurma yedim :)
Ama sahurdaaaaa
2 tane salatalık, kibrit kutusu tulum peyniri, 4-5 parça karpuz yedim.
İnşallah dengelerim :)
Aynı ben valla.bekarken 56 kiloydum.Kizlar ben bekarken cok fittim 57 kg.3 sene sonra 65 oldun o kiloyla hamile kaldim.hamilelikte cok yedim 20 kg aldim.somra süt olsun diye yedim ama hep seker ve karbonhidrat turu beslendim.simdi inatci kilolar gitmiyor.kendi ideal kilonuza ulasmadan bebek yapmayin ve gebeyken abartili yemeyin.yoksa o kilolarin gitmesi cok zor oluyor
Ama yemek yedikten sonra neden tartıldinki.tabiki fazla cikarsinKızlarrr moralim çok bozuk.
Dün akşam yemek yedikten snrs tartıya çıktım 79,4 gördüm
Şimdi çıktım, 77,2 çıktımçok üzgünüm neden böyle oldu şimdi. Regle 5 gün var. Ödem olabilir mi??
Evet canim bende bi ara asiri kiloluyken bi özguven tavandi.sonra aynada kendimi cok cirkin hissetmeye baslayinca kendim bu sekil mutlu olamayacagima karar verdim.kilo kompleksi olan bi insan oldum ciktim.ama 65 olana kadar vermek zorundayim.sonrasi Allah kerimAynı ben valla.bekarken 56 kiloydum.
Aşiri yemeler tatlı krzlri nide kazinmalari yoktu.
Evlenince oldubide üstüne çocuk emzirme derkeen kendimi taniyamaz hale gelmiştim.annemden bile kilolydum.annem 72ben 76 -80 arasındaydim.
Ama ben dünyanın en güzel kadiniyim havasındaydim.ne zaman artık ciddi anlamda kendimden soğudum o zamn tamam zayıfla artık dedim.son kilolar artık 60a çok az kaldı çok şukur:)