2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

Kizlar iyi aksamlar bugun davetliydil iftara.ve kavurma pilav salata corba ve sutlac vardi.ekmeksiz yedim.corba 2 kasik aldim salata pek yemedim.ama sutlaci ve pilavi bitirmemeliydim.cok pisman oldum.cunku cok yedim.ben sahurda dengelemek adina sadece karpuz yiyecem.kendime ceza

Son düzenleme:
Sahurda;
İki üç kaşık engelin çorbası
İki üç kaşık yoğurt
1 dilim karpuz

DAHA FAZLA GİTMELİ HAFTADA 1,00-1,500 GİTSE NE GÜZEL OLUR BU HAFTA TAM VEREMEDİM
Zaryacığım bir hafta bile çok önemli bizim için. Bence önemli olan mideyi küçültmek. Şuan ben çok aşırı yiyemiyorum. Sahurda bile iki üç kaşıkla doydum canım istemiyor artık. Az yemek gerekiyor. İnşallah bu hafta gider yağcıklar :)

inşallah canım mideler küçüldü bencede.bide bazenki kaçırmalarımız olmasa.

kendimi okadar kilolu hissediyorumki sanki 200 kiloyum.hamilelik öncesine dönsem yinede şükür diyordum ama yok ya. çok yağlı bir bölgem var karın civarı.gecen hafta 1600 gram verdim ama hiç belli etmemiş vücudumda.kemiklerim çok ince.kol, bacak ve gögüste birşey yok ama bütün fazlalıklar orda.dün iftarda kaçırdım diye psiklojm bozulu

reklamcım
bende dayanamadım tartıldım.çok çok yakınız.ama sen benden iyisin tartıda 66yı görene kadar verdiğime inanamam

SÜPER YA ÇOK İYİ GİDİYORSUN CANIM

Teşekkür ederim canım benim.

Eylül sonuna kadar 75 olmam lazım en azından,107 günüm var

Önemli olan Ramazandan sonrası. Ramazan sonrası shake diyeti yapmayı planlıyorum. Şöyle ki ; günün iki öğününde shake yapıcam 1 öğününde fast food haricinde ne istersem onu tüketicem. Azimliyim inşallah. Bakalım.

Bu sene bu kilolardan kurtulmam lazım. 60 olana kadar durmak yok

Bende hergün tartılıyorum. 76 ya çok az kaldı. Dün gece az yedim halbuki ama bugün sadece 100 gram vermişim. 77.100. Yarın inşallah 76 yı görebilirim.

Kızlar bende gözle görülür fark var göbeğimde ve belimde. Bacaklardada var biraz ama şu kalçayı napçaz yaa? Öyle hareket te yapamıyorum yaa

Kızlar ben veremiyorum sizin gibi
Vücut resmen tutuyor yağları göbek de aynen duruyor. Bugün moralim bozuldu cozuttum biraz dondurma falan yedim iyice kötü hissettim
Moral lütfen

İftar = 1 küçük kepçe yayla çorbası, 3dilim kıymalı börek, 2 dilim baklava :))))

Tabiki sahurda yoğurt ve 3 kaşık yulaf :)

Su içmekten balon gibi oldum :)

günaydın kızlar bende kafayı yiyeceğim dün 68,20 bu sabah 69,10 inanamadım birdaha tartıldım (( morelim çok bozuluyor. hem yemiyorum hemde var olan kiloyu koruyorum bu nasıl iştir analamıyorum ( acaba vucudum direniyormu suyudad çok içtim buarada şiştim yani (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…