günaydın canım ..gidiyor bizimde inşallah.bakalım 19 haziranda nasıl bir sonuç olcakgünaydın kızlar bu sabah 68,20 yani - 200 gr
DAHA FAZLA GİTMELİ HAFTADA 1,00-1,500 GİTSE NE GÜZEL OLUR BU HAFTA TAM VEREMEDİMgünaydın canım ..gidiyor bizimde inşallah.bakalım 19 haziranda nasıl bir sonuç olcak
Zaryacığım bir hafta bile çok önemli bizim için. Bence önemli olan mideyi küçültmek. Şuan ben çok aşırı yiyemiyorum. Sahurda bile iki üç kaşıkla doydum canım istemiyor artık. Az yemek gerekiyor. İnşallah bu hafta gider yağcıklar :)DAHA FAZLA GİTMELİ HAFTADA 1,00-1,500 GİTSE NE GÜZEL OLUR BU HAFTA TAM VEREMEDİM
inşallah canım mideler küçüldü bencede.bide bazenki kaçırmalarımız olmasa.Zaryacığım bir hafta bile çok önemli bizim için. Bence önemli olan mideyi küçültmek. Şuan ben çok aşırı yiyemiyorum. Sahurda bile iki üç kaşıkla doydum canım istemiyor artık. Az yemek gerekiyor. İnşallah bu hafta gider yağcıklar :)
1 versek bile ayda 4 kiloya tekabül ediyor.güzel bir rakamDAHA FAZLA GİTMELİ HAFTADA 1,00-1,500 GİTSE NE GÜZEL OLUR BU HAFTA TAM VEREMEDİM
bende dayanamadım tartıldım.çok çok yakınız.ama sen benden iyisingünaydın kızlar bu sabah 68,20 yani - 200 gr
SÜPER YA ÇOK İYİ GİDİYORSUN CANIMBen de tartıldım şimdi sizden görünce 94,450 olmuşum
3,550 gr verdim yani 9 günde
SÜPER YA ÇOK İYİ GİDİYORSUN CANIM
BEN GÜNLÜK TARTILIYORUM HER SABAH DAHA MOTİVE OLUYORUM O ZAMANreklamcım
bende dayanamadım tartıldım.çok çok yakınız.ama sen benden iyisintartıda 66yı görene kadar verdiğime inanamam