OKY BEKLİYORUZ SONUCUNUCumartesi hunharca yediğim iftardan sonra sahurda da dibine vurdum
Sahurda 3 ızgara köfte,2 dilim pide ,1 dilim kaşar,Domates salatalık yedim.
Pazar iftar = 1 kepçe mantarlı tavuk sote,3 sigara böreği,2 çatal patates,1 şekerpare,1 baklava
Sahur= Kaşarlı tost
iftarda hiç değilse ekmek hamur yemesem ama yok arkadaş pis nefsim yediriyor işteAma bu yazma işi her zaman işe yaramıştır. Yazarak azaltıcam inşallah.
Dün tartılamadım evde olmadığım için, bugün tartılıcam.
TEBRIKLERRR SÜPERRSİNNmerhaba kızlar;
hafta sonu benim de girmeye vaktim olmadı misafirliğe gittim cumartesi resmen çatlarcasına yedim
ama buna rağmen dün öğlen de 63.1 çıktım 64.8 le başladım sizlerle yani -1700 ve 20 gündür direniyordu vücudum 64lerde çok çok mutluyum
VALLA BEN EKMEKSİZLİĞE ALIŞTIM GİBİ HİÇ YEMEYİNCE Bİ EKSİKLİK HİSSETMİYORUMHafif sahurlar herkese ekmeksiz dayanabiliyor musunuz
OOO BEN NELERİ YERİMDE EKMEKLE AMA MALESEF İŞTEBen bir dilim tb ekmegi yiyorum canim. Ha olsa yerim ama 1 dilimle yetiniyorum artik
YUMURTA DA YE MUTLAKA.HEM TOK TUTAR HEM DE KALORİSİ OKADARDA YÜKSEK DEĞİLKizlar bu geceki sahurum yogurt icinde 1 rendelenmis salatalik biraz haslanmis arpa sehriye ve taze nane hepsini uemedim tabiki bide masadaki kahvaltilardan aldin ve 1 kucuk seftali
HIC EKMEK YOK
Umarim iste cok acikmam
Eki Görüntüle 1846111
1 kilo gayet iyi bir rakam kutlarımgünaydın kızlar 1 kilo vermişim bu hafta 68,40 bu sabah tartıldım
teşekkür ederim canım benim sayenizde bu arada iftarı oha şeklinde yediğim için sahurda sadece kayısı çağlası yedim buda bana ders olsunTEBRIKLERRR SÜPERRSİNN
canım zaten bi dengeleme yapmak lazım yoksa ipin ucu kaçarteşekkür ederim canım benim sayenizde bu arada iftarı oha şeklinde yediğim için sahurda sadece kayısı çağlası yedim buda bana ders olsun
bravoMerhaba arkadaşlar..Hayırlı ramazanlar..
Dün vaktim olmadığı için kilo bildirimimi bugün yapıyorum
Kilom 91.7
Geçen haftaya göre bayağı vermişim..Ama bu aralar doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. iştahımda kapandı..
OKY BEKLİYORUZ SONUCUNU
tebrık ederim canım.. okadar yedim vss dedinde vermen çok iyi olmuş.yalnız tatlıyı komple bırak yada sadece 1 çatal olsun... bide sigara böreğini 3 değil 2tane yemen yeterliydi ben demedim sana ozaman şimdi içimde kalmasın bari..tostta kepek ekmeği olursa daha iyiZarya'cığım kilo bildirimim;
95,250 kg
Neyse ki almamışım0,250 gr vermişim.
Toplamda 2,750 gr verdim.
tebrık ederim canım.. okadar yedim vss dedinde vermen çok iyi olmuş.yalnız tatlıyı komple bırak yada sadece 1 çatal olsun... bide sigara böreğini 3 değil 2tane yemen yeterliydi ben demedim sana ozaman şimdi içimde kalmasın bari..tostta kepek ekmeği olursa daha iyi
bravoen çok sen verdin.senden fazla veren olacağını sanmıyorum. nasıl verdin ne yedin bizede anlatırmısın..