2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

merhaba kızlar;
hafta sonu benim de girmeye vaktim olmadı misafirliğe gittim cumartesi resmen çatlarcasına yedim
ama buna rağmen dün öğlen de 63.1 çıktım 64.8 le başladım sizlerle yani -1700 ve 20 gündür direniyordu vücudum 64lerde çok çok mutluyum

Cumartesi hunharca yediğim iftardan sonra sahurda da dibine vurdum

Sahurda 3 ızgara köfte,2 dilim pide ,1 dilim kaşar,Domates salatalık yedim.

Pazar iftar = 1 kepçe mantarlı tavuk sote,3 sigara böreği,2 çatal patates,1 şekerpare,1 baklava

Sahur= Kaşarlı tost

iftarda hiç değilse ekmek hamur yemesem ama yok arkadaş pis nefsim yediriyor işte Ama bu yazma işi her zaman işe yaramıştır. Yazarak azaltıcam inşallah.

Dün tartılamadım evde olmadığım için, bugün tartılıcam.

OKY BEKLİYORUZ SONUCUNU

TEBRIKLERRR SÜPERRSİNN

kızlar listeyi düzenledim tekrar.sıralama değişebiliyor bazen..vermeyen bir kaç kişi kaldı.akşama kadar onlarda yazarsa haftanın 1si.ni yazıcam

Merhaba arkadaşlar..Hayırlı ramazanlar..

Dün vaktim olmadığı için kilo bildirimimi bugün yapıyorum

Kilom 91.7

Geçen haftaya göre bayağı vermişim..Ama bu aralar doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. iştahımda kapandı..

bravo en çok sen verdin.senden fazla veren olacağını sanmıyorum. nasıl verdin ne yedin bizede anlatırmısın..

Zarya'cığım kilo bildirimim;

95,250 kg

Neyse ki almamışım 0,250 gr vermişim.

Toplamda 2,750 gr verdim.
tebrık ederim canım.. okadar yedim vss dedinde vermen çok iyi olmuş.yalnız tatlıyı komple bırak yada sadece 1 çatal olsun... bide sigara böreğini 3 değil 2tane yemen yeterliydi ben demedim sana ozaman şimdi içimde kalmasın bari..tostta kepek ekmeği olursa daha iyi

Teşekkür ederim canım .

Ah o tatlı olayı ah. Ramazan öncesinde bıraktım ama ramazanda maalesef yiyorum. Yerine kavun karpuz yemem lazım.

Söyle tabi arkadaşım. Keşke 1 yeseydim ama göz açlığı işte. Daha dikkatli olucam inşallah.

Teşekkür ederim uyarın için

bravo en çok sen verdin.senden fazla veren olacağını sanmıyorum. nasıl verdin ne yedin bizede anlatırmısın..

Teşekkür ederim

Daha önce de yazdığım gibi iştahım yok..

İftarda çok ağır yemekler yemiyorum..Yersem de ekmek tüketmiyorum..Sahurda ise tost ya da meyve ile geçiştiriyorum..Suyu 2.5 litreden fazla içmeye çalışıyorum..

Ama yeri geliyor tatlı mı yiyorum dondurmayı da pastamı da...

Hava çok sıcak olmazsa dışarıda yaklaşık 45 dk dolaşıp geliyorum..yani böyle spor yapar gibi değil de hareket olsun diye yürüyerek..

Sahurda ;
1 kase kremalı mantar çorbası
Yulaf kepeği ekmeğim
1 bardak süt
Hadi bakalım yeni haftaya girdik çok şükür inşallah bu haftada bi 2,5 kilo veririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…